MESI: *nem
MESI: Hogyha úgy rendeltél egy könyvet hogy ne is voltál regisztrálva akkor ki fogják hozni?
MARTINA: a keddi rendelés kb mikorra várható ?? mert már alig bírom kivárni
NORIE.SAYURI: tudja valaki, hogy milyen új mangák lesznek a nyári con-on?
MANGAFAN WEBBOLT: külföldre a szállítási költség több mint 5 ezer forint, így külföldről nem lehet rendelni a felületen. Ha ilyen költségek mellett is érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot: webbolt@mangafan.hu
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-08-07 19:02:05
(#20) Nem akarok ennyit szerepelni, de nem rakta be azt a nyamvadt képet
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-07 19:00:14
(#19) beküldve: 2007-08-07 18:58:28
(#18) Következőnek ez van betervezve (ha rámszakad a nemzeti bank
) :
) :
beküldve: 2007-08-07 18:48:51
(#17) Az én animés szekcióm:
-Gutts (viszonylag nagy kb25cm)
-Raidei (szamuráj a Trigunból)
-"Hatchan" ( Excel saga)
-Yukishiro Enishi (Kenshin zsákbamacska)
A többi nagyrészt McFarlane-es (egy két samurai és ninja spawn de van egy régebbi kiadású, elég ritka manga spawnom is ami egy jó nagy mecha). Jelenleg 18 figura van kint a polcokon, elég vegyes összetételben. Egy csomó régi darab (amik kevésbé mutatósak, még tacskó koromból) be vannak dobozolva...
-Gutts (viszonylag nagy kb25cm)
-Raidei (szamuráj a Trigunból)
-"Hatchan" ( Excel saga)
-Yukishiro Enishi (Kenshin zsákbamacska)
A többi nagyrészt McFarlane-es (egy két samurai és ninja spawn de van egy régebbi kiadású, elég ritka manga spawnom is ami egy jó nagy mecha). Jelenleg 18 figura van kint a polcokon, elég vegyes összetételben. Egy csomó régi darab (amik kevésbé mutatósak, még tacskó koromból) be vannak dobozolva...
Aaw, olyan rossz. A kedvenc animéimből mindig olyan ütődött figurák vannak, amik pedig megtetszenek ebay-en azokról előbb-utóbb kiderül, hogy valami másodrangú hentaiságból van. Olyan meg nem kell
Mindig is szemeztem egy Higurashis Shion-sannal (csak kicsit érdekes öltözékben van...látszik, hogy őt inkább fiúknak találták ki ^_^"), de azt hiszem nem mostanság teszem magamévá...no money no problem? Amíg nincs pénz, nincs mit elkölteni baromságokra
Mindig is szemeztem egy Higurashis Shion-sannal (csak kicsit érdekes öltözékben van...látszik, hogy őt inkább fiúknak találták ki ^_^"), de azt hiszem nem mostanság teszem magamévá...no money no problem? Amíg nincs pénz, nincs mit elkölteni baromságokra
Én is nagyon szemeztem egy Rena figuval, de végül csak nem lett belőle semmi. T_T
Szerk: Eni. 2007-08-07 18:37:23
beküldve: 2007-08-07 18:16:34
(#15) Aaw, olyan rossz. A kedvenc animéimből mindig olyan ütődött figurák vannak, amik pedig megtetszenek ebay-en azokról előbb-utóbb kiderül, hogy valami másodrangú hentaiságból van. Olyan meg nem kell

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tailor, vhogy éreztem, h Shakugan no Shana figuráról van szó 

Alap
Viszont ha bele döglök is akkor is szerzek egyet XD"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-08-07 17:20:52
(#13) Tailor, vhogy éreztem, h Shakugan no Shana figuráról van szó
Képet azt nem tudok mutatni (nemsokára készülök egy képsorozatot csinálni anime/manga gyűjteményemről, majd akkor mutogatok
), de eddig van:
- Bleach: Hinamori, Renji, 2db Hitsugaya (egy sima meg egy Hyourinmaru-s változat - kedvenc szereplőm a kedvenc animémből, kell ennél több?XD), meg az Aizen, ami éppen eladósorban van
- Excel Saga: a figurát már elcseréltem másra, de a kutya (nem jut eszembe a neve^^") nálam maradtXD
- Chobits: Freya
- Fullmetal Alchemist: Lust
- Inuyasha: Kagome (életem legelső figurája^^)
Sajnos olyan nagyok és szépek nincsenek nekem, mint mondjuk 1-2 embernek itten, de majd be szeretnék szerezni egyet^^ remélhetőleg minél hamarabb
Képet azt nem tudok mutatni (nemsokára készülök egy képsorozatot csinálni anime/manga gyűjteményemről, majd akkor mutogatok
), de eddig van:- Bleach: Hinamori, Renji, 2db Hitsugaya (egy sima meg egy Hyourinmaru-s változat - kedvenc szereplőm a kedvenc animémből, kell ennél több?XD), meg az Aizen, ami éppen eladósorban van
- Excel Saga: a figurát már elcseréltem másra, de a kutya (nem jut eszembe a neve^^") nálam maradtXD
- Chobits: Freya
- Fullmetal Alchemist: Lust
- Inuyasha: Kagome (életem legelső figurája^^)
Sajnos olyan nagyok és szépek nincsenek nekem, mint mondjuk 1-2 embernek itten, de majd be szeretnék szerezni egyet^^ remélhetőleg minél hamarabb
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Na ezzel én is szemezek folyamatosan. Bitang szép. Amire viszont igazán vágyok:

Shana...*____*...nagyon szép. ^__^
Hát, ha már kívánságműsor, akkor én Faunát választanám.

A Megachu című hentai játékból van /ha nem tévedek/, de kit zavar? XD
beküldve: 2007-08-07 17:07:43
(#11) Íme az én egyik legkedvesebb darabom:[Link]
Na ezzel én is szemezek folyamatosan. Bitang szép. Amire viszont igazán vágyok:

"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-08-07 17:02:58
beküldve: 2007-08-07 16:58:29
(#9) Szép darab
beküldve: 2007-08-07 16:56:31
(#8) Én kemény 1 db PVC figurával büszkélkedhetek...XD
COMIC HIMEKURI IMAGE GIRL 1/7
[Link]
De egyébként imádom. Kawaii!
COMIC HIMEKURI IMAGE GIRL 1/7
[Link]
De egyébként imádom. Kawaii!
beküldve: 2007-08-07 16:55:06
(#7) Hát ez nekem is kicsit necces...havi 3 képregény+ mangák + figurák +WoW TCG. Amikor még ezek dolgok gyerekcipőben jártak itthon (nem volt olyan régen- még 2 éve is...) igyekeztem mindent beszerezni (akkor még kivitelezhető volt
) de mostmár igencsak meg kell válogatnom hogy mi az amit begyűjtök...nehéz az élet
) de mostmár igencsak meg kell válogatnom hogy mi az amit begyűjtök...nehéz az élet
beküldve: 2007-08-07 16:49:05
(#6) Ajj figurák... Mindig tervezem hogy megveszem ezt meg azt a figurát de sosem lesz belőle semmi xD Kivéve ha nagyon rare figről van szó pölö McFarlayne-es MGS figurák. Revoltech figurát viszont venni kéne mán. : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."