Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Aki foglalkozik Resin kitekkel, az mondja már meg, hogyan keveri ki a bőrszínt + milyen fajta festékeket használ?
Model boltokba lehet kapni fasza börszínű festékeket.Tudom ajánlani a Tamiya festékeit.Megprobálhatsz kikeverni de szerintem a végeredmény sosem lesz az igazi. A börszínű festéken meg könnyebb korigálni ha nem tetszik a végeredmény.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-27 18:47:16
(#195) Aki foglalkozik Resin kitekkel, az mondja már meg, hogyan keveri ki a bőrszínt + milyen fajta festékeket használ?
"Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-09-27 17:01:55
(#194) nekem jelenleg 7-800 forintom maradt, azt a conon elköltöm vmire, aztán egy jó darabig nem lesz még vásárlás^^" de köszi a tippet
animebazárt szeressük, Aizen figurámat is ott sikerült eladnomXD (meg falilegyezőt venni), én mindennap feljárok oda megnézni, mik vannak
animebazárt szeressük, Aizen figurámat is ott sikerült eladnomXD (meg falilegyezőt venni), én mindennap feljárok oda megnézni, mik vannak
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
esetleg japán mangát is be tudna szerezni? (tehát nem ebay-ről)
Ezt már tőle kérdezd meg, én erre nem tudok válaszolni, bevallom^^'''''''' ( puppet_master@freemail.hu )
Uh, hát igen, valamiért sokan azt gondolják, hogy ő paTKany, de nem. Nem is hasonlítaná magát egy nála azért nagyobb gyűjtőhöz Persze Puppet gyűjteménye se semmi, de paTKany-éhoz biztosan nem mérhető
Meg mondjuk Gézánk elég remete életmódot él, nem hiszem, hogy paTKany ilyen lenneXD
(ezért mit kapok én majd! )
Az oldalunk szerkesztői közül Puppetmaster az, aki szokott külföldről figurákat beszerezni magának és másoknak is segít ebben, csak e-mailt kell neki írni és általában mindenkinek vagy akinek tud, annak segít a figurájának beszerzésében, amit elképzelt magának:)
A puppetmaster@freemail.hu címen érhetitek el, ha gondoljátok:)
ennek most örülök. mert megadtam két embernek is az ő emilcímét amikor kérdezték, és hát kicsit gondba voltam, h nem bánja e puppetmaster, de akkor úgy látszik no problem.
Mivel hallottunk olyan véleményeket, hogy Puppetmaster paTKany lenne, itt is el kell oszlatnom a kételyeket, a két személy nem egyezik, a félreértésekért elnézést kérünk.
hehe. akkor még jó h nem kérdeztem rá. XD gondoltam megkérdezem tőle h ő e paTKány, de akkor nem. pedig én is rá gondoltam. csak mondjuk ő mindenhol azt a nicket használja ha jól láttam, úgyhogy ezért el is hessegettem a gondolatot.
esetleg japán mangát is be tudna szerezni? (tehát nem ebay-ről)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-09-26 23:35:29
(#191) Sziasztok!
Most néztem át igazából először ezt a fórumot Nekem elsőre kicsit szokatlan, de nagyon gyorsan megszokható
Azért írok, mert láttam, hogy figura beszerzési ötletet is leírtatok ebben a topicban. A Vatera valóban egy jó megoldás, mert egyre többen foglalkoznak már ott ilyesmivel, választék van és valóban a kereskedelmi ár alatt lehet hozzájutni sok figurához, cucchoz.
Az animebazar.hu oldalt gondolom már többen ismeritek, nem is ezt ajánlanám, mint figurabeszerzési lehetőséget. (persze ott is vannak figurák, amiket felraknak;)
Az oldalunk szerkesztői közül Puppetmaster az, aki szokott külföldről figurákat beszerezni magának és másoknak is segít ebben, csak e-mailt kell neki írni és általában mindenkinek vagy akinek tud, annak segít a figurájának beszerzésében, amit elképzelt magának:)
A puppet_master@freemail.hu címen érhetitek el, ha gondoljátok:)
Ritkábban én magam is szoktam rendelni, másoknak is, ha kérik^^ Az én címem fujii81@freemail.hu
Mivel hallottunk olyan véleményeket, hogy Puppetmaster paTKany lenne, itt is el kell oszlatnom a kételyeket, a két személy nem egyezik, a félreértésekért elnézést kérünk.
