Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Egy nappal megjelenés után. Ahogy szokott. Ja, hogy tévében? Kéremszépen
Látom, te is vágod már, h h műxik a dolog
Elég régóta "anime-zek" már.
no pussy, just the dicks
Látom, te is vágod már, h h műxik a dolog
MIANEVED?!
remélem lassan jön a folytatás
Meg vagy őrülve? Én remélem, minél gyorsabban jön.
azt olvastam egy oldalon hogy 2009-be kezdik japánban a Fullmetal Alchemist 2-őt.
hogy hozzánk mikor jutt el azt nom tom
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-10-17 15:13:27
azt olvastam egy oldalon hogy 2009-be kezdik japánban a Fullmetal Alchemist 2-őt.
hogy hozzánk mikor jutt el azt nom tom
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
beküldve: 2008-10-16 14:58:14
(#255) Tény hogy nagyon várom tény hogy a kedvencem tény h imádom és még azis h én is sajnáltam h ed & winry nem találhattak 1 másra pedig én nagyon örültem volna neki és igaz én nem így hagytam volna a végét de azis tény h végülis a két testvér 1ütt lehetett végre fogjukrá normálisan de azért én winryt is beleiktattam volna xD remélem lassan jön a folytatás
beküldve: 2008-10-07 16:39:46
(#254) Nekem is úgy rémlik, hogy volt róla szó, hogy a katonák erőszakoskodtak vele. Ez megmagyarázná a némaságát, meg a babát is.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-07 16:23:20
(#253) Fogalmam sincs... Bár az elég durva lenne... De az a szemét Dante meg kihasználta a kisbabáját!!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2008-10-07 16:23:35
Rose-t nem megerőszakolták a katonák,és azért nem beszélt?És akkor akár onnan is lehet a gyerek...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Egyet értek veled , bár szerintem Ed és Winry között nagyon mély barátság van, én legalább is másra nem tudok gondolni bár Winry felöl mintha több lenne...De az érdekes , hogy Rose is beleszeret Edwardba! Nem gondolod?
De, tényleg van ott valami... Bár Rose-nak biztosan nem Edtől van gyermeke... Tényleg! Ki Rose gyermekének az apja?
De visszatéve az EdxWinry témára: szerintem sokan mások is azon vannak, hogy nekik össze kellett volna jönniük. Egy csomó amv van a videoplayer-en mega youtube-on... Bár azok önmagukban semmit sem jelentenek...
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Szerk: ヴェゼンディ・バラージュ 2008-10-06 18:02:22
Megnéztem a filmet, szerintem qva szar a vége!! Az egyik kedven anime-m, de a film vége csalódás volt...: Otthagyták Winryt tök egyedül, a "mi világunkban" maradtak, ahol éppen kitörni készül a 2. világháború... Én azt vártam, hogy Amestrisben maradnak, Ed összejön Winryvel, Al is talál magának valakit, happy-end, béke, alkímia...
szerintem állati jó =)
Oldalam: www.fullmetalaalchemist.lapunk.hu
Ed összejön Winryvel, Al is talál magának valakit, happy-end, béke
Ugyanmár,ez nem animének való végkifejlet,ez egy B-kategóriás amerikai romantikus-vígjáték vége^.^ˇ
Animeknek való végkifejlet??? Szerintem mindenkinek van valamilyen "igazság érzete". Szerintem ez a történet olyan "kategóriába" tartozik, ahol a "hős(ök) a temérdek megpróbáltatás után elnyerik méltó jutalmukat". Persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de most komolyan: aki látta a sorozatot, az valószínűleg sejti, hogy Ed és Winry kapcsolata több, mint barátság. Lehet hogy erről valaki már rögtön a hentaira gondol, vagy az argentin szappanoperákra, de nekem ezt diktálja az igazság érzetem. Természetesen nem kell velem egyett érteni, hisz akkor fölösleges lenne a fórum. Jó, tényleg elég sablonos, (főleg amit írtam ) de én tényleg így érzek.
