Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Én úgy tudom, hogy az úgynevezett 2. évad a mangát dolgozza fel, szóval előről kezdik ezúttal a manga történetét követve
De nem biztos, hogy jól tudom...
Tehát a manga akkor nem ugyanaz a sztori...
azt még nem olvastam ^^"
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Komoly??! Lesz 2. Évad? Aztak...!!! ^^ :)
Pedig a Shamballa után nem tűnt valószínűnek... De gondolom a rajongók nyúzták Japániában is a készítőket
Nem tudom, mikorra lesz, de már várom!
Pedig a Shamballa után nem tűnt valószínűnek... De gondolom a rajongók nyúzták Japániában is a készítőket
Én úgy tudom, hogy az úgynevezett 2. évad a mangát dolgozza fel, szóval előről kezdik ezúttal a manga történetét követve
De nem biztos, hogy jól tudom...
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-09-11 23:03:08
(#228) Komoly??! Lesz 2. Évad? Aztak...!!! ^^ :)
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2008-09-11 21:41:44
(#227) és már nagyon várjuk a 2. évadot...igaz még jó ideig várhatjuk is...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-09-10 15:02:00
(#226) Biztos,hogy lesz 2. évad, már bejelentették pár hete. (lehet, hogy csak másfél)
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-10 14:45:55
(#225) fijuklányok ugynéz ki lesz 2. évad, de persze ezt senki ne vegye készpénznek
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
nekem szintén az egyik kedvencem, és remélem hogy majd tényleg marad a szinkron, mert szerintem nagyon jól eltalálták...
bezony!!
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
beküldve: 2008-09-10 13:53:06
(#223) nekem szintén az egyik kedvencem, és remélem hogy majd tényleg marad a szinkron, mert szerintem nagyon jól eltalálták...
Erről még nem szól ugyan a fáma, de gyanítom, igen. Meg előtte az sem árt, ha elkészítik, az meg még időbe telik, gondolom én.
Hi-hi Én egy kicsit előre is izgulok az új epizódok miatt De akkor is ez eddigi kedvenc anime-m
Kolombusz felfedezte Amerikát, de azt hitte, valahol Ázsia partjainál hajózgat. Hát ennyit a földrajzi ismeretekről...
Erről még nem szól ugyan a fáma, de gyanítom, igen. Meg előtte az sem árt, ha elkészítik, az meg még időbe telik, gondolom én.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Készítenek egy olyan változatot, ami egy az egyben követi az eredeti mangát, ezt jelenti az a bizonyos 2. évad.
Vagyis ténylegesen a mangát dolgozták fel? mert amikor párhuzamosan olvastam és néztem, akkor sokban eltértek egymástól... De akkor lesz egy évad, ami már teljesen manga-hű?? Így már értem Ammm... Azt tudod-e, hogy a szinkron marad?
Készítenek egy olyan változatot, ami egy az egyben követi az eredeti mangát, ezt jelenti az a bizonyos 2. évad.
pontosan...én már alig várom, kiváncsi vagyok rá...
beküldve: 2008-09-06 22:56:31
(#218) Készítenek egy olyan változatot, ami egy az egyben követi az eredeti mangát, ezt jelenti az a bizonyos 2. évad.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2008-09-06 17:11:25
(#217) Ammm... Mi az, ogy lesz 2. évadja az FMA-nak? Nem úgy van, hogy lemegy az 51 rész, a movie, és ott vége?
Ő 100%, hogy benne lesz, csak nem abban az idióta körítésben, mint az első sorozatban, legalábbis szívből remélem
Azt én is nagyon remélem....