Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Óóó paTKany 200 figura?? Nem akarsz erről kicsit mesélni??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Természetesen Sir/Lady Hellsingre gondoltam ^_^ Victoria valahogy nem érdekel... kislány nagy fegyverrel, mégnagyobb mellekkel... nem az én világom
Hauu~, ilyen kevés lenne az Integra-fan? Pedig címszereplő a drágám, és mégis. Mii~
Hauu~, ilyen kevés lenne az Integra-fan? Pedig címszereplő a drágám, és mégis. Mii~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-08-09 19:30:21
beküldve: 2007-08-09 19:16:54
(#44) Igazad van, akinek figurája van, annak jobb, ha nem árulja el nekem a tartózkodási helyét>
Mellesleg igen, gondoltam h létezik nagy Rozen Maiden figura, csak egyenlőre nem vagyok abban az anyagi helyzetben, hogy megvehessem; most a conra spórolgatok. Szal most még csak nem is keresek ilyen figurát, fájna a szívem, hogy nem lehet az enyimXD
Mellesleg igen, gondoltam h létezik nagy Rozen Maiden figura, csak egyenlőre nem vagyok abban az anyagi helyzetben, hogy megvehessem; most a conra spórolgatok. Szal most még csak nem is keresek ilyen figurát, fájna a szívem, hogy nem lehet az enyimXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-09 19:13:14
(#43) Hát, ha már kívánságműsor, akkor én Faunát választanám.
A Megachu című hentai játékból van /ha nem tévedek/, de kit zavar? XD
A Megachu című hentai játékból van /ha nem tévedek/, de kit zavar? XD
Igen jól tévedsz. Azóta már eroanime is készült egyébként a Megachu-ból.
18 figura? OMG, hozzád is megyek a tolvajkörutamonXD
Akkor jobb lesz, ha én titokban tartom a lakhelyem.
200+ műanyag és 150+ plüss körüli darabból áll jelenleg a gyűjteményem...
Én jelenleg egy Rozen Maiden figurát szeretnék eccer... kedvenceim között van az anime, és a ruháikért oda meg visszanyáladzokXD Persze akkor már egy szépen kidolgozott figura legyen^_^
Rozen Maidenből vannak olyanok. Még életnagyságú kb. 60 cm magas Suiseiseki-t is kapni 100.000 yen körüli összegért. ..
Hmm, egy kis segítség kéne... nem látott valaki ezen az Integra figurán kívül más Hellsing nénit valamerre?
Ez kicsit kétértelmű nekem. A "Hellsing néni" jelentheti magát Integrát is meg azt is, hogy "Hellsing női szereplő". Integrát én sem láttam másik fajtát egyébként, viszont Victoriát legalább 4 félét igen.
ぴぴるぴるぴるぴぴるぴ
Szerk: paTKany 2007-08-09 19:20:47
Muwhaha, apám mit meg nem adna egy ilyenért
beküldve: 2007-08-09 17:42:17
(#41) "Jesus is fuckin' metal!"
beküldve: 2007-08-09 16:13:32
(#40) Nekem még eszembe sem jutott hogy valamelyik figurámat ne bontsam ki... az a legjobb az egészben mikor a cuccot kiszabadítod a rakás műanyagból és a megfelelően kiemelt helyre rakod. Az eladós gyűjtögetés teljesen más dimenzó.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Nekem meg nincs dombornyomott bankkártyám, hogy rendeljek :S Mondjuk az is röhejes lenne, ha jönne a közbesítő, és nem tudna elérni, mert rossz a kapucsengőnk XD. Majd valszeg idén dolgozni kezdek, mint diákmelós, és akkor igényelek kártyát. Na jó, nem depizek, rendelj csak nyugodtan tovább ...
"Jesus is fuckin' metal!"
Igen. Most ennél a ritka kuramásnál is volt hogy ebay-en valaki még anno vett belőle 3-at mikor még lehetet kapni és mostanában adta el kb 150-200dollárért darabjait. Az kicsit drága lett volna nekem.
Ellenben a japán aukción szinte bolti árral egyenlően tudtam szerezni egyet ^^
Ellenben a japán aukción szinte bolti árral egyenlően tudtam szerezni egyet ^^
Szerintem ebben az lenne a lényeg, hogy megveszi a ritka figurát, és eladja jópár év múlva, amikor már szinte lehetetlen lenne beszerezni más gyűjtőnek. De nyilván drágábban adja sokkal, mint az eredeti ára. Annak tényleg nincs értelme, hogy megveszem, aztán "ráunok", és sokkal olcsóbban megszabadulok tőle :S
beküldve: 2007-08-09 10:18:03
(#35) Most énis eladok pár figurát, mert mikor vettem csak szettbe lehetett őket és nekem csak egy kellett volna igazán belőle. =) Mondjuk a többi is szép meg jó, de most rendeltem Kurama figurát és arra ráment kicsit a pénzem, merthogy sehol nem lehetett már kapni és kicsit nehéz volt beszerezni így (de megérte ^^) ... szóval én ezért adom el a többit.
Amúgy aukciókon, főleg japánokon sok olyan ember van aki megveszi a dolgokat aztán rá pár hétre már adja is el.... néha még olcsóbban is mint a bolti ára =o Nemtudom mire jó ez nekik.
Amúgy aukciókon, főleg japánokon sok olyan ember van aki megveszi a dolgokat aztán rá pár hétre már adja is el.... néha még olcsóbban is mint a bolti ára =o Nemtudom mire jó ez nekik.
beküldve: 2007-08-09 09:44:00
(#34) Bár most 1 figurám eladósorban van (zsákbamacska volt, és nem akartam kihúzni^^"), én jelenleg nem lennék képes eladni az összes szeretett figurámat soha az életbenXD Szeretnék egy szép nagy gyűjteményt
Aztán a jövőben ki tudja, ha nagyon le leszek égve, és mondjuk kajára sem lesz pénzem, talán meg kell majd fontolnom 1-2 darab eladását, de remélem ilyen soha nem fog megtörténni
Akkor inkább éhenhalokXDD
Aztán a jövőben ki tudja, ha nagyon le leszek égve, és mondjuk kajára sem lesz pénzem, talán meg kell majd fontolnom 1-2 darab eladását, de remélem ilyen soha nem fog megtörténni
Akkor inkább éhenhalokXDD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-08-09 09:44:16
Amúgy a 40 éves szűz c. filmben volt olyan, hogy a főszereplő gyűjtötte a képregényes figurákat, amiket nem bontott ki soha, mert így elvesztették volna az értéküket. A film végére meg eladta mindet az Ebay-en egy csomó pénzért... te gondolom azért kicsomagolod őket :). Tényleg van olyan, hogy eleve azért vesz meg valaki figurákat, hogy eladhassa több év múlva a neten?
Áááh, nem hiszem, el, hogy egy címszereplőt így megaláznak... Akkor marad Shion-san, majd valamikor...