Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Polcharcosok-vagyis figurák minden mennyiségben...
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-11-30 11:38:18
(#650) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Értem, köszi a segítséget! ;)
(Sejtettem, hogy valahogy így kellene csinálni, de nem mertem semmit erőltetni, nehogy a végén eltörjek valamit...de végül sikerült bepattintani)
(Sejtettem, hogy valahogy így kellene csinálni, de nem mertem semmit erőltetni, nehogy a végén eltörjek valamit...de végül sikerült bepattintani)
Grat hozzájuk
Az átlátszó tartórúd vékonyabb végét a figura hátán lévő lyukba kell beleszúrni, a vastagabb golyós végét pedig a köralapon lévő kerek lyukba kell belepattintani (kb félig megy bele a golyó)
Ezzel összvissz annyi volt a bajom, hogy a figurát megtartó műanyag botot nem igazán tudtam, hogyan kell elhelyezni, mivel akárhogy csináltam, a figura a legkisebb mozdításra is eldőlt. Ennek örömére találtam ki azt, hogy két pici gyurmaragasztópöttyöt helyeztem a figura lábaira, és így sikerült valamelyest rögzítenem az egészet. (De lehet ez sem tart majd örökké.)
Az átlátszó tartórúd vékonyabb végét a figura hátán lévő lyukba kell beleszúrni, a vastagabb golyós végét pedig a köralapon lévő kerek lyukba kell belepattintani (kb félig megy bele a golyó)
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-09-29 22:58:36
(#647) No, a hétvégén sikerült hozzájutnom (hosszas gyűjtögetés és filózás után) életem első pvc figurájához, méghozzá a következőhöz:
Eredetileg egy másik Mami figurát szerettem volna, de a költségek közbeszóltak, úgyhogy maradt ez, de ez is nagyon szép. Igaz, az összeillesztéssel volt egy pici gondom, kicsit nehézkesen akart összeállni az alsó- és a felsőtest, de végül is sikerült.
Emellett még egy petit nendoroid is érkezett a vitrinembe:
Ezzel összvissz annyi volt a bajom, hogy a figurát megtartó műanyag botot nem igazán tudtam, hogyan kell elhelyezni, mivel akárhogy csináltam, a figura a legkisebb mozdításra is eldőlt. Ennek örömére találtam ki azt, hogy két pici gyurmaragasztópöttyöt helyeztem a figura lábaira, és így sikerült valamelyest rögzítenem az egészet. (De lehet ez sem tart majd örökké.)
Eredetileg egy másik Mami figurát szerettem volna, de a költségek közbeszóltak, úgyhogy maradt ez, de ez is nagyon szép. Igaz, az összeillesztéssel volt egy pici gondom, kicsit nehézkesen akart összeállni az alsó- és a felsőtest, de végül is sikerült.
Emellett még egy petit nendoroid is érkezett a vitrinembe:
Szerk: Gemini 2013-09-30 00:03:47
Tudom, ez még az évben fog megjelenni.:3
Nekem Mikasa a kedvencem, így nyilvánvaló, hogy őt rendeltem be. Még Erenre és Rivaillera kíváncsi vagyok.. de most a mangára gyűjtök ezerrel.
Mikasa Ackerman nendoroid - BERENDELVE!
Mivel szerintem az Attack on Titan a legjobb anime 2013-ban(legalábbis eddig), így mindenképp akartam egy nendoridot belőle.
Mikasa egyébként is a kedvenc karakterem, így nem volt kétséges, hogy őt fogom megrendelni.
Egyedül annyi bajom van vele, hogy a kadétok jelét festették rá, és nem a felderítőkét. De ez már mellékes.^^
Mivel szerintem az Attack on Titan a legjobb anime 2013-ban(legalábbis eddig), így mindenképp akartam egy nendoridot belőle.
Mikasa egyébként is a kedvenc karakterem, így nem volt kétséges, hogy őt fogom megrendelni.
Egyedül annyi bajom van vele, hogy a kadétok jelét festették rá, és nem a felderítőkét. De ez már mellékes.^^
[Link]
beküldve: 2013-09-08 17:51:39
(#642) Mikasa Ackerman nendoroid - BERENDELVE!
Konkrétan, nagyobb a melle, mint a feje!!!!!!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
NEEEEEEEEEE XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy tökre jó.
Mondjuk én inkább(szinte teljesen) a nendoroidokért vagyok oda. Szóval szerintem ezt ha lenne pénzem sem venném meg.
De hát kinek pap..
Amúgy tökre jó.
Mondjuk én inkább(szinte teljesen) a nendoroidokért vagyok oda. Szóval szerintem ezt ha lenne pénzem sem venném meg.
De hát kinek pap..