Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
*irigy* Nekem kell egy olyan shinkus
Nem baj :) Én meg ma megkaptam a rukiás figurámat - csak az a baj, hogy anya vette át (pedig meg lett beszélve, hogy 3 után hozzák ki ) - és így bizony lebuktam
Nem baj :) Én meg ma megkaptam a rukiás figurámat - csak az a baj, hogy anya vette át (pedig meg lett beszélve, hogy 3 után hozzák ki ) - és így bizony lebuktam
Szerk: _gabi 2010-01-12 15:25:55
WÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! !! Meg van a Rozen Maidenes ikerpár XD Souseisekit még nem hoztam el, de Suiseiseki már itt vana polcomon. Holnap majd teszek fel képet
nekem ebből a szettből van meg az összes.
szerk: most nézem hogy Suigintou figurám nincs is rajta.
viszont ezen igen:
innen Shinku van meg:
meg ez is megvan, bár pár kisebb része sajnos már hiányzik. :(
meg ez a kettő is megvan:
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-01-12 10:50:20
beküldve: 2010-01-12 02:36:53
(#589) WÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! !! Meg van a Rozen Maidenes ikerpár XD Souseisekit még nem hoztam el, de Suiseiseki már itt vana polcomon. Holnap majd teszek fel képet
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Ha drágaságról van szó... [Link] Ez most tényleg 50 000 Ft??? Na jó, külön-külön csak 25 000 Az meg már szinte ingyen van xD
én is pont néztem, csak a másik verzióját. nagyon jól néz ki. :)
amúgy lehet találni ebayen is 200-300 dolláros figurákat és abba nincs benne a pk. :S
beküldve: 2010-01-11 19:30:58
(#587) Ha drágaságról van szó... [Link] Ez most tényleg 50 000 Ft??? Na jó, külön-külön csak 25 000 Az meg már szinte ingyen van xD
beküldve: 2010-01-10 19:23:29
(#586) Az animekrácsonyon szert tettem egy Suzumiya Haruhi bábura,csak utána láttam hogy majdnem nincs rajta bugyi
Karácsonyra meg páromtól kaptam egy Ciel Phatomhive báli ruhás babát!
Képek majd lesznek!
Karácsonyra meg páromtól kaptam egy Ciel Phatomhive báli ruhás babát!
Képek majd lesznek!
Igen, ő Miku-chan. ^^ Ja, annyi javítás, hogy nem Vocaloidból, hanem csak Black Rock Shooterről lesz anime ^^
na és ez a miku-chan minek a szereplője (azt már levettem, h nem anime)??? mindenhol ott van de nem tom mért??? csak kicsit tudatlan vok azé kérdezek, nem mindha idegesítene
ja igen a Vocaloid az egy játék, és a rengeteg szereplő közül ő az egyik. Azt hiszem az a játék lényege, hogy meg kell énekeltetni a szereplőt, de nem tudom végül is konkrétan hogy megy a dolog. Nézd meg youtube-on, hátha ott van valami
Igen, ő Miku-chan. ^^ Ja, annyi javítás, hogy nem Vocaloidból, hanem csak Black Rock Shooterről lesz anime ^^
na és ez a miku-chan minek a szereplője (azt már levettem, h nem anime)??? mindenhol ott van de nem tom mért??? csak kicsit tudatlan vok azé kérdezek, nem mindha idegesítene
beküldve: 2010-01-10 16:57:01
(#582) én Kaito-t szeressem <3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Volt? És eladtad??? És csak 6000??????? *veri a falba a fejét*
Én 11ezerét fogom venni
De miért adtad el, ha én egyszer ráteszem a mancsom az biztos, hogy soha többé nem eresztem!!! Sejtem mennyire szép lehetett, már csak az a pár belső kép alapján, amit láttam róla a neten *visszagondolva lefolyik a székről*
A Vocaloid az nem anime, hanem egy játék. Azt hiszem, hogy meg kell énekeltetni a szereplőket De lesz belőle anime is, csak sokan tartanak attól, hogy sz@r lesz
Én 11ezerét fogom venni
De miért adtad el, ha én egyszer ráteszem a mancsom az biztos, hogy soha többé nem eresztem!!! Sejtem mennyire szép lehetett, már csak az a pár belső kép alapján, amit láttam róla a neten *visszagondolva lefolyik a székről*
A Vocaloid az nem anime, hanem egy játék. Azt hiszem, hogy meg kell énekeltetni a szereplőket De lesz belőle anime is, csak sokan tartanak attól, hogy sz@r lesz
ez a vocaloid cucc érdekelne engem is mert mindenhol csak látom azt a techno nyakkendős hosszú 2copfos zöldeskék árnyalatú hajú csajt és nem tom ki a fene ő (ha egyáltalán ez az:S)
De miért adtad el
kellett a pénz más (=yuri) mangákra és úgyis csak a polcon porosodott. persze ha lenne RM yuri-s cucc (doujinshi, artbook amiben csak yuri képek vannak vagy vmi ilyesmi) akkor azt el nem adtam volna.
A Vocaloid az nem anime, hanem egy játék.
mondtam én hogy nem ismerem. XD
majd most Holdfényconon szétnézek hogy árul e vki dobozos Miku figurát mert akkor lehet hogy veszek is egyet magamnak.
Szerk: vadooc 2010-01-10 16:28:52
Volt? És eladtad??? És csak 6000??????? *veri a falba a fejét*
Én 11ezerét fogom venni
Én 11ezerét fogom venni
Szerk: Ayumu89 2010-01-10 16:07:21
Hát a Rozen Maidenből ^^
én tavaly adtam el a RM artbookomat nagy nehézkesen. nem igazán akarták megvenni pedig csak 6ezer forintot kértem érte. ebayen meg vagyonokért adják...
am nekem is Suigintou a kedvencem, plusz még Shinkut is bírom.
Suigintou lelkileg sértett ahogy kiderül. tetszik a karaktere.
jaja láttam, még a "ruhátlan" verziósat is. XD
nem ismerem az animét (mostanában nem is igazán nézek), csak Yakumoéknál láttam egy Vocaloid figurát és nagyon gondolkoztam hogy megvegyem e.
bár azt nagyon sajnálom hogy Black rock shooter-ből csak drága figura van. :(
most ez a hátterem: [Link]
Szerk: vadooc 2010-01-10 15:02:49
beküldve: 2010-01-10 14:44:43
(#577) Hát a Rozen Maidenből ^^ Imádom, az anime listámon azt hiszem az a harmadik ^^ Mert szép a történet, mert gyönyörű a rajz, és mert imádom a goth lolit *_* Kedvenc pedig Suigintou <3 Szegény, nem is gonosz, csak a körülmények áldozata, és valójában egy érzőszívű Rozen Maiden. Végül is az utolsó sorozatban ő az egyetlen, aki önzetlen okból harcol ^^
Ha meg szereted a Vocaloid szereplőket, nézz be az oldalunkra
[Link] ^^
Ja am az artbook még náluk van, mert csak hónap végén kapok pénzt, amiből meg tudom venni, csak alaposan félrerakattam
Ha meg szereted a Vocaloid szereplőket, nézz be az oldalunkra
[Link] ^^
Ja am az artbook még náluk van, mert csak hónap végén kapok pénzt, amiből meg tudom venni, csak alaposan félrerakattam
Szerk: Ayumu89 2010-01-10 14:45:58