Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-08-31 19:36:13
(#121) Egy kis info.Ha estleg valakit érdekelne Anime figurák minden menyiségben külföldi importbol olcsobban mint az itthoni kereskedöktöl.Vatera.hu rákerestek az Anime szóra és voálá kidob egy csomó figurát. Külön tudom ajánlani DarkDreemer-t és AniManga-t igazán megbizhatóak és pontosak. Mostanába van pár új arc is, ugy látszik ez a figura piac is kezd fellendülni.Postázák az árut vagy személyessen átvehető mindenki választhat kedvére valot.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Shinku kb. 14.000 forintba került postaköltséggel együtt.
A két kicsi a dobozban darabonként 10.000 körül volt.
A nagy Suiseiseki pedig tényleg jó sokba volt, kb. 20.000 ment el rá.
A két kicsi a dobozban darabonként 10.000 körül volt.
A nagy Suiseiseki pedig tényleg jó sokba volt, kb. 20.000 ment el rá.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
beküldve: 2007-08-25 08:18:15
(#119) Sziasztok gondoltam én is benyomok ide egy kis izelitöt a figuráinbol.
[Link]
[Link]
Napokban fogok beszerezni új darabokat ,adig nem nyugszok amig nem lessz meg az összes.
[Link]
[Link]
Napokban fogok beszerezni új darabokat ,adig nem nyugszok amig nem lessz meg az összes.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Patkány. még több képet a figuráidról! amiket ide belinkeltél azokat már láttam. szóval még több képet a figukról, meg a fancuccaidról!
Hát, ha elkezdene csinálni 1-2 képet minden figurájáról, inkább nem gondolok bele, mennyi ideig tartana.
Közben vallok: nekem ezekhez a figurákhoz legközelebbi az egy Metal Gear Solid - Metal Gear Rex papír(!)bábu... bár kissé megviselt, sántít!
Put it down and maybe you'd just die. Save yourself all sorts of difficulties.
Szerk: bugger 2007-08-25 02:56:42
beküldve: 2007-08-25 00:02:54
(#117) Én 2 darab Sailor Moon figurával büszkélkedhetem. Mindkettő 20-21 cm magas. De nem is ez a lényeg Ezek a figurák resin kitek vagyis olyanok, amiket én festettem ki.Minden egyes porcikája, még a szeme is általam lett kifestve. Kemény munka, de megéri...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
uhh de irigyellek miatta. de gondolom jó sokba kerülhetett...
amit a mondo fórumon tettél fel Shinku figurát azt mennyiért szerezted? meg látom itt vannak kisebbek is (rögtön a 40 centis mellett dobozban), azokat mennyiért hozattad be?
jah és egy kérés Patkány. még több képet a figuráidról! amiket ide belinkeltél azokat már láttam. szóval még több képet a figukról, meg a fancuccaidról!
hamarosan megjön a Suigintou figum! már alig várom h a kezembe vehessem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-08-24 09:30:21
(#115) ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
Szerk: paTKany 2007-08-24 09:31:00
beküldve: 2007-08-22 14:20:54
(#114) "Jesus is fuckin' metal!"
Feltételezem a Cowboy Bepopból Spike
jaaaaaa. én azt hittem h az is vmi vatera stílusú oldal. XD
Neked milyen Mai-Hime-s/Mai-Otome-s figuráid vannak vadooc?
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Feltételezem a Cowboy Bepopból Spike
jaaaaaa. én azt hittem h az is vmi vatera stílusú oldal. XD
beküldve: 2007-08-16 20:01:06
(#109) Feltételezem a Cowboy Bepopból Spike
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Széééép. Én is Spike-ozok holnap egyet, hadd villogják má' vele!
Spike? az meg mi?
Széééép. Én is Spike-ozok holnap egyet, hadd villogják má' vele!
"Jesus is fuckin' metal!"