Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
LOL, akkor sztem ugyanaz lesz XD Amikor kitört ez a DBZ láz itthon, akkor ilyen gagyi figurákat vesztegettek 2000 forint környékén; plusz voltak zsákbamacskás figurák is, amiket viszont imádtam, csak egy sincs már meg :(
Amúgy valószínűleg ő lesz a következő áldozatom: [Link]
Amúgy valószínűleg ő lesz a következő áldozatom: [Link]
"Jesus is fuckin' metal!"
Nekem kiskoromban volt egy Trunks-om, bár az elég béna kiadás lehetett. Sima formában volt, nem átalakultban..és járt hozzá egy kard. Neked milyen van?
szerintem nekem is az van meg, csak én úgy kaptam egyik havertól h már nem volt meg a kardja... de eléggé furán néz ki szegény. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Nekem kiskoromban volt egy Trunks-om, bár az elég béna kiadás lehetett. Sima formában volt, nem átalakultban..és járt hozzá egy kard. Neked milyen van?
beküldve: 2007-08-12 20:07:52
(#58) Fúú csak 3 napig nem vagyok itt, erre így felpörögnek az események
paTKany ez tényleg nagyon komoly gyűjtemény, le a kalappal!
Tycho_18-nak meg csak gratulálok a figurához!
(ja és szereztél egy új Penny Arcade rajongót... )
paTKany ez tényleg nagyon komoly gyűjtemény, le a kalappal!
Tycho_18-nak meg csak gratulálok a figurához!
(ja és szereztél egy új Penny Arcade rajongót... )
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-11 19:14:08
(#57) Semmi baj, én meg a Bleach figurákat szeretem, azokból van a legtöbbXD mondjuk olyan sok figurám nincs, de a 9 darabból 5 bleaches
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
na akkor már én is felsorolnám kicsiny gyűjteményemet:
-dragon ball
goku (amikor félig majom félig ember, nem tudom hányadikssj)
goku 3ssj
trunks
-pucca
- mai hime és mai otome
erstin
natsuki (amikor stoppol XD)
arika
nina
végülis csak a mai hime és otome szereplőit gyűjtöm. a többi csak úgy van... de ha már hozzá tudnék mindenféle figuhoz jutni akkor még gyűjtenék marimite, strawberry panic, kannadzuki no miko figukat is. meg ami éppen megtetszik.
am akinek van mai hime v otome figuja az dobjon már ide képet róla. kiváncsi vok h milyet tudott beszerezni és hogy hogyan/honnan. vatera meg teszvesz-en kívül.
egyik nagy vágyam pedig ez a Nina figura:
[Link]
-dragon ball
goku 3ssj
trunks
-pucca
- mai hime és mai otome
erstin
arika
nina
végülis csak a mai hime és otome szereplőit gyűjtöm. a többi csak úgy van... de ha már hozzá tudnék mindenféle figuhoz jutni akkor még gyűjtenék marimite, strawberry panic, kannadzuki no miko figukat is. meg ami éppen megtetszik.
am akinek van mai hime v otome figuja az dobjon már ide képet róla. kiváncsi vok h milyet tudott beszerezni és hogy hogyan/honnan. vatera meg teszvesz-en kívül.
[Link]
vagy éppenséggel ezek a figurák:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
nah a végén még mai hime/otome figu topic lesz itt miattam... XD sorry! de tényleg imádom őket!
