Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-08-02 21:09:21
(#185) És igen, tadamm. Csütörtöktől minden nap újra sugározzák az Animax-en a sorozatot 20:50-s kezdettel.
Igen azt láttam hogy már kapható. :)
De nem négy részesével szeretném...
Hát én sem, mert akkor nagyon sokba kerülne...De szerintem úgy is az lesz mint az Inuyashával...legalább is reménykedek ebben....
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-07-15 14:16:03
(#183) Szerintem ez a legjobb anime,De sajna az egyetlen ember az öcsémen kívül akivel beszélni lehet róla az az öcsém osztály társa aki harmadikos. Én kb az 51 részéből 35-öt végig bőgtem.
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Igen azt láttam hogy már kapható. :)
...ázott kesztyű nem szikrázik.
beküldve: 2008-05-28 10:53:16
(#181) Megjelenik DvD-n =P
Az 1. dvd már kapható is, akár itt a webboltban
Szerintem minőségre nincs panasz.
Az 1. dvd már kapható is, akár itt a webboltban
Szerintem minőségre nincs panasz.
MIANEVED?!
Szerk: Csaba 2008-08-03 00:21:13
beküldve: 2008-05-16 21:19:02
(#179) FMA Shamballa Hódítója az jó volt az animaxon tesóm megszerezte egyébként magyarul megvan az összes rész
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
beküldve: 2008-05-02 18:27:45
(#178) BBI angol verziója megvan valakinek?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2008-05-02 20:00:00
Te rá tudod venni az ősöket anime nézésre?Irigyellek(mindjárt sárkánnyá is változok )
Őt nem kell rávenni, mindig is szerette a jó sorozatokat.
Bár kár, hogy sok szűlő úgy gondolkodik mint a mamám, ha rajz akkor csak kicsiknek való. Pl amikor megtudta, hogy vasárnap FMA filmet nézzük és nem azt amit ő kiakadt, nem érti, hogy lehet 27 év felett nézni.:(
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-07 21:12:30
(#176) Nekem tetszett a befejező rész és a film is, de FMA DVD-re nem fogok beruházni.
Anyukámnak szintén tetszett a sorozat és a movie is. Neki most ez a legjobb animaxos anime.
beküldve: 2008-04-07 14:42:38
(#174) FMA vélemény
Nem vártam sokat az animétől, mivel videók alapján előszőr nem tetszett. Első pár rész nem volt rossz, de még mindig nem fogott meg. Aztán jöttek a Ninás részek, amik nagyon megrázóak voltak. innentől kezdve vált kedvencemmé a sorozat. Volt még pár gyengébb rész, de drámai, megrázó jelenetekből több volt. 5ös labor, 25. rész stb. Kellemesen csalódtam az animében, a végére bekerült a top 3ba is.
Zenék mind jók voltak, illetek az anime hangulatához. tetszett a kor is amiben az anime játszódott.
Szereplők jól kilettek dolgozva, nem is volt ellenszenves szereplő. De kedvencek főleg ők lettek.
Hughes: poénjai miatt
Envy:nagyon zakkant:)
Meg még Scar, Lust, Ed, Al, Winry.
Befejezés:
Tetszett, hogy a Homonculusokról is kiderült, vannak érzéseik. Szomorú volt, hogy Ed és Al külön világba került. Al nem is emlékezett az utóbbi 4 évre, de legalább testét visszakapta. Anime elgondolkodtató is volt számomra.
Jól megírt, fordulatokkal teli dráma. Jól kidolgozott szereplők ahol szinte mindenkit lehet valamiért kedvelni. Érzelmeknek kiváló a bemutatása legyen szó boldogságról, félelemről, sokkról, dühről stb
9,5 pontot adok rá.
Movie:más volt a hangulata mint a sorozatnak, de tetszett.
Bár Winry és Roy nem járt jól, de Ed és Al végre együtt van, elkezdhetik új életüket egy új világban, nem lesz könnyű. Wrath és Izumi és végre együtt lehet mégha túlvilágon is.
Örülök, hogy DVDn is megjelenik a sorozat és nem adom fel a reményt, hogy egy nap mangában is elolvashatom.
Anyukámnak szintén tetszett a sorozat és a movie is. Neki most ez a legjobb animaxos anime.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
beküldve: 2008-04-07 12:36:32
(#173) beküldve: 2008-04-07 09:10:13
(#172) Oké, ez a film nagyon jó volt. Nagyságrendekkel jobb, mint a sorozat. Nem is értem, hogy sokan miért csalódtak benne. Nekem egyáltalán nem hiányzott az alkímia. Tehát szvsz ez egy tökéletes befejezés volt. Amúgy is kedvelem a történelmi témákat.
Al furcsa volt az Edes stílusával. Ed pedig komolyabb volt ---> normálisabban viselkedett, és ez sokkal jobban bejött. A sorozatban már sokszor idegesített az állandó pattogásával. Örülök, hogy a készítők a "Hitler, a főgonosz"-témát sem játszották ki. A befejezés is tetszett, végre egy jól lezárt téma, amely nem sejtet további bőrlehúzást célzó, laposodó folytatásokat. Nem lett teljesen happy end, ami a kor és a valóság szempontjából sokkal reálisabb, mit az összeborulós, boldog örömkönnyeket ejtős, mindenki boldog-típusú sablonbefejezés.
Összességében tehát pozitívasn csalódtam, a sorozat ismeretében nem vártam ilyen jó filmet.
Al furcsa volt az Edes stílusával. Ed pedig komolyabb volt ---> normálisabban viselkedett, és ez sokkal jobban bejött. A sorozatban már sokszor idegesített az állandó pattogásával. Örülök, hogy a készítők a "Hitler, a főgonosz"-témát sem játszották ki. A befejezés is tetszett, végre egy jól lezárt téma, amely nem sejtet további bőrlehúzást célzó, laposodó folytatásokat. Nem lett teljesen happy end, ami a kor és a valóság szempontjából sokkal reálisabb, mit az összeborulós, boldog örömkönnyeket ejtős, mindenki boldog-típusú sablonbefejezés.
Összességében tehát pozitívasn csalódtam, a sorozat ismeretében nem vártam ilyen jó filmet.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-04-06 20:44:05
(#171) Én múltkor akkora hülyeséget írtam. Azt hittem, a "Halál" a befejező rész. Majd ha láttam azt a 3 vagy 4 befejező részt, akkor mondok véleményt.
beküldve: 2008-04-06 20:07:29
(#170)
Szerk: misako-chan 2008-04-06 20:08:08