Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
Második nekifutásra sem győzött meg a sorozat.
Megértem, bár nem utálom, de teljesen átlagos sorozat, mi ez a nagy istenítés körülötte? A movie viszont tökéletes, az új sorozat nem hiányzik, de a rajongóknak gondolom sohasem elég.
hát igen, a rajongoknak sohasem elég....azért kiváncsi leszek az új sorozatra... remélem ugyan ilyen jó lesz, ha nem jobb (egy a lényeg, rosszabb ne legyen)...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
Második nekifutásra sem győzött meg a sorozat.
Megértem, bár nem utálom, de teljesen átlagos sorozat, mi ez a nagy istenítés körülötte? A movie viszont tökéletes, az új sorozat nem hiányzik, de a rajongóknak gondolom sohasem elég.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-21 15:29:41
(#198) Rudymester: első felében még sok a gyengébb rész, de a 7 és 8. rész, majd 14től már sok a dráma, nekem pl ezért is tetszett . Meg főleg azért, mert itt a főszereplőnek is van halálfélelme .
Első 6 résznél még én sem tartottam nagy számnak.
Nekem a film is tetszett.
Új sorozatra kiváncsi leszek.
Első 6 résznél még én sem tartottam nagy számnak.
Nekem a film is tetszett.
Új sorozatra kiváncsi leszek.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
Szerk: Elhaym 2008-08-21 15:33:35
Adok neki még egy esélyt és nem adom fel a 20. rész környékén. Így nem esik ki a történet, mint a hétvégi bontásban.
Én is ugyanezért kezdem újra. Így majd érthetőbb lesz.
Télen telelek; nyáron nyaralok
Arra leszek kiváncsi, hogy a sorozat után megint leadják e a moviet...Bár a sorozat azzal teljes....
Bár ne tennék! Az utolsó 20 rész amúgy is egyre rosszabbá teszi a helyzetet, de a nagyfilm...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-21 11:17:28
(#195) beküldve: 2008-08-21 11:14:44
(#194) Második nekifutásra sem győzött meg a sorozat. Első adásba kerüléskor az kb 20 részt láttam, de már nyűg volt megnézni. Gondoltam, ha már leadják naponta, talán hamarabb túl leszek rajta. 5 részt követtem és feladtam. Ez az anime nem nekem készült. Nem mondom hogy rossz, de nem köt le....
Arra leszek kiváncsi, hogy a sorozat után megint leadják e a moviet...Bár a sorozat azzal teljes....
én csak kb 35 percet láttam a movieból mer bealudtam rajta xD
nem azért mert untam egyszerűen fáradt voltam,meg am másnap ki voltam akadva magamra amiért nem néztem meg
:D
beküldve: 2008-08-15 20:34:17
(#192) Nagyon remélem mert azt nem láttam.
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
beküldve: 2008-08-06 17:54:49
(#191) Arra leszek kiváncsi, hogy a sorozat után megint leadják e a moviet...Bár a sorozat azzal teljes....
beküldve: 2008-08-05 15:35:55
(#190) Én mindenesetre nagyon örülök, hogy újra kezdik:)
Már alig várom pont az eleje,meg a vége az amit nem láttem.
Pár nap és látom
Már alig várom pont az eleje,meg a vége az amit nem láttem.
Pár nap és látom
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Adok neki még egy esélyt és nem adom fel a 20. rész környékén. Így nem esik ki a történet, mint a hétvégi bontásban.
Én is ugyanezért kezdem újra. Így majd érthetőbb lesz.
beküldve: 2008-08-02 23:52:34
(#188) És igen, tadamm. Csütörtöktől minden nap újra sugározzák az Animax-en a sorozatot 20:50-s kezdettel.
És igen, tadamm. Csütörtöktől minden nap újra sugározzák az Animax-en a sorozatot 20:50-s kezdettel.
Ezt vártam már egy ideje...Minden nap lehet majd élvezni