Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-08-08 18:02:06
(#31) Hanon, megnéztem mindenféle oldalt de Integra csak a Story Image szériában jelent meg...azt viszont lehetett kapni a King Comicsban (monnyuk az nem ma volt )
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-08 17:31:06
(#30) Hogy mikor akarom és mikor fogom az sajnos más dimenzó...
Szerintem várnom kell az őszi conig...
Szerintem várnom kell az őszi conig...
Azanyádat, de rám hoztad a frászt! De jó, hogy akkor még rendelnek! Mikor akarod megvenni?
"Jesus is fuckin' metal!"
Hééé, Nightwing, UGYANAZT a figurát néztük ki! Remélem, nem csak egy darab van belőle az egész országban...
Jelenleg csak 1 van belőle, de ha elfogy rendelnek újat...
Ezt onnan tudom hogy egyszer már elvitte valaki és most megint van
Kár hogy az ára kicsit húzós....
beküldve: 2007-08-08 16:07:38
(#27) Hmm, egy kis segítség kéne... nem látott valaki ezen az Integra figurán kívül más Hellsing nénit valamerre? Megnéztem holdfényteamet, animeboltot, ebayt, amazont, mindent, de mindenhol csak ezt (vagy ezt se...) találtam. Tud esetleg valaki mást?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-08 16:07:50
Hééé, Nightwing, UGYANAZT a figurát néztük ki! Remélem, nem csak egy darab van belőle az egész országban...
Kinéztem magamnak pár figurát, de egy szívrohammal felér mindegyiknek az ára, külön-külön persze :(. A Holdfényteam-en és Animebolt-on kívül tudtok még ilyen árusítóhelyeket?
King Comics és Trillian. De ha nem sürgős várd meg az őszi cont, akkor minden nagyobb bolt kihozza a cuccait (+októberig van időd spórolni)..."All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-08 13:54:49
(#24) Kinéztem magamnak pár figurát, de egy szívrohammal felér mindegyiknek az ára, külön-külön persze :(. A Holdfényteam-en és Animebolt-on kívül tudtok még ilyen árusítóhelyeket?
beküldve: 2007-08-07 20:42:25
(#23) Talán így menni fog...
Szóval az én nagy vágyam most ez:[Link]
Szóval az én nagy vágyam most ez:[Link]
beküldve: 2007-08-07 20:25:16
(#22) Én jelenleg egy Rozen Maiden figurát szeretnék eccer... kedvenceim között van az anime, és a ruháikért oda meg visszanyáladzokXD Persze akkor már egy szépen kidolgozott figura legyen^_^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 20:15:33
(#21) Ugyan, semmi vész
18 figura? OMG, hozzád is megyek a tolvajkörutamonXD
18 figura? OMG, hozzád is megyek a tolvajkörutamonXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-07 19:02:05
(#20) Nem akarok ennyit szerepelni, de nem rakta be azt a nyamvadt képet
beküldve: 2007-08-07 19:00:14
(#19) beküldve: 2007-08-07 18:58:28
(#18) Következőnek ez van betervezve (ha rámszakad a nemzeti bank ) :
beküldve: 2007-08-07 18:48:51
(#17) Az én animés szekcióm:
-Gutts (viszonylag nagy kb25cm)
-Raidei (szamuráj a Trigunból)
-"Hatchan" ( Excel saga)
-Yukishiro Enishi (Kenshin zsákbamacska)
A többi nagyrészt McFarlane-es (egy két samurai és ninja spawn de van egy régebbi kiadású, elég ritka manga spawnom is ami egy jó nagy mecha). Jelenleg 18 figura van kint a polcokon, elég vegyes összetételben. Egy csomó régi darab (amik kevésbé mutatósak, még tacskó koromból) be vannak dobozolva...
-Gutts (viszonylag nagy kb25cm)
-Raidei (szamuráj a Trigunból)
-"Hatchan" ( Excel saga)
-Yukishiro Enishi (Kenshin zsákbamacska)
A többi nagyrészt McFarlane-es (egy két samurai és ninja spawn de van egy régebbi kiadású, elég ritka manga spawnom is ami egy jó nagy mecha). Jelenleg 18 figura van kint a polcokon, elég vegyes összetételben. Egy csomó régi darab (amik kevésbé mutatósak, még tacskó koromból) be vannak dobozolva...