Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Aaw, olyan rossz. A kedvenc animéimből mindig olyan ütődött figurák vannak, amik pedig megtetszenek ebay-en azokról előbb-utóbb kiderül, hogy valami másodrangú hentaiságból van. Olyan meg nem kell
Mindig is szemeztem egy Higurashis Shion-sannal (csak kicsit érdekes öltözékben van...látszik, hogy őt inkább fiúknak találták ki ^_^"), de azt hiszem nem mostanság teszem magamévá...no money no problem? Amíg nincs pénz, nincs mit elkölteni baromságokra
Mindig is szemeztem egy Higurashis Shion-sannal (csak kicsit érdekes öltözékben van...látszik, hogy őt inkább fiúknak találták ki ^_^"), de azt hiszem nem mostanság teszem magamévá...no money no problem? Amíg nincs pénz, nincs mit elkölteni baromságokra
Én is nagyon szemeztem egy Rena figuval, de végül csak nem lett belőle semmi. T_T
Szerk: Eni. 2007-08-07 18:37:23
beküldve: 2007-08-07 18:16:34
(#15) Aaw, olyan rossz. A kedvenc animéimből mindig olyan ütődött figurák vannak, amik pedig megtetszenek ebay-en azokról előbb-utóbb kiderül, hogy valami másodrangú hentaiságból van. Olyan meg nem kell
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tailor, vhogy éreztem, h Shakugan no Shana figuráról van szó
Alap Viszont ha bele döglök is akkor is szerzek egyet XD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-07 17:20:52
(#13) Tailor, vhogy éreztem, h Shakugan no Shana figuráról van szó
Képet azt nem tudok mutatni (nemsokára készülök egy képsorozatot csinálni anime/manga gyűjteményemről, majd akkor mutogatok ), de eddig van:
- Bleach: Hinamori, Renji, 2db Hitsugaya (egy sima meg egy Hyourinmaru-s változat - kedvenc szereplőm a kedvenc animémből, kell ennél több?XD), meg az Aizen, ami éppen eladósorban van
- Excel Saga: a figurát már elcseréltem másra, de a kutya (nem jut eszembe a neve^^") nálam maradtXD
- Chobits: Freya
- Fullmetal Alchemist: Lust
- Inuyasha: Kagome (életem legelső figurája^^)
Sajnos olyan nagyok és szépek nincsenek nekem, mint mondjuk 1-2 embernek itten, de majd be szeretnék szerezni egyet^^ remélhetőleg minél hamarabb
Képet azt nem tudok mutatni (nemsokára készülök egy képsorozatot csinálni anime/manga gyűjteményemről, majd akkor mutogatok ), de eddig van:
- Bleach: Hinamori, Renji, 2db Hitsugaya (egy sima meg egy Hyourinmaru-s változat - kedvenc szereplőm a kedvenc animémből, kell ennél több?XD), meg az Aizen, ami éppen eladósorban van
- Excel Saga: a figurát már elcseréltem másra, de a kutya (nem jut eszembe a neve^^") nálam maradtXD
- Chobits: Freya
- Fullmetal Alchemist: Lust
- Inuyasha: Kagome (életem legelső figurája^^)
Sajnos olyan nagyok és szépek nincsenek nekem, mint mondjuk 1-2 embernek itten, de majd be szeretnék szerezni egyet^^ remélhetőleg minél hamarabb
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Na ezzel én is szemezek folyamatosan. Bitang szép. Amire viszont igazán vágyok:
Shana...*____*...nagyon szép. ^__^
Hát, ha már kívánságműsor, akkor én Faunát választanám.
A Megachu című hentai játékból van /ha nem tévedek/, de kit zavar? XD
beküldve: 2007-08-07 17:07:43
(#11) Íme az én egyik legkedvesebb darabom:[Link]
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Na ezzel én is szemezek folyamatosan. Bitang szép. Amire viszont igazán vágyok:
Szerk: Tailor 2007-08-07 17:02:58
beküldve: 2007-08-07 16:58:29
(#9) Szép darab
beküldve: 2007-08-07 16:56:31
(#8) Én kemény 1 db PVC figurával büszkélkedhetek...XD
COMIC HIMEKURI IMAGE GIRL 1/7
[Link]
De egyébként imádom. Kawaii!
COMIC HIMEKURI IMAGE GIRL 1/7
[Link]
De egyébként imádom. Kawaii!
beküldve: 2007-08-07 16:55:06
(#7) Hát ez nekem is kicsit necces...havi 3 képregény+ mangák + figurák +WoW TCG. Amikor még ezek dolgok gyerekcipőben jártak itthon (nem volt olyan régen- még 2 éve is...) igyekeztem mindent beszerezni (akkor még kivitelezhető volt ) de mostmár igencsak meg kell válogatnom hogy mi az amit begyűjtök...nehéz az élet
beküldve: 2007-08-07 16:49:05
(#6) Ajj figurák... Mindig tervezem hogy megveszem ezt meg azt a figurát de sosem lesz belőle semmi xD Kivéve ha nagyon rare figről van szó pölö McFarlayne-es MGS figurák. Revoltech figurát viszont venni kéne mán. : D
beküldve: 2007-08-07 16:41:40
(#5) Hmm... azért mondjuk egy sárkány egészen más dolog Mindig is szerettem volna egy sárkányfigurát:3
Meg aztán... így is fogy a pénzem rendesen (pölö mangák megvétele), szal ha az animéken kívül másra is koncentrálnék jobban, hamar kifogynék a léből^^"
Meg aztán... így is fogy a pénzem rendesen (pölö mangák megvétele), szal ha az animéken kívül másra is koncentrálnék jobban, hamar kifogynék a léből^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 16:09:07
(#4) Ó én tegnap szereztem be egy sárkányt... hmmm Gyönyörű.
Jó neked hogy csak az animés cuccok lelkesesítenek. Egyszerűbb az életed .
Jó neked hogy csak az animés cuccok lelkesesítenek. Egyszerűbb az életed .
beküldve: 2007-08-07 15:25:25
(#3) Én csak animés figurákat gyűjtök; a többi, amit árulnak Holdfényben, egyszerűen nem érdekelXD Vhogy sosem éreztem késztetést arra, h filmekről, képregényekről...stb. gyűjtsek be figurát, az animésekkel is heppi vagyok
beküldve: 2007-08-07 15:23:31
(#2) Okay, folytatása következik
Eddigi figuráim nekem is a Holdfényből származnak... najó, kivéve a legújabb kis gyöngyszememet, ami vateráról való^^
Nah, kinek van kedve kiírni ide a gyűjteményét?XD
Eddigi figuráim nekem is a Holdfényből származnak... najó, kivéve a legújabb kis gyöngyszememet, ami vateráról való^^
Nah, kinek van kedve kiírni ide a gyűjteményét?XD