Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2007-09-24 20:14:31
(#181) Héten berakok pár fotot csak hogy utáljatok van pár új szerzeményem.Csak az a baj hogy már dolgozok és igy kevesebb a szabadidöm/ sajnos betegálományba se lehet az ember örké/.A következő kiszemeltjeim Vash figurája a fotelbe és a Kiddy Grade páros már régota szemezek velük.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Első aukciós szabály: Ha találsz valamit nem mondod senkinek amig meg nem szerzed!
Ezt már megtanultam : D
Btw megrendelve :]
Ezt már megtanultam : D
Btw megrendelve :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-09-24 18:25:43
(#179) hát eléggé leállt ez a topic, így megjegyzem:
vatera.hu-n árulnak néhány darab Suzumiya Haruhi no Yuuutsu figurát, darabokként 1800 Ft-ért. 10-12 cm, és ahogy látom, méretükhöz képest egész szépen kidolgozottak. Erősen gondolkodom rajta, h majdan lecsapjak egyre^___^ (most nézem, h ma van a határidő, de feltételezem meg lesz hosszabbítva az aukció, ha mégsem, akkor bocsi^^")
vatera.hu-n árulnak néhány darab Suzumiya Haruhi no Yuuutsu figurát, darabokként 1800 Ft-ért. 10-12 cm, és ahogy látom, méretükhöz képest egész szépen kidolgozottak. Erősen gondolkodom rajta, h majdan lecsapjak egyre^___^ (most nézem, h ma van a határidő, de feltételezem meg lesz hosszabbítva az aukció, ha mégsem, akkor bocsi^^")
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hehehe jól jönne egy raklapnyi figura beszerzői áron
Húúúúú hát ez gonosz volt.
beküldve: 2007-09-18 15:07:05
(#177) beküldve: 2007-09-18 14:59:26
(#176) Hát ilyenkor látszik, hogy mennyibe is kerül egy ilyen figurát előállitani.
de azt is kaptam, barátnőm vette vmi kínaiban 250ért
Az én barátnőim miért nem járnak ilyen kínaikban?
Szerk: miyu 2007-09-18 14:54:51
Ja a Vaterára új Bleach figurák érkeztek ha valakit érdekelné.
*felcsillan a szeme*
EDIT: most néztem meg őket... hát, az 1500 Ft-osak nemigen kellenek, nem szeretem az ilyen figurákat, amik nem teljesek (kivétel, h van egy ilyen Ichigóm, de azt is kaptam, barátnőm vette vmi kínaiban 250ért )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-09-18 14:47:29
beküldve: 2007-09-18 14:10:52
(#173) Köszönöm ,köszönöm azért lakcimet remélem nem kell cserélnem. Biztosithatok mindenkit ,hogy folytatás következik. Majd készitek pár fotót megint.Már csak a Naruto Mangák és Animek hiányoznak a háttérböl de arra is rá megyek nemsokára.Ja a Vaterára új Bleach figurák érkeztek ha valakit érdekelné.
beküldve: 2007-09-18 13:41:52
(#172) Én sem irigyellek, csak szimplán utállak érteXD
Na majd ha eccer dolgozni kezdek, talán én is tudok ilyen gyűjteményt kreálni^^" Azért igyekszem, nemrég egy csodálatos Ichimaru figurával lett gazdagabb a Bleach figura gyűjteményem:3
Na majd ha eccer dolgozni kezdek, talán én is tudok ilyen gyűjteményt kreálni^^" Azért igyekszem, nemrég egy csodálatos Ichimaru figurával lett gazdagabb a Bleach figura gyűjteményem:3
Hűha Holci, én a helyedben sürgösen lakcímet, telefonszámot, de még nevet is változtatnék mert ha ezt meglátják a Naruto-fanok...megkérdik van-e életbiztosításod
Poént félretéve szép gyütemény, grat hozzá, nem irigyelek ááá nem, abszolut nem
Poént félretéve szép gyütemény, grat hozzá, nem irigyelek ááá nem, abszolut nem
beküldve: 2007-09-18 11:34:31
(#170) Halihó ahogy megigértem elkészültek a fotók a djágaszágaimrol.Elsőnek a polcom:
[Link]
Aztán néhány közeli:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na aki kételkedet volna az remélem most jól látja, hogy hiába kicsik a figurák akor is nagyon jól néznek ki.
[Link]
Aztán néhány közeli:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Na aki kételkedet volna az remélem most jól látja, hogy hiába kicsik a figurák akor is nagyon jól néznek ki.
beküldve: 2007-09-17 22:15:02
(#169)
Szerk: Holci 2007-09-17 22:16:03
Mennnyibe kerül kb egy ilyen? (most nem a legolcsóbbra gondolok, hanem egy középkategóriásra)
Hát amit kinéztem Rei figura az 16300Ft plusz 20%ÁFA ez egy középkategoriás ár ennél van jóval olcsobb, de drágább is, ez függ a festéstől a tervezőtől, a méretől stb... meg persze attól hogy honnan rendeled
Szerk: miyu 2007-09-17 20:12:10
beküldve: 2007-09-17 18:19:18
(#167) hmm, egész szép darab, gratula az első figurához mostantól nincs megállásXD