Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-08-18 10:39:31
(#391) Nekem kell egy ilyen!
A poén, hogy Magyarországon is beszerezhető, az Animebolton keresztül, de 12 ezer forintért vesztegetik, én meg szívom a fogamat, mert annyi pénzért veszek 6 kötet mangát.
A poén, hogy Magyarországon is beszerezhető, az Animebolton keresztül, de 12 ezer forintért vesztegetik, én meg szívom a fogamat, mert annyi pénzért veszek 6 kötet mangát.
Arról nem is beszélve, hogy akkor a családom már végképp őrültnek tartana.
Talán egyszer, ha majd rám szakad az OTP.Uhhh ez nagyon klassz ! Én eddig csak Gokut láttam![Link]
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-08-08 17:42:11
(#389) Nekem kell egy ilyen!
Arról nem is beszélve, hogy akkor a családom már végképp őrültnek tartana.
Talán egyszer, ha majd rám szakad az OTP.Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-08 17:43:28
Igen! olyan mintha" átfolyna" a könyveken !
Szerk: Csillagvadász 2008-08-08 07:25:07
A Ryukkal kapcsolatban: s Holdfényben is van(sajnos nem működött amit belinkeltem ) , azt hiszem még valami jópofa könyvtámasz is
Az tök jól néz ki, barátom bátyjának is van egy olyanja. Remélem, egyről beszélünk.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-07 20:41:30
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-08-07 18:22:03
beküldve: 2008-08-07 17:55:25
(#385) ehehehe még agyalok rajta.és alszom rá párat ... (iszonyú összeg , sokadik ránézésre is ) de ha rászánom magam akkor ez lesz az első (ha nem erről a figuról lenne szó, nem is gondolkodtam volna el rajta) és az utolsó ekkora beruházás...(ámbár van egy Snake figu is de nem-nem, azt mondtam nem! utána soha többet... esküszöm de eléggé hiányzik a MGS-gyüjteményből... ("lökött fanatikus")...
aztán leszakad a polc és darabokra törik, vagy leveri a macska................Raiden nyugdíjban és darabokban.....
Fölösleges lóvé épp nincs (sosincs)... de gyűjtögetek!
A Ryukkal kapcsolatban: s Holdfényben is van(sajnos nem működött amit belinkeltem ) , azt hiszem még valami jópofa könyvtámasz is
aztán leszakad a polc és darabokra törik, vagy leveri a macska................Raiden nyugdíjban és darabokban.....
Fölösleges lóvé épp nincs (sosincs)... de gyűjtögetek!
Szerk: Csillagvadász 2008-08-07 18:14:00
Abból a figurából jóllakathatna egy afrikai falut! ejj ejj. Vagy vehetne nekem GBA-t pokémon Leaf-greennel
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Most őt kajtatom:[Link]!
Ez szép, sőt gyönyörű, nagyon jó......és,.......és......... ...PÉNZPOCSÉKOLÁS. Szerintem egy figura, ha szép is, messze nem ér meg ennyi pénzt.
Ennyi pénzből vehetsz kb. 18 db magyar Naruto-t.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-07 14:11:11
beküldve: 2008-08-07 10:50:11
(#382) A sakurazak egy pesti bolt és elég olcsó szóval itt biztos találtok kedvetekre való figurákat
beküldve: 2008-08-07 10:48:40
(#381) A sakurazakaban lehet kapni Ryuk figurát:P Nekem is ilyen van :)
http://www.sakurazaka.hu/kepek /d135.jpg
http://www.sakurazaka.hu/kepek /d135.jpg
beküldve: 2008-08-07 09:28:47
(#379) beküldve: 2008-08-05 14:48:35
(#378) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-08-05 14:50:42
Wáááoooo , ez gyors volt!
Nagyon köszi!!!!
Látom, hogy te is beszerezted a figurát, amire vágytál! ^^
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD