Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
beküldve: 2009-12-18 15:26:43
(#561) Egyik kedvencem:
http://imagerz.com/QENFCUtvAwI DVF5NEQVR
Kira eladó, ha érdekel akkor a másik topikban ott az elérhetőség.
http://imagerz.com/QENFCUtvAwI DVF5NEQVR
Kira eladó, ha érdekel akkor a másik topikban ott az elérhetőség.
beküldve: 2009-12-16 13:00:43
(#560) beküldve: 2009-10-17 12:31:42
(#558) beküldve: 2009-10-02 13:52:30
(#557) beküldve: 2009-10-01 20:46:14
(#556) beküldve: 2009-09-25 19:07:30
(#555) itt regisztrálsz a bankkártyáddal, (vagy Apuéva, hátha nem tűnik fel neki), utána pedig mint egy sima banki átutalás átdobsz pénzt a paypalos számládra és attól kezdve azt az összeget tudod levásárolni, ha marad felesleg azt vissza is tudod utalni a saját (vagy Apu) számlájára. kb ennyi
köszi akkor erről lemondok, mert ninc kártyám
vaakit majd megkérek
elég jó;)
a lába kicsit túl van támasztva nem?:P
a lába kicsit túl van támasztva nem?:P
most hogy mondod.....
csak most tűnt fel....
itt regisztrálsz a bankkártyáddal, (vagy Apuéva, hátha nem tűnik fel neki), utána pedig mint egy sima banki átutalás átdobsz pénzt a paypalos számládra és attól kezdve azt az összeget tudod levásárolni, ha marad felesleg azt vissza is tudod utalni a saját (vagy Apu) számlájára. kb ennyi
-
beküldve: 2009-08-19 15:56:51
(#551) beküldve: 2009-08-07 20:24:30
(#550)
Szerk: Dooo 2009-08-07 20:25:10
beküldve: 2009-07-31 19:11:21
(#549) 1. aki postáz worldwide, az vagy kiírja hogy mennyi a pk vagy meg kell tőle kérdezni. aki nem postáz világszerte, attól lehet érdeklődni, de van aki nem is szokott ilyenre válaszolni. (főként USA-ból)
fizetni paypal-lal lehet. (dombornyomott bankkártya)
2. hát én csak a Dragon Ball figuráknál tudom mondani hogy aki nem írja bele azt hogy "bandai" vagy "banpresto" akkor már gyanús.
a lényege a dolognak az hogy ha vki beírja az aukcióba hogy Bandai gyártmány és kiderül utólag hogy mégsem akkor a paypal "azonnal" visszafizeti a pénzed, viszont ha úgy veszel hamis figurát hogy az eladó egy szóval sem írta azt le hogy ki a gyártó (bandai, banpresto stb) akkor nincs is miért felháborodni és reklamálni.
rengeteg olyan aukciót látni ebay-en ahol be sem írják hogy Dragon Ball Bandai 7 db-os szett, hanem csak simán annyit hogy Dragon Ball 7 db-os szett. és akkor már valószínű (főleg ha több figurát vagy szettet is árul) hogy hamis. (ezt amúgy Yakumo (AnimeLand) mondta) hiszen aki komolyan foglalkozik a figurákkal az szán rá kb 1 percet hogy megnézze a gyártót. úgyhogy csak az nem írja bele az aukcióba, aki hamisítványt árul. végülis van rá esély hogy nem hamisat árul, de ha mégis akkor ugrott a pénzed.
a másik hogy ha lefényképezi magát a figurát úgy, hogy látszik a doboza is, az a legbiztonságosabb. pl általában a Hong Kong-ból származó figurák többsége hamis. viszont van egy eladó aki mindig lefényképezi úgy a DB figurának a dobozát is, hogy látszódik rajta a "Toei Animation" matrica és akkor már biztos hogy eredeti a cucc. (ez a japán kártyáknál is így van)
szerk: mondjuk azt hozzátenném hogy figurát még nem rendeltem, csak kártyákat.
fizetni paypal-lal lehet. (dombornyomott bankkártya)
2. hát én csak a Dragon Ball figuráknál tudom mondani hogy aki nem írja bele azt hogy "bandai" vagy "banpresto" akkor már gyanús.
a lényege a dolognak az hogy ha vki beírja az aukcióba hogy Bandai gyártmány és kiderül utólag hogy mégsem akkor a paypal "azonnal" visszafizeti a pénzed, viszont ha úgy veszel hamis figurát hogy az eladó egy szóval sem írta azt le hogy ki a gyártó (bandai, banpresto stb) akkor nincs is miért felháborodni és reklamálni.
rengeteg olyan aukciót látni ebay-en ahol be sem írják hogy Dragon Ball Bandai 7 db-os szett, hanem csak simán annyit hogy Dragon Ball 7 db-os szett. és akkor már valószínű (főleg ha több figurát vagy szettet is árul) hogy hamis. (ezt amúgy Yakumo (AnimeLand) mondta) hiszen aki komolyan foglalkozik a figurákkal az szán rá kb 1 percet hogy megnézze a gyártót. úgyhogy csak az nem írja bele az aukcióba, aki hamisítványt árul. végülis van rá esély hogy nem hamisat árul, de ha mégis akkor ugrott a pénzed.
a másik hogy ha lefényképezi magát a figurát úgy, hogy látszik a doboza is, az a legbiztonságosabb. pl általában a Hong Kong-ból származó figurák többsége hamis. viszont van egy eladó aki mindig lefényképezi úgy a DB figurának a dobozát is, hogy látszódik rajta a "Toei Animation" matrica és akkor már biztos hogy eredeti a cucc. (ez a japán kártyáknál is így van)
szerk: mondjuk azt hozzátenném hogy figurát még nem rendeltem, csak kártyákat.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2009-07-30 22:08:45
beküldve: 2009-07-30 21:36:33
(#547) Már akartam kérdezni két dolgot csak mindig elfelejtem;
1) Ebayről ha rendelek mennyi a postaköltség, és hogy fizetek?
2) Honnan tudom, hogy egy figura hamis? (ha nincs módom megnézni a festési hibákat, stb)
1) Ebayről ha rendelek mennyi a postaköltség, és hogy fizetek?
2) Honnan tudom, hogy egy figura hamis? (ha nincs módom megnézni a festési hibákat, stb)