Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Belenézegettem később is, voltak érdekes jelenetek, de ez az egész varázslós téma hidegen hagy. Egyszerűen nem az én stílusom. Másnak meg nem tetszik más, amiért meg én élek-halok esetleg. Mint mondtam, majd kap még egy esélyt.
beküldve: 2008-03-27 14:06:18
(#153) Rudymester: érdemes, eleje nekem sem tetszett, de 20. rész után mindkét anime nagyon fordulatos és érzelmekkel teli lett.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-03-27 14:04:12
(#152) Szerintem ez is csak az ízlés kérdése. Tulajdonképpen egy anime sem tetszhet mindenkinek. xD
Am, én úgy vagyok, az FMA-val, hogy szeretem, de nem a legeslegkedvencebb animém. Tulajdonképpen szerintem nagyon észre lehet venni, azokat a részeket, ahol már nem a manga történetét dolgozza fel az anime. Meg nekem sem nagyon tetszett, hogy itt maradnak ebben a világban. (Azon gondolkoztam, hogy vajon a 2. világháború idején besorozzák-e majd őket katonának. xD ) valójában viszont csak azért nem tetszett, hogy itt mardnak, mert itt nem lehetett alkímiát használni. és az olyan fura volt, hogy ők, akiket úgy ismertünk meg, hogy hatalmas tehetségük volt az alkímiához, egyszerűen nem tud csinálni semmit. xD
Am, az OVA-k közül a Chiby party volt a legjobb. xD
Am, én úgy vagyok, az FMA-val, hogy szeretem, de nem a legeslegkedvencebb animém. Tulajdonképpen szerintem nagyon észre lehet venni, azokat a részeket, ahol már nem a manga történetét dolgozza fel az anime. Meg nekem sem nagyon tetszett, hogy itt maradnak ebben a világban. (Azon gondolkoztam, hogy vajon a 2. világháború idején besorozzák-e majd őket katonának. xD ) valójában viszont csak azért nem tetszett, hogy itt mardnak, mert itt nem lehetett alkímiát használni. és az olyan fura volt, hogy ők, akiket úgy ismertünk meg, hogy hatalmas tehetségük volt az alkímiához, egyszerűen nem tud csinálni semmit. xD
Am, az OVA-k közül a Chiby party volt a legjobb. xD
beküldve: 2008-03-27 13:51:01
(#151) Sokan szeretitek ézért ne kövezzetek meg, de nekem nem jött be az FMA valamiért. Elkezdtem nézni, de valahogy a 20. rész környékén nagyon meguntam az egészet. Ha leadják még egyszer, akkor majd kap még egy esélyt
(a Blood+al egyetemben...)
beküldve: 2008-03-27 13:45:14
(#150) Hát szerintem annyira nem sikerül rosszul. annyira. Hujber Feri hangja még el is megy Royhoz, de szerintem kicsit túl magas neki. Szabó Máté hangja sem olyan rossz, csak szokatlan, hogy nem Paku Romi beszél. winry hangja sem rossz, csak egyáltalán nem hasonlít a japánra. Al hangja viszont elmegy.
beküldve: 2008-03-23 10:27:36
(#149) >alister: nos, a tegnapi rész után én ezt Alról tudnám elképzelni a naívsága miatt. Néha már tényleg idegesítő...
Hullanak a hononculusok, de Buját sajnáltam. Harag idegesítő. Tucker meg már feldobhatná a talpát. Furcsállom, hogy annak idején minden lelkiismeretfurdalás nélkül feláldozta a kislányát, most meg mindenáron visszaakarja hozni. Szélsőséges személyiség.
Közeledünk a finishbe, amit már nem is igazán bánok. Szvsz egy kicsit el lett húzva ez a sorozat is.
Hullanak a hononculusok, de Buját sajnáltam. Harag idegesítő. Tucker meg már feldobhatná a talpát. Furcsállom, hogy annak idején minden lelkiismeretfurdalás nélkül feláldozta a kislányát, most meg mindenáron visszaakarja hozni. Szélsőséges személyiség.
Közeledünk a finishbe, amit már nem is igazán bánok. Szvsz egy kicsit el lett húzva ez a sorozat is.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Remélem ez a sorozat nem esik abba a hibába, mint a ROD...
