Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Nem fáradok el, ettől látom a dolgokat a maguk valójában, nem képzelődöm.
beküldve: 2007-10-10 22:33:35
(#18) olvastam a véleményeket és sok ember szerint illik a karikhoz a szinkron . És ahoz mit szoltok h a Homonculus nevek le lesznek fordítva? (nekem nincs vele gondom)
Szerk: Caramon 2007-10-10 22:34:03
Ó és nem fáradsz el? Nekem néha-néha le kell kapcsolnom, különben kimerülnek a duracel-nyuszik
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-10 21:43:57
(#15) Hááát én is tartok tőle cseppet *optimista mód bekapcs* de sztem ne írjuk le még azelött hogy hallottuk volna hogy milyen. Reménykedjük a legjobban.
Lehet hogy még jó is lesz! *optimista mód 100%-on...*
Lehet hogy még jó is lesz! *optimista mód 100%-on...*
lumana.wordpress.com
Szinkron? Megőrültek ezek? A szinkron nagy lószar, hogy enyhén fejezzem ki magam.
beküldve: 2007-10-10 21:14:12
(#13) asszem h lesssz szinkronhang vmi hujber feri + vmi szabó máré
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
hát most nem a 2. világ háboru jön? És elv tulélik mert van valmi kis szöszenet(3 perces ) amiben ed van meg a gyerekei és ott ed 100 éves v mi. Szal elv tuléli.
aaaaazzzzzzz jjjjjjjóóóóóóóóóóóó [ugye kicsit se látszik h +vok órülve, és igen én is fanatikus FMA rajongo leszek] most arra kaptam rá h edet rajzolok ! x)
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
Az egy dolog, hogy túlélik, de attól még elég lezáratlannak tűnik...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-05 22:02:15
(#10) hát most nem a 2. világ háboru jön? És elv tulélik mert van valmi kis szöszenet(3 perces ) amiben ed van meg a gyerekei és ott ed 100 éves v mi. Szal elv tuléli.
Szerk: Caramon 2007-10-05 22:03:58
beküldve: 2007-10-05 19:28:06
(#9) Nekem is kicsit csalódás a vége és egyáltalán nem zárja le a történetet
Jobban örültem volna, ha inkább úgy hagyják mint a sorozat befejezte... de végülis így sem rossz... csak meg kell szoknom a gondolatot...
hiszen ott van az az urániumbomba vagy mi... és amúgy is Ed és Winry miért kerülnek külön világba???
Jobban örültem volna, ha inkább úgy hagyják mint a sorozat befejezte... de végülis így sem rossz... csak meg kell szoknom a gondolatot...
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-10-05 19:19:41
(#8) Persze én is más befejezést akartam volna. De ez sem volt rosz mert ugye végülis happyend...
végülis az volt a cél h együtt legyenek az meg megtörtént.(Ed és Al)(habár a másik világba lennének együtt jobban örültem volna...)
És legalább meglepett a befejezés mert tök nem erre számítottam.beküldve: 2007-10-05 17:56:00
(#7) Nemrossz a mozi, de meg kell hagyni, a vége nekem sem a szívem csücske... a másik befejezés jobb lett volnaXD
Mellesleg Fullmetal Alchemist kedvenc sorozataim egyike, szal ajánlom, h ne szúrják el a szinkronjátXD
Mellesleg Fullmetal Alchemist kedvenc sorozataim egyike, szal ajánlom, h ne szúrják el a szinkronjátXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Számomra egy hülyeség. Nagy csalódás az egész. Hangulata miegymás okéj de a többi... Nem ilyen befejezést akartam és kész...
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-10-05 16:51:47
(#5) Szerintem a film nagyon jó lett.Sajnos kevesebb szerepet kap az alkimia de attol még jó.Meg sztem jól lezárja a történetet, szal nem értem azokat akik azt mondják h nem zárja le