Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
a hamisítvány 5000Ft, ami azt jelenti hogy 1250Ft/db.
a lényeg az hogy vaterán sem megbízhatóak az emberek. volt már olyan eladó akitől vettem figurát és volt benne hamisítvány is, meg eredeti is.
szerk: amúgy ebayen még eredeti! gashapon szetteket is fillérekért lehet venni pk-val együtt. legalábbis ahhoz képest hogy átlag 1500Ft-ért adják db-ját Magyaro-n....
a lényeg az hogy vaterán sem megbízhatóak az emberek. volt már olyan eladó akitől vettem figurát és volt benne hamisítvány is, meg eredeti is.
szerk: amúgy ebayen még eredeti! gashapon szetteket is fillérekért lehet venni pk-val együtt. legalábbis ahhoz képest hogy átlag 1500Ft-ért adják db-ját Magyaro-n....
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:13:37
azért a vaterán is található hamisított figura.
...
olyan DB 4 db-os szettet árul 5000Ft-ért, ami ultra ritka
...
a lényeg hogy azt a 4 db-os szettet eredetiben 20.000Ft alatt nem lehet megvenni!
...
olyan DB 4 db-os szettet árul 5000Ft-ért, ami ultra ritka
...
a lényeg hogy azt a 4 db-os szettet eredetiben 20.000Ft alatt nem lehet megvenni!
Hát van amikor már olyan ritka egy szet, hogy már a hamisítvány ára is felmegy.
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:13:10
azért a vaterán is található hamisított figura. én nemrég mutattam meg az egyik figumat Yakumonak hogy mit szól hozzá, mert nekem gyanús volt a festés minősége miatt. és ő is azt mondta hogy valószínű hogy hamis.
szerk: amúgy most van egy olyan felhasználó vaterán hogy "felecske". ő is amit árul mind hamisítvány. olyan DB 4 db-os szettet árul 5000Ft-ért, ami ultra ritka, mivel azokat nem lehetett külön megvenni, hanem vmihez adták. nem tudom már pontosan mi volt. na a lényeg hogy azt a 4 db-os szettet eredetiben 20.000Ft alatt nem lehet megvenni! és akkor még olcsónak számít ha vki meg tudja szerezni 20ért.
szerk: amúgy most van egy olyan felhasználó vaterán hogy "felecske". ő is amit árul mind hamisítvány. olyan DB 4 db-os szettet árul 5000Ft-ért, ami ultra ritka, mivel azokat nem lehetett külön megvenni, hanem vmihez adták. nem tudom már pontosan mi volt. na a lényeg hogy azt a 4 db-os szettet eredetiben 20.000Ft alatt nem lehet megvenni! és akkor még olcsónak számít ha vki meg tudja szerezni 20ért.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:13:58
A Sakura Zakában megtalálhatod mind az 5 figurát a szetből én is ott vetem és árkedvezmény is van rá vagyis 1000Ft kóstál egy figura
Igen de kivétel nélkül minden ami a sz-ben van hamisitvány;)
beküldve: 2009-07-28 16:34:32
(#542) Tényleg remélem animeconon is lesznek mert akkor veszek néhány figurát.
Hát nekem csak 4 kis tündéri figum van !!!!
Az az ezüstös hajú csaj fürdőruhában, az Jo, a Burst Angelből?
Igen!!! A barna hajú pedig Amy ugyanabból a settből !!!
beküldve: 2009-07-28 15:47:36
(#540) A Sakura Zakában megtalálhatod mind az 5 figurát a szetből én is ott vetem és árkedvezmény is van rá vagyis 1000Ft kóstál egy figura
Táncolj Hercegnő!
Új figura érkezet a polcomra méghozá Sagara Sanosuke (Zanza) a Runói Kensinből. Íme egy kép róla.
[Link]
[Link]
De jó!!! Irígykedik. Még sehol sem találtam ebből a setből figukat. Kenshin Okashira Kaoru is jól néz ki ebből a setből
Vaterán vettem egy sráctól
aha, köszi őt ismerem. sajnos úgy tudom hogy nem is fog egyhamar újdonságokat árulni.
Vaterán vettem egy sráctól ,tőle elég sok gashapon figurát szereztem.Ha jól tudom még mindig tevékenykedik de mostanába nem látam nála új dolgokat.
Itt egy link:[Link]
Itt egy link:[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2009-07-28 10:40:49
a CB-os Ed és Ein figurát nagyon irigylem. honnan szerezted be? vatera, holdfény vagy más?
beküldve: 2009-07-28 10:02:27
(#535) Jelenleg igy néznek ki a polcaim de még szerintem gyarapodni fognak :
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
És a csaj szekció:
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
És a csaj szekció:
[Link]
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2009-07-28 09:27:23
(#534) Új figura érkezet a polcomra méghozá Sagara Sanosuke (Zanza) a Runói Kensinből. Íme egy kép róla.
[Link]
[Link]
Táncolj Hercegnő!
Hát nekem csak 4 kis tündéri figum van !!!!
Az az ezüstös hajú csaj fürdőruhában, az Jo, a Burst Angelből?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-07-27 20:42:43
(#532) Hát a figurák szépek, a sajátaimról is raknák fel képet de még mindről nem csinltam fotót.