Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-04-06 19:07:50
(#169) Én is örülnék ha kiadnák a movie-t DVD-re bár én japánul már láttam. Különben szerintem se annyira nagyon jó anime film de láttam már rosszabat is és méltó befejezése az animének!

beküldve: 2008-04-06 17:58:50
(#168) Az utolsó rész és a Movie számomra eszméletlen nagy csalódás volt.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-04-06 17:13:51
(#167) Jaj!Már nagyon várom a filmet meg a befejező részt!!!Ma már mindenki agyán voltam mert csak erről beszéltem.Lehetséges az,hogy kiadják dvd-n?Olyan jó lenne.

beküldve: 2008-04-05 11:46:29
(#166) Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a film. Modjuk nálam a sorozat sem olyan nagy durranás, mint animés körökben, az utóbbi pár évben volt, a világon mindenhol ez folyt a csapból is. Jónak jó, de semmi extra... Persze azért kíváncsi vagyok, hogy pár évvel később mi fog történni velük. Mivel azért nem vagyok nagy fanje a sorozatnak, szerintem nem fogok nagyot csalódni.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-05 10:34:13
(#165) Nekem nem tetszettek anyira a befejező részek, mert nekem nem volt teljesen egyértelmű. Mi lett Al-lal? Mit tesznek a homonculusok? Meghal Dante és Hochenheim? Ezek mind megválaszolatlan kérdések, amikre nem kaptunk választ.

beküldve: 2008-04-04 15:15:18
(#164) Már régebben láttam a filmet. És sztem:
De ennek ellenére én nagyon várom a vasárnapot. Örülök, hogy az utolsó rész és a film között nem kell egy hetet vagy még többet várni.
Lezárársnak teljesen ok, meg amúgy is bejönnek azok a filmek, ahol a vége nem happy end. Mert végülis itt is csak részben van happy end. Talán így jobban elhihető, életszagúbb.
Nekem az nem tetszett benne, hogy nem volt annyi alkímiázgatás (de szép szó XD). Ok volt az elején, néha Al is művelt vmit, de úgy igazán nem volt.
Nekem az nem tetszett benne, hogy nem volt annyi alkímiázgatás (de szép szó XD). Ok volt az elején, néha Al is művelt vmit, de úgy igazán nem volt.
De ennek ellenére én nagyon várom a vasárnapot. Örülök, hogy az utolsó rész és a film között nem kell egy hetet vagy még többet várni.
első amv-m (fma) : http://www.youtube.com/watch?v=oKos9SRwv5o
Szerk: alison90 2008-04-04 15:15:53
beküldve: 2008-04-04 12:45:05
(#163) A film nekem teljesen rendben volt. Szerintem érdekes ahogy eljátszanak a mi világunkal. És Fritz Lang behozatala pláne így hogy a Nibelung díszletében teáznak egyenesen zseniális húzás volt...
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2008-04-04 12:17:47
(#162) Egyetértek! annyira jó lesz! Csak az a rossz, hogy ezzel vége...
de legalább a manga még folytatódik, mégha egyenlőre nincs is magyarul (remélem ez hamarosan megváltozik!
)

"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-04-03 20:41:04
(#161) WÁÁÁHÁÁ!!!
Alig várom a vasárnapooot!!!
a sorozat KÉT befejező epizódja(amit már megnéztem
{nagyon állati} ) és utánna meg a FILM (ebből csak részeket néztem eddig X'D {ez is naon jó} ) jaj de jó lesz
már most be vagyok zsongva
asszem ebből nagy baráti mozizást szervezek
De gondolom az időpontot és, hogy hol adják le azt már tudjátok
Alig várom a vasárnapooot!!!

a sorozat KÉT befejező epizódja(amit már megnéztem

De gondolom az időpontot és, hogy hol adják le azt már tudjátok

beküldve: 2008-04-03 19:31:44
(#160) A Filmben Ed idősebb mint a sorozatban és a film kb lezárása a sorozatnak. ha azt nem nézed meg akkor a sorozat vége elég lezáratlan... habár a movie vége se az igazi. de ettöl fügettlenül nagyon jó. szoval a movie a sorozat igazi vége.
Szerk: Caramon 2008-04-03 19:33:04
Ez a film akkor most a sorozat folytatása vagy köze nincs ahhoz ahol most a sorozat tart nálunk?

Mielőtt leadják a filmet, a sorozatot befejezik... amg nem a folytatása... inkább ilyen "adaléktörténet"...
Riku: azé oan fura Ed haja, mert a filmben jóval fiatalabb, mint a sorozatban...
Chika,nem idősebb?

"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Ez a film akkor most a sorozat folytatása vagy köze nincs ahhoz ahol most a sorozat tart nálunk?

Mielőtt leadják a filmet, a sorozatot befejezik... amg nem a folytatása... inkább ilyen "adaléktörténet"...
Riku: azé oan fura Ed haja, mert a filmben jóval fiatalabb, mint a sorozatban...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-04-03 18:18:48
(#157) Ez a film akkor most a sorozat folytatása vagy köze nincs ahhoz ahol most a sorozat tart nálunk?

beküldve: 2008-04-03 16:54:08
(#156) Persze, hogy nem volt befonva, hiszen ott már nagy, és akor már lófarokban hordja :). Úgyis ari, de nekem a fonott változat jobban tetszik ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-03-27 20:59:34
(#155) Április 6-án Fullmetal Alchemist - Shambdallah (lehet, hogy rosszul írtam). Én nézni fogom. Az előzetesben furcsán nem volt befonva Ed haja, csak új lófarokban lógott.