Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Ichigo nyomass már képet a mai-hime figuráidról! ha nem tudsz fényképezni akkor meg neten keress rá és tedd be h milyeneid vannak!
Oké...
Itt van egy kép a Mai figurámról:
Illetve innen az első:
A felső 12 cm-es a másik pedig olyan 10 centis. :) Elég kicsikék... ^^"
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Szerk: IchiGo 2007-08-16 18:09:11
beküldve: 2007-08-16 16:04:59
(#105) Nekem régen volt 2 Sailor Moon figurám meg egy Dragon Ball figurám... aztán suliba se jártam amikor azt a Sailor Moon meg Dragon Ball figurát kaptam, és először az egyik Sailor Moon utána meg a Dragon Ball veszett el. Ezután elvesztettem a másik Sailor Moon figurám egyik kezét. Azóta is valahol a sok kacat közt hánykódnak a lakásban... És most az anime figuráim száma = 0 Én balfék hogy nem becsültem meg pedig akkor régen tök olcsó volt!!!
Ha az összes barátom leugrik ey hídról én nem ugrom valük... Lent várok, hogy elkaphassam őket.
beküldve: 2007-08-15 20:09:08
(#104) Ichigo nyomass már képet a mai-hime figuráidról! ha nem tudsz fényképezni akkor meg neten keress rá és tedd be h milyeneid vannak!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-08-15 20:07:55
(#103) emléxek még annó az egyik ősrégi bravóban volt a HIM frontemberének a házanak a bemutatója. és ott volt egy csomó animefigura. és mondta is a csávó h gyűjti a figurákat.
beküldve: 2007-08-15 19:49:51
(#102) Igen, ezt én is néztem. :) De csak ez az egy van? T_T
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-08-15 17:51:56
(#100) beküldve: 2007-08-15 16:32:26
(#99) Nekem egy R.O.D - Anita keeeeeelll... Valaki mutasson vmi szép figurát róla, mert nem találtam semmit... T_T
beküldve: 2007-08-14 22:33:17
(#98) Úúúú nagyonkomoly oldalt találtam. A fickó Berserk figurákat gyűjt, de nem semmi szinten. Limitált szériás darabokból álló űberbrutál gyűjtemény amit mindenkinek látni kell...
(Már aki szereti a figurákat, vagy a Berserket. A többiek meg úgyse számítanak... )
[Link]
(Már aki szereti a figurákat, vagy a Berserket. A többiek meg úgyse számítanak... )
[Link]
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-14 14:33:49
(#97) Ha rendelek az ebayről vagy az amazonról, akkor azt akár Amerikából is kiküldik postán, csak előtte leveszik a bankkártyámról az összeget?
"Jesus is fuckin' metal!"
te ezt lehet rendelni az animebolt-ból is. 20.000 ft lenne pk nélkül.
de ha már Shinku akkor inkább ez:
[Link]
Szerk: vadooc 2007-08-14 07:08:16
Hmm, lehet, hogy átgondolom ezt a Rozen Maident
Eddig annyit tudok róla, hogy az egyik baba mindig azt mondja, hogy "desu" egy másik meg azt, hogy "kashira". Elég is alapnak
T_T Nem találok Renán és a Shionon kívül normálisan kinéző Higurashi figurákat
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-08-14 00:04:51
(#94) Megértem, én sem hagytam volna ki a helyedben
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-08-13 23:46:19
(#93) Sumimasen!
De ezt nem lehetett kihagyni
De ezt nem lehetett kihagyni
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-08-13 23:14:31
(#92) Gondoltam, h valaki erre fog gondolni, de nem, én nem perverz bácsira gondoltamXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD