MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-08-07 16:41:40
(#5) Hmm... azért mondjuk egy sárkány egészen más dolog
Mindig is szerettem volna egy sárkányfigurát:3
Meg aztán... így is fogy a pénzem rendesen (pölö mangák megvétele), szal ha az animéken kívül másra is koncentrálnék jobban, hamar kifogynék a léből^^"
Mindig is szerettem volna egy sárkányfigurát:3Meg aztán... így is fogy a pénzem rendesen (pölö mangák megvétele), szal ha az animéken kívül másra is koncentrálnék jobban, hamar kifogynék a léből^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 16:09:07
(#4) Ó én tegnap szereztem be egy sárkányt... hmmm
Gyönyörű.
Jó neked hogy csak az animés cuccok lelkesesítenek. Egyszerűbb az életed
.
Gyönyörű.Jó neked hogy csak az animés cuccok lelkesesítenek. Egyszerűbb az életed
. "All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-07 15:25:25
(#3) Én csak animés figurákat gyűjtök; a többi, amit árulnak Holdfényben, egyszerűen nem érdekelXD Vhogy sosem éreztem késztetést arra, h filmekről, képregényekről...stb. gyűjtsek be figurát, az animésekkel is heppi vagyok 

Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 15:23:31
(#2) Okay, folytatása következik
Eddigi figuráim nekem is a Holdfényből származnak... najó, kivéve a legújabb kis gyöngyszememet, ami vateráról való^^
Nah, kinek van kedve kiírni ide a gyűjteményét?XD
Eddigi figuráim nekem is a Holdfényből származnak... najó, kivéve a legújabb kis gyöngyszememet, ami vateráról való^^
Nah, kinek van kedve kiírni ide a gyűjteményét?XD
beküldve: 2007-08-07 14:38:47
(#1) Na csináltam egy olyat aminek címe is van...
Szerintem folytassuk itt...
(kis magyarázat: az előző topicgyártás során a topic neve eltűnt valahol az éterben...kellemetlen
)
Szerintem folytassuk itt...
(kis magyarázat: az előző topicgyártás során a topic neve eltűnt valahol az éterben...kellemetlen
)"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."