Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Ej csak azt a fránya Hellsing-et kirakhatnák már müsorra.
Hát arra még biztosan várhatunk. Nem keveset, sokat.
Hellsing?!
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
Hát arra még biztosan várhatunk. Nem keveset, sokat.
Szerk: Sakamoto Riku 2007-11-12 18:51:19
beküldve: 2007-11-12 18:37:30
(#62) Nekem sincs semmi bajom a szinkronnal...
A Naruto... Na ott gondok vannak, de az FMA-val semmi bajom. Főleg amiatt, mert láttam ez első részt japánul, angol felirattal... MIlyen jó, hogy németül tanulok
Szóval én élvezem, a szinkronok nagyon jók lettek, van még mit fejlődni, de semmi nem lehet tökéletes
A Naruto... Na ott gondok vannak, de az FMA-val semmi bajom. Főleg amiatt, mert láttam ez első részt japánul, angol felirattal... MIlyen jó, hogy németül tanulok
Szóval én élvezem, a szinkronok nagyon jók lettek, van még mit fejlődni, de semmi nem lehet tökéletes
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-11-12 17:09:11
(#61) beküldve: 2007-11-12 16:47:25
(#60) beküldve: 2007-10-31 20:11:53
(#59) Nekem sincs semmi bajom a magyar szinkronnal.Na jó Ed hangja érdekes...
A szinkronfikázoknak /nem csak FMA/ meg annyit,hogy nézzék japánul.
Sajnálatos módon elégé divattá nötte ki magát a szinkronok fikázása. Bár tény,hogy MÉG nem a legjobbak.
A szinkronfikázoknak /nem csak FMA/ meg annyit,hogy nézzék japánul.
Sajnálatos módon elégé divattá nötte ki magát a szinkronok fikázása. Bár tény,hogy MÉG nem a legjobbak.
Okéééé.... Hallottam a magyar szinkront és ezt nem hiszem ell....
Vagyis nem akarom elhinni... hogy a francba lehet Ednek ilyen szörnyű hangja? Semmi beleélés... és 5 évesen ugyanúgy szólal meg, mint 15 évesen.... hát hogy van ez?
Pedig a többi olyan jó lett... de Ed...
bár még "Irigy"re is kíváncsi leszek
Vagyis nem akarom elhinni... hogy a francba lehet Ednek ilyen szörnyű hangja? Semmi beleélés... és 5 évesen ugyanúgy szólal meg, mint 15 évesen.... hát hogy van ez?
Nem tudom én nem láttam még eredeti japán nyelven ,de szerintem élvezhető a sorozat. A másik csatorna sokkal jobban elszurta a Naruto szinkronját. Az Animax általábban nem szokot nagyon gáz szinkront kiengedni a kezéböl.
A sorozat egyébként egész jó most látom elöször biztos vagyok benne hogy még felpörgetik a storit.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Holci 2007-10-31 19:49:05
beküldve: 2007-10-31 18:04:59
(#57) Okéééé.... Hallottam a magyar szinkront és ezt nem hiszem ell....
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-15 18:21:09
(#56) már azthittem egyedül vok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2007-10-15 18:24:08
beküldve: 2007-10-15 18:14:31
(#55) Én is hallgatlak,drága.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-15 17:07:10
(#54) na akk léccives magyarázd el nekem (nekünk?) hogy ezt a rengeteg eszméletlenül nagy baromságot honnan vetted?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Engem sokkal jobban leköt az FMA magyarul mint Japánul, sokkal élvezhetőbb, hangok is nagyon jók. Végre mindent értek és nem cseh felirat van. Meg a tévét egyébként is a saját nyelvünkön a legjobb nézni. Ha olvasni akarok előveszek egy jó könyvet.
Pont én is így gondolkodom, de ha már valami japán cuccot akar olvasni, akkor ott a manga. Persze a felirat pártiak legtöbbször azt találják ki, hogy aki nem szereti a feliratot, az nem tud olvasni. No comment. Aztán vérig vannak sértődve, ha tíz oladal után rájuk szólnak, hogy be lehet fejezni a rinyálást, pl. a szinkron miatt, jönnek a szabad véleménynyilvánítással, meg minden. Persze ők az elsők, akik letorkolják az embert, ha szól valamit a felirat miatt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
azért ez nem egészen igy van sztem, de ízlések és pofonok...kinek kinek mi teccik
nekem pl 1etlen 1 anime jött be jobban szinkronnal mint eredeti hangon, a Cowboy Bebop
nekem pl 1etlen 1 anime jött be jobban szinkronnal mint eredeti hangon, a Cowboy Bebop
Csatlakozom. Monnyuk lehet hogy azér mert először láttam szinkronnal és utána eredeti hanggal. Hmmm...ez elgondolkodtató....
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-15 14:19:27
(#51) azért ez nem egészen igy van sztem, de ízlések és pofonok...kinek kinek mi teccik
beküldve: 2007-10-15 11:45:23
(#50) Engem sokkal jobban leköt az FMA magyarul mint Japánul, sokkal élvezhetőbb, hangok is nagyon jók. Végre mindent értek és nem cseh felirat van. Meg a tévét egyébként is a saját nyelvünkön a legjobb nézni. Ha olvasni akarok előveszek egy jó könyvet.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym