Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2009-07-27 20:39:10
(#531) Kár hogy csesződika gépen,s nem tudok szebbnél szebb figukban gyönyörködni,bár pár napja Setike elküldte az eladó figuk listáját,s volt közte sok sok szép....
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-17 13:38:01
(#530) beküldve: 2009-07-15 18:06:19
(#529) Táncolj Hercegnő!
beküldve: 2009-07-02 21:12:42
(#528) Nekem ő a kis kedvencem :)
[Link]
A középső, Guts, vállán a karddal. (A többi nincs meg.)
[Link]
A középső, Guts, vállán a karddal. (A többi nincs meg.)
*Link javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-15 18:18:54
beküldve: 2009-07-02 20:17:58
(#527) Tele vannak az anime/manga/scfy boltok szebbnél szebb figukka.Csak valamelyik túl drága.Nekem holdfényteamról a cicuskás figuk tetszenek.
^^Usagi Tsukino^^
hollow:
Én szlovákiában lakok és Csehből rendeltem a Kisuke figurát mangashop.cz oldalról 2000Ft volt az ára a postai peddig 700Ft
De a sakurazaka.hu oldalon is lehet találni trigun és bleaches figurákat olcsó áron csak ők nem szállítanak szlovákiába. :(
Én szlovákiában lakok és Csehből rendeltem a Kisuke figurát mangashop.cz oldalról 2000Ft volt az ára a postai peddig 700Ft
De a sakurazaka.hu oldalon is lehet találni trigun és bleaches figurákat olcsó áron csak ők nem szállítanak szlovákiába. :(
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2009-06-30 14:35:30
beküldve: 2009-06-30 12:51:46
(#525) Nekem a legutóbb ezek érkeztek:
[Link]
Illetve jött még egy Dark Elf is. Arról is készítek majd képet. ^^
Szerintem szépen kidolgozottak a méretükhöz képest is.
[Link]
Nem a legélesebb kép, de most épp ez van feltöltve.
Illetve jött még egy Dark Elf is. Arról is készítek majd képet. ^^
Szerintem szépen kidolgozottak a méretükhöz képest is.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-06-30 09:22:04
(#524) A legelső porharcosom Urahara Kisuke shinigamis egyenruhában, tegnap vettem át a postán[Link]
Hol lehet rendelni és mennyiért a Kisuke figurát ?Hol lehet olcsóért TRIGUN-os figurákat szerezni ??
*Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
In the name of god
Szerk: Moderátor 2009-06-28 22:34:24
beküldve: 2009-06-28 21:29:16
(#521) Amikor lenne rá pénzem semmi jó nem érkezik a holdfénybe, most pedig rögtön egy csomó van ami nagyon tetszik, ezek leginkább:
[Link]
[Link]
[Link](mivel őt cp-zem)
[Link]
(iet midnig hoznak, akkor amikor nem tudom megvennixD)
[Link]
(ő már el is fogyott )
Van akinek ezek közül megvan bármelyik is? mindegyik ugyanien tökéletes(nek tűnikxD) mint képen, vagy van amelyiket nem ajánlotok?
[Link]
[Link]
[Link](mivel őt cp-zem)
[Link]
(iet midnig hoznak, akkor amikor nem tudom megvennixD)
[Link]
(ő már el is fogyott )
Van akinek ezek közül megvan bármelyik is? mindegyik ugyanien tökéletes(nek tűnikxD) mint képen, vagy van amelyiket nem ajánlotok?
beküldve: 2009-06-26 13:24:30
(#520) Én is szeretnék majd venni pár figut,de egyenlőre nincs rá keret.
at the end,we all die alone
beküldve: 2009-06-24 12:05:03
(#519) Én ha vennék figurát (bár nem fogok XD), caskis valami kivételesen "nagy tehetségű" női karaktert ábrázolna az. Mondjuk valami Ikkitousen-es, vagy Tenjou Tenge-s lenne.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-23 18:59:35
(#518) Nekem vannak figuráim. 4 szettem van abból 2 elaadó. 2 Sailor mon szettem, és két death note szettem. (mind2-ből egy-egy) Nagyon szépek aranyosak.
Kulstatóim is vannak azok is nagyon szépek Death notosak meg sm-esek, mangáim is meg ötöztető könyvem én inkább a dvd-re nem költök.
Kulstatóim is vannak azok is nagyon szépek Death notosak meg sm-esek, mangáim is meg ötöztető könyvem én inkább a dvd-re nem költök.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-06-21 01:39:13
(#517) Hmm... Nem rosszak ezek a kis figurák, bár én inkább koponyákkal és egyéb sötét dolgokkal rakom tele a polcokat Meghát ugye a mangák is elfoglalják méltó helyüket
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-06-20 23:04:36
(#516) Én a figurákkal úgy vagyok, hogy elnézegetem azokta, hogy mennyire barón néznek ki (már amelyik ), meg ilyenek, de itthonra nem kelle egy sem XD. Funkcióját tekintve hasznosabb dolgokra költöm a pénzemet: mangák, és anime DVD-k.
Persze nem szólok meg másokat hogy "ne vegyetek ilyen sz@rságokat!", mert mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, és ebbe nekem semmi beleszólásom. Én csak a saját véleményemet oszottam meg veletek, a témával kapcsolatban.
Persze nem szólok meg másokat hogy "ne vegyetek ilyen sz@rságokat!", mert mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, és ebbe nekem semmi beleszólásom. Én csak a saját véleményemet oszottam meg veletek, a témával kapcsolatban.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar