Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-08-13 23:12:19
(#91) Azért ha egy hosszúkabátos fura bácsi leszólít az utcán hogy mutasson valamit, akkor azért vigyázz...
Lehet hogy nem figura lesz nála.
Lehet hogy nem figura lesz nála.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-13 23:05:50
(#90) Ettől függetlenül beleszerettem a drágába*____* *reménykedik, hogy sétál az utcán, és egy kedves, mosolygós bácsi v. néni ingyen odaadja neki*
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
megtaláltam álmaim Shinku figuráját... ha lesz egyszer 31720 forintom, majd meg is veszemXD
[Link]
[Link]
Annyi kicsit sok érte. Az eredeti ára kb. a fele volt.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
beküldve: 2007-08-13 22:58:01
(#88) Ouran figura? Nah arra én is kíváncsi lennék az anime/manga nagy kedvencem
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-08-13 22:58:18
beküldve: 2007-08-13 22:55:38
(#87) Láttatok már valahol Ouran, Wolf's rain, Loveless stb. figurát? Én még soha nem találkoztam velük, először ezeket venném meg. Ezek nem számítanak elég népszerűnek?
beküldve: 2007-08-13 22:53:58
(#86) A képeket élnézve komolyan elgondolkodtam hogy a gyűjteményemet fel kéne frissíteni 1-2 kivillanó bugyival
Én viszonylag más stílusú figurákat gyűjtök és egy jó része nem animékből van...
Ízelítőnek néhány kép az eredeti oldalon, mert a polcomon nem lehet ilyen jól beállított képeket gyártani...
[Link]
Én viszonylag más stílusú figurákat gyűjtök és egy jó része nem animékből van...
Ízelítőnek néhány kép az eredeti oldalon, mert a polcomon nem lehet ilyen jól beállított képeket gyártani...
[Link]
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-13 22:40:15
(#85) Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-13 22:39:25
(#84) beküldve: 2007-08-13 22:33:10
(#83) Egyébként ebayon olcsóbbak a figurák, mint mondjuk a Mo-n megvásárolhatóak? Mert ha szépen kérem barátnőmtől, talán még rendelni is tudna nekem onnanXD
Köszi a figyelmeztetést (a kereszt dőlésszögét illetően), asszem ezt hanyagolni fogom... meg aztán 7500 Ft-om sincs most, szal tök mind1^^"
Köszi a figyelmeztetést (a kereszt dőlésszögét illetően), asszem ezt hanyagolni fogom... meg aztán 7500 Ft-om sincs most, szal tök mind1^^"
Szerk: Moonie 2007-08-13 22:33:21
beküldve: 2007-08-13 22:01:25
(#82) Inkább vásárlósra gondoltam.. de képeket is szívesen nézegetnék Szóval jöhet mindkettő!
Köff!
Köff!
Vásárlás: [Link]
Képek: [Link]
Ezek a legjobb oldalak a két témában.
Illetve van még ezeknél is jobb, de azok már mind japánul.
neked van róla figurád? esetleg képet róla?
Nincs Chikane figurám. Nekem annyira nem jött be a Kannaduki no Miko.
Viszont van képem a múlt pénteken érkezett legújabb büszkeségemről (Mahoro & sportsbike):
[Link] [Link]
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
Szerk: paTKany 2007-08-13 22:02:26
És nem is elsősorban az a lényeg, hogy anime legyen az alap. A figura készítők az egyes szereplők népszerűségére építenek. Mivel az elkészült figurákat jórészt az adott szereplő rajongói fogják megvenni.
Ilyenkor mintha tőrt döfködnél a szívembe...
vadooc: itt egy másik, ha már ennyire kérdezgeted ^_^
[Link]
Ez a Rena figura szinte már jobban tetszik, mint a Shion *_*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha ez Chikane akar lenni akkor én nem adnék pénzt érte. Aránytalan és nem is hasonlít 100%-ban az eredetire.
ez igaz. de én annyira imádom azt a szereplőt! szóval Chikane nagyon megfogott engem. egyszerűen elbűvölő egyéniség szvsz. neked van róla figurád? esetleg képet róla?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-08-13 21:47:02
(#79) Inkább vásárlósra gondoltam.. de képeket is szívesen nézegetnék Szóval jöhet mindkettő!
Köff!
Köff!
[Link]
Ez...ez nekem kell... nyüssz, miért is nincsen pénzem
Ez...ez nekem kell... nyüssz, miért is nincsen pénzem
Nekem van ebből a Suigintou-ból. Nagyon szép figura, egyetlen probléma van csak vele, hogy nem lett elég merev a kereszt és annak az alátámasztása. Ezért aztán másfél év alatt ferdült már kb. 6 foknyit a függőlegestől.
de a vágyam ebből az animéből inkább ez:
[Link]
[Link]
Ha ez Chikane akar lenni akkor én nem adnék pénzt érte. Aránytalan és nem is hasonlít 100%-ban az eredetire.
Tudtok olyan oldalt, ami csak figurákkal foglalkozik, és mindent meg lehet rajta találni? Amiket eddig találtam, azokon csak nagyrészt ismeretlen darabok voltak.
Minden anime után készülnek figurák?
Minden anime után készülnek figurák?
Tudok sokat csak kérdés, hogy vásárlós oldal kell vagy olyan ahol képek vannak?
Nem készülnek minden anime után figurák. És nem is elsősorban az a lényeg, hogy anime legyen az alap. A figura készítők az egyes szereplők népszerűségére építenek. Mivel az elkészült figurákat jórészt az adott szereplő rajongói fogják megvenni.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
mutass már egy (v több) olyan figut ami a szíved vágya! kiváncsi vok rá... =)
Már mutattam. Kettőt is
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!