beküldve: 2007-08-11 16:16:10
(#55) na akkor már én is felsorolnám kicsiny gyűjteményemet:
-dragon ball
goku 3ssj
trunks
-pucca
- mai hime és mai otome
erstin
arika
nina
[Link]
-dragon ball
goku 3ssj
trunks
-pucca
- mai hime és mai otome
erstin
arika
nina
[Link]
Hah, én nem jutok fel a Conokra..:( Egy ismerős csaj próbálta megszervezni egyszer, hogy én is elmenjek, de aztán nem lett belőle semmi, főleg azért, mert ő mindkét (vagy három?) napon ott akart lenni a barátnőivel, én meg csak szét akartam volna nézni ameddig meg nem unom, aztán irány haza. Akkoriban tervezhettem, hogy varratok magamnak Spike kosztümöt, mert a hajviseletem és akkori soványságom miatt mindenki rögtön vágta, mennyire hasonlítok rá :P
beküldve: 2007-08-10 22:20:36
(#53) Üdv a figuragyűjtők között
Én legközelebb majd csak az őszi conon fogok figurát venni, márcsak a hagyományom miatt is^^ Szal addigra összekaparok pénzt egyre, bár nehéz lesz majd választaniXD (talán annyira nem; amik holdfényben vannak figurák most, felét nem ismerem, felét nem szeretem - van kivétel, de az meg nem kellXD)
Én legközelebb majd csak az őszi conon fogok figurát venni, márcsak a hagyományom miatt is^^ Szal addigra összekaparok pénzt egyre, bár nehéz lesz majd választaniXD (talán annyira nem; amik holdfényben vannak figurák most, felét nem ismerem, felét nem szeretem - van kivétel, de az meg nem kellXD)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-10 17:40:39
(#52) Nah, megvan a Spike! :) Ma felmentem érte Pestre, mert úgy gondoltam, hogy vár a halál rá, hogy meg tudjam venni nyugodt szívvel... úgyis fogok dolgozni még idén, majd kipótolom az eddig elköltött zsebpénzemet. Amúgy egy rohadt ízléses tokban van benne ("hard-boiled and stylish bounty hounter", hírdeti a felirat), és a figura is nagyon szépen ki van dolgozva, csak egy dolgot nem értek. Járt hozzá egy kis rúd, meg rá lehet rakni egy kis kapcsot, és így az egész beilleszthető a műanyag alapba, Spike mögé közvetlenül. Így a kapocs meg átfogja az egyik lábát... sztem azért csinálták, hogy a kezében tartott kabátot "megtartsa", de nem lett volna muszály, mert nem esik le, ha jól belerakod a kezébe.
Száz szónak is egy a vége: úgy látszik új hobbit találtam :P! (gondolkodtam még Final Fantasy zsákbamacskán is, de csak két részt ismerek, az meg ott a választékból két figurát jelent :S)
Száz szónak is egy a vége: úgy látszik új hobbit találtam :P! (gondolkodtam még Final Fantasy zsákbamacskán is, de csak két részt ismerek, az meg ott a választékból két figurát jelent :S)
beküldve: 2007-08-10 16:30:19
(#51) Hmm, micsoda basszushangszóród van!
Te perverz, te... ilyen pici kislányok? Mit is mondanak erre? Loli-komplexusos? Eer... Tokyo Mew Mew is?! Férfiak
Te perverz, te... ilyen pici kislányok? Mit is mondanak erre? Loli-komplexusos? Eer... Tokyo Mew Mew is?! Férfiak
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-10 16:13:54
(#50) Jah, csak úgy csorgatom a nyálamat
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Óóó paTKany 200 figura?? Nem akarsz erről kicsit mesélni??
Mire vagy kíváncsi?
Mivel elég régóta vagyok gyűjtő ezért aztán az évek során egész szépen felhalmozódtak nálam a drágaságok.
Itt van pár kép az egyik vitrinem másfél évvel ezelőtti állapotáról (kb. 100 figurával): [Link]
Azta... Ez szép. S Anyám még nekem mondja, hogy sok figurám van. XD
Az én gyűjteményem ehhez képest (meg persze a többiekéhez képest is) tök gyér. Nemrég kezdtem el figukat gyűjteni, de gyorsan abba is hagytam. XD
Eddig felhalmozott édességek:
- Rozen Maiden-ből Shinku (pici, olyan 10 cm-es)
- Mai-Otome-ből Arika (szintén pici, 10 cm-es körüli)
- Mai-Hime-ből Mai (picivel nagyobb, 12 cm-es XD)
- Capcom vs. SNK 2 figurák (még egy hiányzik, Sakura a sólyommal -.-)
Úrisssteeeen! A többi most nem is jut eszembe... -.- Lehet, hogy nincs is több. XD
Csak pár Pokémon-os apróság esetleg... ^^"
Én is szeretnék egy nagy figut, Teszveszen meg Vaterán szoktam nézelődni, de az áruk nagyon sok... @_@
Képek hamarosan! XD
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-08-10 11:41:03
Óóó paTKany 200 figura?? Nem akarsz erről kicsit mesélni??
Mire vagy kíváncsi?
Mivel elég régóta vagyok gyűjtő ezért aztán az évek során egész szépen felhalmozódtak nálam a drágaságok.
Itt van pár kép az egyik vitrinem másfél évvel ezelőtti állapotáról (kb. 100 figurával): [Link]
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