Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2008-01-10 19:35:21
(#301) Dejó, ma vettem egy új figurát, már mióta vágytam egy Rozen Maidenesre Íme a kicsike (tökjó, legalább feleannyiért vettem meg mint ahogy máshol árulják^^):
[Link]
[Link]
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-12-24 23:07:36
(#300) hohó! Mit kaptam(kapok) a tesómtol karira? Egy Fullmetal Alchemistot Zsebórát. Igaz még nem érkezet meg... még kb 1-2 hét de azért örülök majd ha meglesz dobok fel képeket meg ha már itt vagyok lefényképzem a figuráim is(ami nincs sok és csak ilyen kicsik).
Csak egy 76-os animéből van :] Akkoriban ez volt majd minden Super Robot seriesben
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem ezek a színek túl élénkek. De a póz szvsz jól eltalált
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Legújabb szerzeményem:
Revoltech - Gaiking
Powered by Holdfényteam :] Szeressem a mechákat xDDD
Revoltech - Gaiking
Király! Én is szeretem a mecheket (vagy mechákat)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-12-20 19:21:27
(#296) Legújabb szerzeményem:
Revoltech - Gaiking
Revoltech - Gaiking
Nincsmit ^^
December végén jön majd ki ez a szett. [Link] Ebből a felső 3 lány nem kellene =)
December végén jön majd ki ez a szett. [Link] Ebből a felső 3 lány nem kellene =)
Oké küldj majd üzenetet tutira kelenek.
Visszatérve a pillanatragasztóra ,Necro nem rossz a model ragastó sem valamivel lassabban köt meg viszont ha nem figyel az ember az is csunya dolgokat tud müvelni, és azt viszont nem tudom hogy a pvc-re hogy reagál.
Én inkább pillanatragasztóval oldom meg az ilyen problémát szerintem erösebb mint a model ragasztó .
Nekem mondjuk ebből a szettből a második lány kellene...
Még nem bűvészkedtem vele, de majd vhogy csak megoldom. ^^ Remélhetőleg jól jövök ki a dologból...
beküldve: 2007-12-18 08:59:06
(#294) Igaz egyik animeban sem szerepel de mivel a felkelő nap országában ötlötték ki azé' csak ide tartozik:
Armored Core 1/72 - Aaliyah makett! From holdfényteam : D Nagyon jó kis cucc! Megérte azt az időt amit belefektettem! :]
Armored Core 1/72 - Aaliyah makett! From holdfényteam : D Nagyon jó kis cucc! Megérte azt az időt amit belefektettem! :]
Lehet egy kérdésem??Én ugy tudtam ezeka figurák nagyon drágák!!? Ti hol veszitek őket??
Előre is kössz!
Előre is kössz!
Adok néhány linket hogy hol lehet beszerezni itthon Anime figurákat.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Én személy szerint az árveréseket ajánlom de más boltokban is találni nem feltétlenül drága figurákat.
Ha el akarod kezdeni akor a Gashapon figurákat ajánlom ezek olcsok mert kicsik, ezek japánba olyanok mint itthon a kinder figurák csak ott automatákból veszik ezeket, elég sok van belölük mert a gyüjtöknek többet meg kel veniük hogy a gyüjteményük össze jöjön.És hát a maradék piacra kerül. Ezek a figurák nem annyira szépek de elég szépen kidolgozotak a méretükhöz képest.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-12-17 21:39:51
beküldve: 2007-12-14 23:04:23
(#292) Én nem vagyok kifejezetten figurás... van egy sárkányom, amit össze kéne ragasztani, meg egy másik, amit ajándékba kaptam, meg egy ólomfigura (nagy, nem makettasztalra való). Nagyjából ennyi
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-14 21:00:47
(#291) Juppé! a héten megérkeztek legújabb szerzeményeim és ma végre hazaértem a koliból és feltéphettem a zacsit és összeszerelhettem őket !!!! *boldog*
képet is mellékelek majd...
képet is mellékelek majd...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2007-12-14 21:01:22
Lehet egy kérdésem??Én ugy tudtam ezeka figurák nagyon drágák!!? Ti hol veszitek őket??
Előre is kössz!
Előre is kössz!
Figurákat legegyszerűbben a Holdfényben szerezhetsz,
vagy valamilyen megfelelő oldalről rendelhetsz (pl. animebolt.hu)
Én azért szeretem a Holdfényt (és ez most itt nem ingyen reklám, csak vélemény!) mert elég jó a választék és ha el tudsz jutni a boltba ( tőlem például max.1 buszmegálló) nem kell heteket várni arra, hogy megérkezzen a cucc.
Vagy várhatsz a következő conig ahová sok bolt kiviszi a készletét. Csak győzze az ember pénztárcával...
És valóban, a figuragyűjtés nem egy olcsó hobby. De nem kell elszomorodni mert az áruk igen váltózó, a kisebb és olcsóbb figurák között is vanak szépen kidolgozott, nagyon igényes darabok.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Szerk: Nightwing 2007-12-08 18:41:26
beküldve: 2007-12-08 17:27:04
(#289) Lehet egy kérdésem??Én ugy tudtam ezeka figurák nagyon drágák!!? Ti hol veszitek őket??
Előre is kössz!
Előre is kössz!
Rock 4 Ever!!!!
beküldve: 2007-12-08 16:59:32
(#288) (Húúúúú, de rég jártam erre... )
Az én legutóbbi figura beszerzéseim:
-Bleach: Ichigo (Mondo 08)
Rukia
-The Art of Shunya Yamashita: Shii Arisugawa (Mondo 06)
Az én legutóbbi figura beszerzéseim:
-Bleach: Ichigo (Mondo 08)
Rukia
-The Art of Shunya Yamashita: Shii Arisugawa (Mondo 06)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-12-08 11:23:51
(#287) Kérem, aki látott ilyen kiadású Higurashi figurákat valamerre az jelezze!
[Link]
A Daybreak játékból kiszedett kis figurákat én is találtam, de azok nem tetszenek annyira túlzottan...
(Az Angel Mort-os Shion figuráról én is tudok)
[Link]
A Daybreak játékból kiszedett kis figurákat én is találtam, de azok nem tetszenek annyira túlzottan...
(Az Angel Mort-os Shion figuráról én is tudok)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!