Egyet értek veled , bár szerintem Ed és Winry között nagyon mély barátság van, én legalább is másra nem tudok gondolni bár Winry felöl mintha több lenne...De az érdekes , hogy Rose is beleszeret Edwardba! Nem gondolod?
I'm your little butterfly, but who my butterfly?
beküldve: 2008-10-04 00:06:55
(#248) Végül is igazad van: tényleg megvolt az a tépelődés a végén, elgondolkodtató volt. Talán-így utólag belegondolva-azt akarták kifejezni, hogy semmi sem lehet tökéletesen jó, 100%os. Végül is, ha így nézzük, tényleg jól választották meg a végét, mert azt akarhatták, hogy a nézők belegondoljanak, hogy mégsem olyan tökéletes minden, még egy kitalált világban sem...Érdekes...
beküldve: 2008-10-03 21:15:29
(#247) Az animének való végkifejletet úgy értettem,hogyha megnézed,a legtöbb anime-manga vége nem százszázalékos heppiend,mindig ott az üröm az örömben,és ez tesz műfajtól függően nehezebben elcsépelhetővé,és nem általánosítan szeretnék,hanem...na.
Ha mindenki boldog lenne végén,akkor ez egy idő után a sorozatból is kisütne,és akkor jönne a körömreszelgetés,mer' minek nézzem,ha úgyis tudom mi a vége?
Ed és Winry-ez a kapcsolat inkább egy nagyon mély,gyerekkori egymásrautaltság és barátság,esetleg az egyik fél által táplált,rejtegettet érzelem.Persze,belemagyarázni mindenbe bele lehet,szerinted a neten a sok EdxWinry dou mellett miért van fönt még nagyobb számú,a legkülönfélébb yaoi párosításokat taglaló fic,és dou?Ed és Mustang cívódásaiba és szópárbajaiba,majd miután Ed elment a mozifilmbe,Mustang tépelődésébe is nemegy yaoi fengörl nagyszerűen érzelmeket tud fonni.
Szóval nézőpontok kérdése...
Ha mindenki boldog lenne végén,akkor ez egy idő után a sorozatból is kisütne,és akkor jönne a körömreszelgetés,mer' minek nézzem,ha úgyis tudom mi a vége?
Ed és Winry-ez a kapcsolat inkább egy nagyon mély,gyerekkori egymásrautaltság és barátság,esetleg az egyik fél által táplált,rejtegettet érzelem.Persze,belemagyarázni mindenbe bele lehet,szerinted a neten a sok EdxWinry dou mellett miért van fönt még nagyobb számú,a legkülönfélébb yaoi párosításokat taglaló fic,és dou?Ed és Mustang cívódásaiba és szópárbajaiba,majd miután Ed elment a mozifilmbe,Mustang tépelődésébe is nemegy yaoi fengörl nagyszerűen érzelmeket tud fonni.
Szóval nézőpontok kérdése...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-03 21:16:34
Ed összejön Winryvel, Al is talál magának valakit, happy-end, béke
Ugyanmár,ez nem animének való végkifejlet,ez egy B-kategóriás amerikai romantikus-vígjáték vége^.^ˇ
Animeknek való végkifejlet??? Szerintem mindenkinek van valamilyen "igazság érzete". Szerintem ez a történet olyan "kategóriába" tartozik, ahol a "hős(ök) a temérdek megpróbáltatás után elnyerik méltó jutalmukat". Persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de most komolyan: aki látta a sorozatot, az valószínűleg sejti, hogy Ed és Winry kapcsolata több, mint barátság. Lehet hogy erről valaki már rögtön a hentaira gondol, vagy az argentin szappanoperákra, de nekem ezt diktálja az igazság érzetem. Természetesen nem kell velem egyett érteni, hisz akkor fölösleges lenne a fórum. Jó, tényleg elég sablonos, (főleg amit írtam ) de én tényleg így érzek.