Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Fotó! Az jó lenne! Mert nagyon kiváncsi vagyok! Ugyanis én is szeretnék venni már párat! Te honnan rendelted őket? Amúgy a vaterás dolgokat régebben én is nézegettem, de még sosem rendeltem neten keresztül, meg ilyen aukiciós oldalakról...szóval kicsit elveszett vok ilyen téren... De asszem rá fogok állni jobban a dologra, mert már nagyon vágyom egy Sasukera és egy Kakashira (ezek min. kellenek...)
Eleinte én is féltem etöl a licitálás dologtol.Aztán az első rendelésnél anyira megszoktam, hogy most már fügő vagyok eben a figura dologban.Nagyon egyszerü regisztrálnod kel utána sms-en keresztül ker kérned egy kodot amit vissza ke igazolnod igy elenörzik hogy nem kamu a regisztráciod ,na utána már bele vetheted magad a vásárlásba, vagy licitálsz és figyeled hogy el ne vigyék az árút elöled vagy visszed rögtön magasabb áron /villámár/. Én például itt Budapesten vesszem át a dolgokat és akor fizetek készpénzbe igy a legtisztább ha valami probléma van akor rögtön látom és nem kel a postával kinlodni.De edig még emmi probléma nem volt.Ja foton majd még dolgozok.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-09-02 20:36:25
(#135) Fotó! Az jó lenne! Mert nagyon kiváncsi vagyok! Ugyanis én is szeretnék venni már párat! Te honnan rendelted őket? Amúgy a vaterás dolgokat régebben én is nézegettem, de még sosem rendeltem neten keresztül, meg ilyen aukiciós oldalakról...szóval kicsit elveszett vok ilyen téren... De asszem rá fogok állni jobban a dologra, mert már nagyon vágyom egy Sasukera és egy Kakashira (ezek min. kellenek...)
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Tök jó! Majd írd meg lécci, hogy hogy tetszenek, meg mi a véleményed róluk. Mert így netről...képeken át...hát nem tom...én nehezen tudom megállapítani mi milyen, de a Narutos figurák jó része nem jött be. De azok az első linketről igen. Szóval kiváncsi lennék...
Amiket edig vettem azok Kb10cm és 15cm nagyok gyönyörüen kidolgozotak, már lassan beteritik az egész polcot,Ha megvanak az újak akor még két teljes szériát tervezek venni ,ebböl egy már meg is van rendelve/Kiba és Akamaru, Naruto a Rasengan-nal, Anbu Kakashi, Sasuke a Chidori-val,És Chouji amikor a Hang Négyessel küzdötek/.Probáltam fényképet feltölteni de még nem jöttem rá hogyan kel.
beküldve: 2007-09-02 20:13:53
(#133) Tök jó! Majd írd meg lécci, hogy hogy tetszenek, meg mi a véleményed róluk. Mert így netről...képeken át...hát nem tom...én nehezen tudom megállapítani mi milyen, de a Narutos figurák jó része nem jött be. De azok az első linkedről igen. Szóval kiváncsi lennék...
Szerk: asx 2007-09-02 20:18:05
wááááooo!!! Ez gyönyörű!!!!Hol lehet hozzájutni?és milyen áron?még kis infot adjon vki!
mellesleg azok a Naruto Shippuudenes figurák (asszem Holci linkje) is elég jók . Meg a Gaara-s figura is állati! Végre vmi, ami Naruto és jól is néz ki, eddig nem volt túl nagy szerencsém vele!
mellesleg azok a Naruto Shippuudenes figurák (asszem Holci linkje) is elég jók . Meg a Gaara-s figura is állati! Végre vmi, ami Naruto és jól is néz ki, eddig nem volt túl nagy szerencsém vele!
Holnap vesszek át pár Narutos figurát, valami egészen új Bandai kiadású Shippuuden Sasuke-t,Gaara-t,Itachi-t és egy régabbi kiadásu Real Colletion-t.
wááááooo!!! Ez gyönyörű!!!!Hol lehet hozzájutni?és milyen áron?még kis infot adjon vki!
beküldve: 2007-09-02 13:40:01
(#130) és én lemaradtam? egyébként tényleg nincsenek annyira kidolgozva de szerettem volna.
viszont ez a figura mindent kielégit szentem->
Kureha a Shining Wind-ből
viszont ez a figura mindent kielégit szentem->
Kureha a Shining Wind-ből
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
nem tudom volt-e már,de most találtam és állati büszke vagyok magamra
ja meg sajog a szivem értük [Link]
Igen ilyet már én is látam a Vateran, aszem AniManga árulta öket.
nem tudom volt-e már,de most találtam és állati büszke vagyok magamra
Ilyet már én is láttam. :) Bár szerintem annyira nem szépek, legalábbis nekem így nem tetszenek. Élőben biztos sokkal jobban néznek ki. :P
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-09-01 22:05:12
(#127) nem tudom volt-e már,de most találtam és állati büszke vagyok magamra
"Do you think that my feelings can be expressed with just a word 'like'?"
Nem csodálom :) Én is elfogadnám vagy legalább egy Shana-t amit lejebb linkeltem XD Vagy Saber a Fate / Stay Night-ból ugyi : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Nekem most ezért a figuráért vérzik a szívem...
ÁÁÁ! Vki ábrándítson ki belőle... @_@
hát vaterán meg lehet venni. hajrá!
és Tycho_18, azt a figut is meg lehet venni vaterán.
nekem meg tegnap (stílszerűen a névnapomon) megjött AniMangától a csomagom. =))) benne az én egyetlen, drága, aranyos, édes stb Suigintou figurámmal. *elolvadt*
és a jóval kisebb Souseiseki figuval, amiben nagyot csalódtam pozitívan, mivel eszméletlenül szépen kidolgozott szvsz!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-09-01 16:55:34
(#124) beküldve: 2007-09-01 10:06:22
(#123) Nem tudom ez volt-e már, de azt hiszem megér egy misét, nagyon nagyon kéne... [Link]
Szerk: Iam The Ghost 2007-09-01 10:06:49
beküldve: 2007-09-01 09:41:19
(#122) Nekem most ezért a figuráért vérzik a szívem...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-09-01 09:54:14