Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2007-10-14 21:15:13
(#49) Nah gondoltam megnézem...hááát sorry nekem ez nem jött be...de megnézem japán szinkronnal mert az a gyanúm hogy nekem úgy jobban fog tetszeni...(lásd.: Digimon, YYH)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-14 20:30:56
(#48) nemazért rosszabb a magyar szinkron mert nem hasonló a 2 nyelv hanem mert a japánok nyilván azt választják szinkronszínésznek akit akarnak
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-14 19:19:47
(#47) Hát, minden kezdet nehéz, ahogy mondják. Mondjuk a japán és a magyar nyelv egy kicsit (kicsit?) más, úgyhogy szerintem nem igazán összehasonlítható a két szinkron.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2007-10-14 19:06:24
(#46) hááát sztem még mindig a japán az etalon!!!
és sztem is bele kell jönniük, de jó úton haladnak!!!
és sztem is bele kell jönniük, de jó úton haladnak!!!
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
hááát batárjó azért nem lett, de a magyar mezőnyből kiemelkedik
és igeeeen Greedet télleg várjuk
Annó mikor elkezdtem nézni az FMA-t még angolul néztem meg így csak az adult swimre tudok támaszkodni :] És fenntartom korábbi állitásom miszerint még bele kell jönniük a szinkronszinészeknek : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-14 13:04:27
(#44) Én úgy vagyok ezzel a kérdéssel, hogy egész jó szinkronok lettek Kivéve Edé... nah az nem tetszik, meg fura is, h 10 évesen ugyanolyan a hangja, mint 5 évvel későbbXD Mondjuk nekem valszeg egyik szinkronhang sem lenne elég jó (Paku Romi fan), hát, majd csak belejön a szinkronja, és jobban beleéli magát a szerepbe, de azért látszik, h legalább bele akarja élni magát
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Batár jó szinkron lett!
Greedet nagyon várjuk!
Greedet nagyon várjuk!
hááát batárjó azért nem lett, de a magyar mezőnyből kiemelkedik
beküldve: 2007-10-13 21:18:39
(#42) Én is hallani akarom ...
Egyre kíváncsibbá tesz a szinkron!!
Egyre kíváncsibbá tesz a szinkron!!
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-13 21:10:35
(#41) Ed hangja.... hát jah meg kell szokni(talán sikerül) többi nagyon jó!! Nekem apafej pl tök tetszet De remélem nem fognak végig művégtagozni... Az alkimista kör jó. Voltak benne jó beszolások ( Al nak 1 csávó:eljönnél a lányom zsurjára? valmi ilyesmi)
beküldve: 2007-10-13 21:05:46
(#40) Batár jó szinkron lett! : D Ed ugyan kicsit "egyhangúan" beszélt de bele fog még jönni :] Ugyanakkor a magyar szlengek zavartak pölö "apafej" helyett simán lehetett volna "öreg"-et : D Greedet nagyon várjuk! :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-13 21:02:13
(#39) Ezen is túllennénk...sztem teljesen elviselhető(eddig)a szinkron
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-13 20:56:42
(#38) Csak meg kell szoknunk. Mégsem lehet olyan mint az eredeti. Sztem nem olyan vészes.
beküldve: 2007-10-13 20:32:00
(#37) hát ezennel megállapítom h Ed hangja 1 kula...
ezzel ellentétben Al hangja viszont kitűnő
hűűű Lust hangja is jó
összességében azért tecett, talán Ed hangját is megszokom...
ezzel ellentétben Al hangja viszont kitűnő
hűűű Lust hangja is jó
összességében azért tecett, talán Ed hangját is megszokom...
Szerk: Gegew40k 2007-10-13 20:53:03
beküldve: 2007-10-13 20:16:58
(#36) nah, még 10 perc
és ne sajnáld mert sztem rövid úton ugyis letöltheted vhonnan a szinkronos változatot is
és ne sajnáld mert sztem rövid úton ugyis letöltheted vhonnan a szinkronos változatot is
beküldve: 2007-10-13 19:55:28
(#35) Jó fél óra és elkezdődik.
JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK hozzá, én sajnos nem tudom nézni, mert nincs Animax-em. Sebaj már úgyis láttam, de a szinkronra kiványcsi lettem volna.
JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK hozzá, én sajnos nem tudom nézni, mert nincs Animax-em. Sebaj már úgyis láttam, de a szinkronra kiványcsi lettem volna.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!