Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
Köszi! Majd próbálkozom!
Már korábban is mondtam, ha Narutos cuccok kelenek akor a Vateran keresd DarkDreemer-t bármilyen kérdésed van ö válaszolni fog, és valoban pontos és tiszteséges.Ha elakadtál én is tudok segiteni az emil cimem az adataim közt van.
Szia.
Épp most ment a mél.
Meg van választ küldtem remélem tudtam segiteni.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Köszi! Majd próbálkozom!
Már korábban is mondtam, ha Narutos cuccok kelenek akor a Vateran keresd DarkDreemer-t bármilyen kérdésed van ö válaszolni fog, és valoban pontos és tiszteséges.Ha elakadtál én is tudok segiteni az emil cimem az adataim közt van.
Szia.
Épp most ment a mél.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Nekem ezek vhogy nem tetszenek, annyira igénytelenül néznek ki a fejük (tessék megnézni azt a Narutot...), sztem az a Gaara brutálisan néz ki, amit korábban belinkeltem, az a gond, hogy az csak limitált és meg is van az ára... De akkor is hihetetlenül kidolgozott és szép. Ezekből talán Sasuke (Shippuuden) kéne, mert ős és Gaara a kedvencem, de nem találok számomra igazán jó figurákat, csak azokat a statueket...
Narutot én sem rendeltem meg, Kakashi-m meg annyi van mint a szemét .Különben azt irtam hogy a méretéhez képest szépen kidolgozot, egy 20centis figurábol kihozni valami igazán részleteset nagyon nehéz,de hid el nagyon valosághűek.És hát a szériákbol nem sikerülhet mind nagyon jóra ezért kel válogatni közötük.
(nekem az első linknek a doboza tetszik... tudom elég debil vagyok,deez van)
Ha kel oda adom a dobozokat.
igen????? az jó volna.... XD de tényleg
Ha küldesz egy levelezési cimet az emilemre akor feladom a jövöhéten postán.
igen????? az jó volna.... XD de tényleg
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Szerk: Trisa 2007-09-04 16:01:38
beküldve: 2007-09-04 15:42:19
(#146) Nekem ezek vhogy nem tetszenek, annyira igénytelenül néznek ki a fejük (tessék megnézni azt a Narutot...), sztem az a Gaara brutálisan néz ki, amit korábban belinkeltem, az a gond, hogy az csak limitált és meg is van az ára... De akkor is hihetetlenül kidolgozott és szép. Ezekből talán Sasuke (Shippuuden) kéne, mert ős és Gaara a kedvencem, de nem találok számomra igazán jó figurákat, csak azokat a statueket...
Ilyen nekem is kell!!! Főleg az első linkről Itachi, Gaara meg Sasuke a legjobb...
Köszi, a linket!
Amúgy ilyen sokat rendeltél?
Köszi, a linket!
Nagy figurákból /20cm/ugyanazokat rendeltem meg amik neked is tetszenek.A kicsikböl /15cm Real Collection4/ az egész szériát a linkekröl még a Naruto hiányzik. Minden rendben velük a nagyok már hihetetlenül kidolgoztak és az ilesztéseknél is minden rendben csatlakozik ,a kicsiknél már kelet egy kis pillanatragasztó, de kis kézügyeséggel megoldható, amugy a méretükhöz képest ök is marha kidolgozotak. Amugy azért ezeket választottam mert valami eseményt dolgoznak fel, nem egyhelyben pozolnak még a Chakra-juk is látszik. Most egy kis pihi de utána /2-3 hét /és jönnek az újabbak azokról is majd beszúrok pár linket.
beküldve: 2007-09-03 21:54:55
(#143) (nekem az első linknek a doboza tetszik... tudom elég debil vagyok,deez van)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2007-09-03 21:32:35
(#142) Ilyen nekem is kell!!! Főleg az első linkről Itachi, Gaara meg Sasuke a legjobb...
Köszi, a linket!
Köszi, a linket!
beküldve: 2007-09-03 18:28:48
(#141) Na szóval képet még mindig nem tudok beszúrni de itt van pár link a figurákrol.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Naruto képe hiányzik a sorbol rola most nem találtam.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Naruto képe hiányzik a sorbol rola most nem találtam.
beküldve: 2007-09-03 13:29:31
(#140) Na megvannak az új figurák most rakom össze öket.
beküldve: 2007-09-02 21:07:18
(#139) Már az előbb meglestem...
Köszi! Majd próbálkozom!
beküldve: 2007-09-02 20:53:22
(#137) Köszi! Majd próbálkozom!