Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2007-12-01 13:31:50
(#79) beküldve: 2007-12-01 13:28:19
(#78) Nekem ez az egyik kedvenc animém a 6 közül - nem a top3, de mindenképpen kedvenc
A történet érdekes, leköti az embert, a szereplők többsége is szerethető,
Szal nekem biztos h mindig kedvenc marad, a magyar szinkron is egész elviselhető (bár Ed hangjának Paku Romin kívül jobb nem lehet, de hát amúgyis az eredeti szinkron híve vagyok^^)
A történet érdekes, leköti az embert, a szereplők többsége is szerethető,
és bizony a jó oldalról is meghalnak emberek, ami az animék, sőt a filmek esetében is elég ritka. Ez nem feltétlenül lehet jó (pl. Hughes az egyik kedvenc szereplőm volt), de azért mégis cska életszerűbb.
Szal nekem biztos h mindig kedvenc marad, a magyar szinkron is egész elviselhető (bár Ed hangjának Paku Romin kívül jobb nem lehet, de hát amúgyis az eredeti szinkron híve vagyok^^)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
én nemértem nagyon h mi a bajotok...engem pl az elejétől a végéig izgalomban tartott, volt ojan rész ahol félni kellett v röhögni volt ahol csodálkozni vagy éppen elborzadni vmi ismeretlentől...Ennél még nem találtam jobb animét...csak hasonló jót
Nos, erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Talán én vártam túl sokat az előzetes istenítések miatt, de nálam egyenlőre a felső-középkategáriába tartozik. Nem mondom, hogy rossz, de nekem semmi extra. Persze ez magánvélemény és még lehet ebből egész jó sorozat...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Ennél még nem találtam jobb animét...csak hasonló jót
Én már több jobb animét láttam az FMAnál.
FMA is jó, de itt sok a filler, vagy vicces rész, jobb ami végig dráma és mindig izgi jelenetnél van vége, ez sokszor hiányzik az FMAnál. Pl Ninás rész után egészen 14ig unalmas részek voltak.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2007-11-30 23:10:19
(#75) Szerintem az Anime teljesen rendben van ,nem mondom van ami jóbban izgalomba tart ,persze ez még megváltozhat de ezeket leszámitva engem igenis szórakoztat ,a szinkron eleinte nekem is furcsa volt de most már nem zavar ,söt igen vicces hogy egy dugo gyereknek ilyen ,kicsit felnötes hangja van.
Soha nem kaptok el!!!!!!!!!!!!!
beküldve: 2007-11-30 21:08:06
(#74) én nemértem nagyon h mi a bajotok...engem pl az elejétől a végéig izgalomban tartott, volt ojan rész ahol félni kellett v röhögni volt ahol csodálkozni vagy éppen elborzadni vmi ismeretlentől...Ennél még nem találtam jobb animét...csak hasonló jót
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nekem tetszik a szinkron...
bár Envy-é elég gáz
Ez igaz
Szerencsére eddig irgalmasan keveset szerepelt.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem tetszik a szinkron...
Nekem sem a szinkronnal van a bajom, bár Envy-é elég gáz. Csak nem tudom megérteni, hogy mi a csoda miatt annyira kultanime, de mindegy. Jó, a szálak majd összefutnak, de örülnék, hogy 48 előkészítő rész után nem az utolsó három epizódban derülne ki minden. Na még várok, de tizenvalahány rész után azért már többet várna az ember néhány homályos tartalmú sejtetés, meg egy rakat kliséparádénál + néhány kínosan sokszor elsütött idétlenkedésnél. Eleinte vicces, de minden részben...
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-11-29 21:56:16
(#71) beküldve: 2007-11-18 07:11:08
(#70) Így, néhány magyar szinkronos rész után továbbra sem vagyok elragadtatva túlságosan az "isteni" FMA-től, de kinek hogy. Az Ed magassága miatt cikizés gondolom a végére már végső unalomba fog fulladni, már eddig is annyiszor eljátszották, és hol van még az utlosó rész...
beküldve: 2007-11-13 14:09:35
(#69) beküldve: 2007-11-13 12:59:13
(#68) Így van, ezek az öröm hangjai voltak
Amit holnap megtehetsz azt halaszd holnaputánra ^^
beküldve: 2007-11-12 19:21:57
(#67) Akkor jó...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Baj van a Hellsingel?!
NEm sztem örömében kiáltott fel
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-11-12 19:13:56
(#65) Baj van a Hellsingel?!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."