Mi van R.O.D.-al? Szerintem király az egész , csak te nemszereted az érzelmeket az Animékben !
1. Ne legyél gyökér. Köszi.
2. Arra gondoltam, hogy a ROD remekül indul, de aztán belefullad abba, hogy a lányok képtelenek a kezükbe venni a sorsukat. Gyakorlatilag a sorozat második felében legalább vagy hatszor gondoltam: "na most már annyira szívatják őket, végre védekezhetnének menekülés helyett...". És mindannyiszor: nem. Iszonyatos csalódás volt, hogy nem és nem veszik fel a kesztyűt, inkább hagyják megint elraboltatni-megsebesíteni-terr orizálni egymást...
Hiteltelen lett tőle az egész, és nagyon súlytalan.
Ja, és a Mr. Gentelman a leghülyébb mastermind név az egyetemes kultúrtörténetben, a szándékos paródiát leszámítva...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-07 20:54:23
(#147) Nagyon jó volt a vasárnapi FMA. Egyéb elmaradások miatt ma néztem meg. nem hittem volna, hogy a történat vége előtte ennyivel
Nekem az nagyon furcsa a sorozatban, hogy az alkímisták a tenyerüket mindig teljesen egyformán teszik össze úgy, hogy oda sem néznek. Ez nem sikerülhet egy embernek minig.
létrejön a Bölcsek köve.
Kíváncsi vagyok, hogyan írtják ki a homonculusokat.Nekem az nagyon furcsa a sorozatban, hogy az alkímisták a tenyerüket mindig teljesen egyformán teszik össze úgy, hogy oda sem néznek. Ez nem sikerülhet egy embernek minig.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-07 21:35:03
alister: Asszem sejtem mire gondolsz. Én is valami hasonlótól tartok. Már nem vagyok olyan lelkes mint korábban, de azért kitartok a végéig. Hátha...
Mi van R.O.D.-al? Szerintem király az egész , csak te nemszereted az érzelmeket az Animékben !
Hát ezt nem is értem. Illetve értem, de... Miből olvastad ezt ki?
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-02-10 20:24:37
(#145)
Szerk: Vanny 2008-02-10 20:41:14
beküldve: 2008-02-09 12:13:27
(#143) Műholdnál sajnos nem lehet megoldani a két feliratsávot még és mivel cseh és román központúak így az a felirat jön hozzá.:(
De addig jó amíg szinkronos animék mennek, így a műholdasok is tudják nézni az adót.
De addig jó amíg szinkronos animék mennek, így a műholdasok is tudják nézni az adót.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-02-09 11:02:45
(#142) Remélem ez a sorozat nem esik abba a hibába, mint a ROD...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-09 11:02:59
beküldve: 2008-02-09 08:50:38
(#141) Az ismétlésben rendesen leadták a részt. Akit érdekel a történet, itt megleli:
Kapzsi szénből pajzsot kreál magára. Ed rájön, hogyha el lehet tüntetni egy kis részt a pajzsból, de rögötön újranő. El is tünteti, aztán azon a részen, ahol csak hús van, megöklözi Kapzsit. Utána megint ezt csinálja, de keresztülszúrja Kapzsi testén a fémtőrét. Ed igazából nem akarta megölni Kapzsit, mert azt mondta neki, hogy mindent vissza tud növeszteni magán. Ed mégis megöli ekkor, mert Kapzsi elmond neki egy titkot. Egy homonculusnak az a gyenéje, hogy ha közel kerül ahhoz a testhez, amit transzmutálni akartak, és amiből keletkezett, akkor legyengül. Ed elkezd ordítani, mert megölte Kapzsit. Al-lal és Winry-vel elválnak a mestertől, hogy tovább keressék a Bölcsek Kövét.
*huhh* Majdnem elzsibbadt a kezem.Mért nem lehet rendesen leadni egy részt?
Hehe rendesen kiborultál a kövi résszel már biztosan nem lesz gond!!Hát én is nagyon kiborultam. Össze kéne szednie magát az Animax-nek. Nem nagyon, hanem mégjobban.
És megint. Hát már sosem tudom meg mi ennek a résznek a vége?
Kapzsi kinyúvad.Ed és Al pedig elutaznak.
szerintem tök jó volt az a rész
amúgy nálam meg a feliratokkal van gond, nincs magyar felirat nálunk az animaxon