Most néztem át igazából először ezt a fórumot Nekem elsőre kicsit szokatlan, de nagyon gyorsan megszokható
Azért írok, mert láttam, hogy figura beszerzési ötletet is leírtatok ebben a topicban. A Vatera valóban egy jó megoldás, mert egyre többen foglalkoznak már ott ilyesmivel, választék van és valóban a kereskedelmi ár alatt lehet hozzájutni sok figurához, cucchoz.
Az animebazar.hu oldalt gondolom már többen ismeritek, nem is ezt ajánlanám, mint figurabeszerzési lehetőséget. (persze ott is vannak figurák, amiket felraknak;)
A puppet_master@freemail.hu címen érhetitek el, ha gondoljátok:)
Ritkábban én magam is szoktam rendelni, másoknak is, ha kérik^^ Az én címem fujii81@freemail.hu
Szerk: animebazar.hu 2007-09-26 23:49:30
ésigen, ma hazahoztam a kis drágákat, egytől egyig gyönyörűek *szerelmes* XD
GRAT!
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-09-26 19:36:19
(#189) ésigen, ma hazahoztam a kis drágákat, egytől egyig gyönyörűek *szerelmes* XD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-09-25 12:45:42
(#188) hmm...igazad van, nekem is gyanús volt... erre nem is gondoltamXD
nah mind1, ha lesz még zsém (megvárom a karácsonytXD)... húha, milyen vásárlás leszXD
nah mind1, ha lesz még zsém (megvárom a karácsonytXD)... húha, milyen vásárlás leszXD
de igenXD az az ember úgyláttam egész animés gyűjteményét eladja, szal olyan jó cuccokat árul, hogy csak naXD
biztos h az a saját gyűjteménye? majdnem mindenből 2-3 db van. szerintem inkább direkt eladásra hozatja be.
beküldve: 2007-09-25 10:12:23
(#186) de igenXD az az ember úgyláttam egész animés gyűjteményét eladja, szal olyan jó cuccokat árul, hogy csak naXD
köszi Holci, de meghajlásról ne beszélj inkább nekem, ígyis túl nagy az egóm... nagyonXD igaz most a maradék pénzemet elköltöttem ezekre a figurákra, conra már semmi sem maradt, de megérte, beléjük szerettem
Első aukciós szabály: Ha találsz valamit nem mondod senkinek amig meg nem szerzed!
Ezt már megtanultam : D
Btw megrendelve :]
Ezt már megtanultam : D
Btw megrendelve :]
hiába... én sem montam senkinek a Rozen Maiden figurát, mégis vki ide beszúrta és licitáltak is rá. de én villámáron elvittem a kicsikét.
Semmi vész Tailor, nekem annyira nem kellXD Amúgyis msot a conra szánt pénzecskémet elköltöttem 5 db naruto figuráraXD (tudom, narutard vagyok szted, de már nem érdekelXD) 5500-ért rohadtul megérték
Egyébként ilyenek a kicsikék : [Link]
csak nem vatera?
Semmi vész Tailor, nekem annyira nem kellXD Amúgyis msot a conra szánt pénzecskémet elköltöttem 5 db naruto figuráraXD (tudom, narutard vagyok szted, de már nem érdekelXD) 5500-ért rohadtul megérték
Hú hát azt hitem az országba csak nekem van meg ez a szet.Nem baj gratulálok ezek gyönyörű figurák ép a napokban szerzeztem meg a hiányzó darabokat.És hogy 5500-ért sikerült beszerezni ahoz külön gratula,meghajlok elöted.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-25 00:59:48
(#182) Semmi vész Tailor, nekem annyira nem kellXD Amúgyis msot a conra szánt pénzecskémet elköltöttem 5 db naruto figuráraXD (tudom, narutard vagyok szted, de már nem érdekelXD) 5500-ért rohadtul megérték
Szerk: Moonie 2007-09-25 01:08:16