Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-01-14 23:41:17
(#109) Nem lehetne ezt megbeszélni személyes üziben? Bár nekem végülis mindegy
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2008-01-14 23:43:52
Fejezetenként küldön.
tkatsu@citromail.hu Kismillijó köszönet! Jah, usteamot én is ismerem, de a letöltés még nekem is gázos, ha rájövök megosztom.
oksa köcce am most küldi épp19:38 és elég soká ér majd oda mert naon sok és naon lassú és ezért szorcsi
Fejezetenként küldön.
tkatsu@citromail.hu Kismillijó köszönet! Jah, usteamot én is ismerem, de a letöltés még nekem is gázos, ha rájövök megosztom.
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-14 17:52:27
(#106) Ha már mindenki mangákat küldözget, tok nektek FTP-s oldalt adni, többezer manga ingyenesen letölthető
Ide vele!
o.O Ennél már szebben is kértek tőlem dolgokat..
www.usteam.hu
Az FTP-hez Total Commander vagy egyéb FTP-re alkalmas progi szükséges. A beüzemelésről ott vannak leírások, mint minden FTP-nél itt is PASSZÍV módra kell teni
Bocs, de a mangavágy eluralkodott rajtam. Kérem szépen.
Ha már mindenki mangákat küldözget, tok nektek FTP-s oldalt adni, többezer manga ingyenesen letölthető
Ide vele!
www.usteam.hu
Az FTP-hez Total Commander vagy egyéb FTP-re alkalmas progi szükséges. A beüzemelésről ott vannak leírások, mint minden FTP-nél itt is PASSZÍV módra kell teni
Am én nem ismerem ezt a progit csak hallottam róla. Elmondod h h és mit kell vele csinálni?
beküldve: 2008-01-12 16:50:55
(#103)
Szerk: Nia 2008-01-12 16:53:25
Ha már mindenki mangákat küldözget, tok nektek FTP-s oldalt adni, többezer manga ingyenesen letölthető
Ide vele!
www.usteam.hu
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ide vele!
Szasztok! Olvastátok már mangában? Szerintem neon tuti.
Ha kell vkinek akkor szóljon és el tom küldeni.
Nekem légyszi küldd el, de ne egyszerre az egészet.
Jujj nekem is nekem is! FullMeatlAlchemist mangában... Csak az első fejezetet olvastam még, el tudnád küldeni őket? ^^
Ide: tkatsu@citromail.hu Sokezer köszönet!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jujj nekem is nekem is! FullMeatlAlchemist mangában... Csak az első fejezetet olvastam még, el tudnád küldeni őket? ^^
Ide: tkatsu@citromail.hu Sokezer köszönet!
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-01-11 15:59:22
(#97) Szasztok! Olvastátok már mangában? Szerintem neon tuti.
Sajna Hughes halálával eggyel kevesebb jó karakter van az FMA-ban.
Az befogadó közönség által megszerethető szereplők lemészárlásában, megcsonkításában, stb. George R. R, martin ért el új minőséget, a Jég és Tűz dalai ciklusban...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-01-06 12:28:21
(#95) Sajna Hughes halálával eggyel kevesebb jó karakter van az FMA-ban.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.