Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-10-27 09:42:19
(#241) Juppy,tegnap jött meg az Itachi figurááám!! Anyira jól néz ki!(érzelemkitörés...sorry )
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Medicom Raito figura :3 Ebay-en sokat árulnak.
És hát igen, az ilyeneknek sajna jól elkérik az árát. Általában 100-150$ körül vannak, de szépen kidolgozzák őket.
Nekem Code Geass-es medicom kellne, [Link] de nincs rá feles 150$om ^^”
Külföldről rendelni meg nem olyan nehéz. Legalábbis ebay-ről egész egyszerű, meg ha már onnan megy akkor máshonnan is tudsz biztosan. Énis csak mostanában kaptam rá hogy magamtól rendelgetek.
És hát igen, az ilyeneknek sajna jól elkérik az árát. Általában 100-150$ körül vannak, de szépen kidolgozzák őket.
Nekem Code Geass-es medicom kellne, [Link] de nincs rá feles 150$om ^^”
Külföldről rendelni meg nem olyan nehéz. Legalábbis ebay-ről egész egyszerű, meg ha már onnan megy akkor máshonnan is tudsz biztosan. Énis csak mostanában kaptam rá hogy magamtól rendelgetek.
Igen én is kiszúrtam már de még nem mertem utána eredni valószínü ez is félszázezer környékén mozog.Ebböl az öszegböl már nekem szép kis gyüjtemény jött össze.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-10-26 20:25:09
(#238) ^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2007-10-26 20:16:01
(#237) Megtaláltam egy ittnoni csomagküldön de az ára az horror 46000.- .Hát igen ilyen árba volt a Naruto könyvtartó is az én szívem is fáj ilyenkor.
Ezzel a figurával mindössze két gond van:
a beszerezhetősége és az ára. Én eddig csak egy helyen láttam, de onnan tuti nem tudnám megrendelni, mert az egész oldal kínaiul volt...
a beszerezhetősége és az ára. Én eddig csak egy helyen láttam, de onnan tuti nem tudnám megrendelni, mert az egész oldal kínaiul volt...
Gogliba nézted már hátha rátalálsz egy másik oldalra.
beküldve: 2007-10-26 20:07:47
(#235) Ezzel a figurával mindössze két gond van:
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Na akkor majd lesz kitől kérdeznem, ha külföldről szeretnék rendelni. (És hogy lehet elszúrni a postázást?! )
Amúgy meg...
nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
(Hogy lehet ide simán beszúrni képet? Úgy hogy ne linkről legyen?)
Amúgy meg...
nem vagyok épp Death Note őrült, bár szeretem nagyon és ez a figura is nagyon nagyon tetszik. (Igaz action figure, amik nem épp a kedvenceim, de a ruhájától úgysem látszik, hogy hol rondítottak bele.)
[Link]
[Link]
Hát azt én is szeretném tudni hogyan lehet külföldröl rendelni ,de talán most lessz valaki akitöl megtudhatom.
A postázást a külföldi fél szúrta el, és én is csak megkérni tudtam valakit hogy intéze el nekem de szerintem öt már te is ismered.Jól néz ki a Death Note figura az Anime-t sajna nem ismerem de fent van a listámon.
beküldve: 2007-10-26 19:55:05
(#233) Na akkor majd lesz kitől kérdeznem, ha külföldről szeretnék rendelni. (És hogy lehet elszúrni a postázást?! )
Amúgy meg...
[Link]
[Link]
Amúgy meg...
[Link]
[Link]
Juppééé!
Ma megérkeztek életem első Naruto-s figurái!!! Egy Sasuke és egy Sakura! Nagyon tetszenek!
(Majd még mellékelek fotót.)
Ma megérkeztek életem első Naruto-s figurái!!! Egy Sasuke és egy Sakura! Nagyon tetszenek!
Várom a fotokat.Nekem is sikerült beszereznem pár új figurát.
Vash,Kiddy Grade,Cowboy Bebop,Fullmetal Alchemist, Inuyasha. Csak még várnom kell amig a Kg. megérkezik és egybe átvesszem a cuccokat.
Benyomok én is majd pár fotot csak egyenlöre még várok mert elszurták a külföldi postázást.
beküldve: 2007-10-26 19:03:37
(#231) Juppééé!
Aha. Gyűjteni kell rájuk... Nekem megérték, különben sem nagyon vettem eddig figurákat, szóval most be kellett kicsit vásárolni.
Szerk: asx 2007-10-23 23:36:41
Hűha, 7figura egy conon? Szép gyüjtemény. (Csak egy kissé gatyaszagató anyagilag, nem? Magamból kiindulva ^^° )
Szerk: miyu 2007-10-23 18:02:13
beküldve: 2007-10-22 22:03:44
(#228) Con-os szerzeményeim. (Plussz még egy Toshiro, csak róla egy kép sem sikerült eddig...így is megszenvedtem a fényekkel.)
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
beküldve: 2007-10-19 18:13:48
(#227) Nekem van 1 figurám naruto vaan rajta 15000 volt nagyon drága sajnos mostmát nincs pénzem se