Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Miért? Ryuk nem animefigura? Ezt nem értem.
Tény, hogy élőszereplős filmben és mangában is szerepel, de attól még animeszereplő.
Tény, hogy élőszereplős filmben és mangában is szerepel, de attól még animeszereplő.
...
Úgy értettem, hogy : Habár nem rajongok animefigurákért, azért egy Ryuukot elfogadnék..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-07 14:57:16
(#374) Ha valaki esetleg tudna pár infót az alábbi figuráról, nagyon megköszönném! Egyik barátnőm szedte le vhonnan, de semmi nevet, semmit nem mentett hozzá így nem tudom merre keressem. T_T
[Link]
Apropó Shining Wind (vagy Tears )! Tényleg nagyon gyönyörű ez a figura ...én meg Kurehát üldözöm már egy ideje ebből a sorozatból.
[Link]
Apropó Shining Wind (vagy Tears )! Tényleg nagyon gyönyörű ez a figura ...én meg Kurehát üldözöm már egy ideje ebből a sorozatból.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-07 14:59:48
Szerk: superkrumply 2008-05-30 17:17:08
beküldve: 2008-05-30 16:40:57
(#372) Nagyon babák a babáitok. (%
Én csak irigykedve csodálom a kis gyüjteményeket. Majd ha egyszer végre kifestem a Warhemmer babáimat és ér nevezni ide, akkor jól megmutatom. (%
Én csak irigykedve csodálom a kis gyüjteményeket. Majd ha egyszer végre kifestem a Warhemmer babáimat és ér nevezni ide, akkor jól megmutatom. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2008-05-30 11:06:44
(#371) Múlt héten kaptam meg a drágát, gyönyörű! Az a kis nünüke a fején pedig irtó aranyos...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2008-05-28 20:46:36
(#370) Na, csak megjött a Rena figurám. Resin, szóval még festeni kell és összerakni. Teljesen véletlenül kéznél van egy 'szakértő' ismerős. Azt nem vállalnám be, hogy saját magam festegessem szegényt. x')
Elvileg így fog majdan kinézni: [Link]
Elvileg így fog majdan kinézni: [Link]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ideje pótolni! :) Annó én is Gurren Lagannal kezdtem és te is tudod meddig fajultam... : D Robotokkal kelek és fekszek! XD
Rendben, meggyőztél! Ha végzek a nyári conra szánt 2 amvvel, akkor megnézem...
Ideje pótolni! :) Annó én is Gurren Lagannal kezdtem és te is tudod meddig fajultam... : D Robotokkal kelek és fekszek! XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Sailor Lagann? Fuck no! xD Amúgy az egy 3. mecha Enki "sisakja". Nem volt az ám mindig törött! : D
Akkor ez valami harci sérülés. Eddig valahogy nem sikerült mechás animét megnéznem...
Leszámítva NGE (az mondjuk nem teljesen mecha), meg mondjuk az Appleseed...
Sailor Lagann? Fuck no! xD Amúgy az egy 3. mecha Enki "sisakja". Nem volt az ám mindig törött! : D
Az nem szarv! xD Inkább nézzél bele a Gurren Lagannba te is! xD
Egyszer ha lesz kedvem. Na jó, nem szarv, de úgy néz ki! XD Jah, már tudom. Az egy holdat ábrázol és ő a Holdtündér...
Az nem szarv! xD Inkább nézzél bele a Gurren Lagannba te is! xD
Muhaha most rendeltem elő :] Revoltech Lazengann!
A korábbi Revoltech Gurren Lagann meg végre valahára úton van!
A korábbi Revoltech Gurren Lagann meg végre valahára úton van!
Ez jobban néz ki, mint a töröttszarvú...
Le van törve az egyik szarva. :)
Nyulambulam ha vetted volna a fáradtságot hogy belenézz levágnád miért ilyen ;>