Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Bocs, az offért: Nagashi, a Con Győrben lesz július 19-én.
Szuper. kösz az infót, hatszor rágoogléztam a cuccra de semmi hasznos infó: kösz mégegyszer.
Hogy ne offogjunk: Valaki tud még animebazárhoz hasonló oldalakat? Rákeresnék más cuccokra is, mert habár animefigurák nemigen vonzanak, egy 20 centis Ryuukut elfogadnék
Itt lehet kapni Ryuk figurát: [Link]
beküldve: 2008-05-23 10:13:03
(#359) *dobpergés* És végre miután 1 napig ült rajta a kedves neves magyar posta eljutott hozzám is! Revoltech Gurren Lagann!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-16 16:49:55
(#358) Muhaha most rendeltem elő :] Revoltech Lazengann!
A korábbi Revoltech Gurren Lagann meg végre valahára úton van!
A korábbi Revoltech Gurren Lagann meg végre valahára úton van!
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-05-09 17:10:02
(#357) Miért? Ryuk nem animefigura? Ezt nem értem.
Tény, hogy élőszereplős filmben és mangában is szerepel, de attól még animeszereplő.
Tény, hogy élőszereplős filmben és mangában is szerepel, de attól még animeszereplő.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-05-09 17:10:59
Bocs, az offért: Nagashi, a Con Győrben lesz július 19-én.
Szuper. kösz az infót, hatszor rágoogléztam a cuccra de semmi hasznos infó: kösz mégegyszer.
Hogy ne offogjunk: Valaki tud még animebazárhoz hasonló oldalakat? Rákeresnék más cuccokra is, mert habár animefigurák nemigen vonzanak, egy 20 centis Ryuukut elfogadnék
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-05-07 20:16:13
(#355) És milyen barbár dolog így általánosítani h ami kínában készül az már eleve sz*r? Ez nem így van. Általában mindent kínában gyártanak és vannak olyan dolgok amiknek igen jó minőségük van. De azért a Briteket nem tudják felülmúlni (pure angolszász blood rulz XD)
Ja, pl a világ cipzárellátásának majd kétharmada kínából jön ugyebár. :) Kína cipzárgazdasága virágzik xD Tudnak nagyon kecsegek lenni a ,,szok, olcó" dolgaikkal, de tényleg, általánosítani nem túl bölcs dolog, annak ellenére, hogy a ,,kínai" már szállóige :)
Animebazárt átnéztem, de semmi olyan cucc ami érdekelne :P Vannak cuccok amik jók lennének, CCS artbook, meg NGE bábuk, de nem legkedvenceim, arra pedig nem költök ennyit, tartogatom zsémet conra...Meg Nana, DN, meg Árnybíróra
Nyári conról még mindig nemtok konkrét infót. Valszeg Győrben, talán miskolcon, talán ekkor, talán akkor. Vki infó? bocs az offokért.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-05-07 16:56:53
Ó, köszi. Hát remélem ezután sem nagyon fogok ilyen félresikerült figurákat látni.
Berni: hát igen. Nekem is van olyan, amin pl Itachinál lemaradt a körömlakk, de az az a kategória. Annyiba is került, szóval nem vártam olyan nagy kidolgozottságot, az árához képest azért jól néz ki, de ilyen apróságok elmaradhatnak. Viszont ezt pl a Kiddy Grades figuimnál, amiket a Kaiyodo adott ki és kicsit már más (ár)kategóriába vannak, nehezményezném. Bár ott mondjuk minden vonal a helyén van.
Hát mondjuk úgy hogy a figurák háromnegyed részével van valami kis gigszer ,de nem baj mert így is megvesszük őket!!XDNa jóó a folyóskarúakat talán mégsem Berni: hát igen. Nekem is van olyan, amin pl Itachinál lemaradt a körömlakk, de az az a kategória. Annyiba is került, szóval nem vártam olyan nagy kidolgozottságot, az árához képest azért jól néz ki, de ilyen apróságok elmaradhatnak. Viszont ezt pl a Kiddy Grades figuimnál, amiket a Kaiyodo adott ki és kicsit már más (ár)kategóriába vannak, nehezményezném. Bár ott mondjuk minden vonal a helyén van.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-04-25 22:18:22
Ó, köszi. Hát remélem ezután sem nagyon fogok ilyen félresikerült figurákat látni.
Berni: hát igen. Nekem is van olyan, amin pl Itachinál lemaradt a körömlakk, de az az a kategória. Annyiba is került, szóval nem vártam olyan nagy kidolgozottságot, az árához képest azért jól néz ki, de ilyen apróságok elmaradhatnak. Viszont ezt pl a Kiddy Grades figuimnál, amiket a Kaiyodo adott ki és kicsit már más (ár)kategóriába vannak, nehezményezném. Bár ott mondjuk minden vonal a helyén van.
Ja és pár új szerzeményeim a Conról:
Kaname és Tessa ülő páros (már egy ideje kinéztem őket )
A többi kisebb és gashapon azt hiszem:
Meiryn Hawke 2x
Kenshin és Kaoru :)
és Ed. (asszem ez nem gashapon, de szintén ilyen kisebb fajta mint az utóbbiak.)
Ja és pár új szerzeményeim a Conról:
Kaname és Tessa ülő páros (már egy ideje kinéztem őket )
A többi kisebb és gashapon azt hiszem:
Meiryn Hawke 2x
Kenshin és Kaoru :)
és Ed. (asszem ez nem gashapon, de szintén ilyen kisebb fajta mint az utóbbiak.)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-04-23 17:13:19
beküldve: 2008-04-16 19:13:46
(#351) És milyen barbár dolog így általánosítani h ami kínában készül az már eleve sz*r? Ez nem így van. Általában mindent kínában gyártanak és vannak olyan dolgok amiknek igen jó minőségük van. De azért a Briteket nem tudják felülmúlni (pure angolszász blood rulz XD)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
képzeld ha folyna a karja v mittom én..(látott már olyat::X)
Jesszus!
Én még nem láttam ilyet. Ezt kifejtenéd bővebben?
nos csak nked egyetlenem..*széles mosoly* a folyna a karját úgy értettem: láttam már olyan figurát amit kínában készítettek (de nem csak ott) ami kegyetlenül xar volt minőségre kinézetre mindenhogy aránytalan is.. jah és volt olyan is amelyik eldőlt ha meg akartad állítani egy bizonyos pózban..(amit elvileg kelet volna tudni..)és fólyós kar= kegyetlen xarl kivitelezett bábú melynél nem tod eldönteni h már kész állapotban látod-é vagy csak a szemed káprázik
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Én eddig meg vagyok elégedve a figurákkal, amiket vettem. Egyszer volt hogy egy támasztót (vagy nem tom mi ez pontosan, ami még pluszba tartja a figut) kifelejtettek a dobozból, meg annak a figunak a talpazatához való illesztése sem volt túl jó, de ettől eltekintve sztem átlagban jók.
Jah átlagba jók de azért nagy szerencse,és éles szem kell ahhoz h kifogd a jókat!! (nekem csak festékhibák vannak rajta pl Hakunak lespórolták az egyik lábáról a körömlakkott Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
képzeld ha folyna a karja v mittom én..(látott már olyat::X)
Jesszus!
Én még nem láttam ilyet. Ezt kifejtenéd bővebben?
japán anime hős kínából.. magyarországon ez aztán a nemzetközi bábú
Egy pcict elkeseredtem mert jajj de jó hisszen egy japán manga/anime figura aztán megfordítom és...XD(legalább viszonylag szépen dolgoztak) Mert manapság a japánok (is) egy csomó mindent Kínában gyártatnak, ugye az olcsóbb munkaerő miatt. De ettől még a legtöbb esetben, figyelik a munkát, így legalább olyan minőségű cuccok jönnek ki, csak nem made is Japan felirattal. Szóval nem kell elkeseredni.
Én eddig meg vagyok elégedve a figurákkal, amiket vettem. Egyszer volt hogy egy támasztót (vagy nem tom mi ez pontosan, ami még pluszba tartja a figut) kifelejtettek a dobozból, meg annak a figunak a talpazatához való illesztése sem volt túl jó, de ettől eltekintve sztem átlagban jók.