Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
AnimeCon után
Kapcsolódó tartalom: AnimeCon után
beküldve: 2010-05-07 10:38:42
(#58) beküldve: 2008-07-17 15:32:35
(#57) beküldve: 2008-02-20 17:04:47
(#56) beküldve: 2007-11-11 16:16:17
(#55) Hunagaro-Comix? De nagy mázlista, aki oda eljut! Sajnos Békés-megyei létemre egy évre egy AnimeConnal elég megterhelni elfoglat szülimet! Nah de mindegy! Én is a személyes cseréhez folyamodnék...Lenne rá rehetőség a 2008-as SakuraConon?
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-11-09 15:54:19
(#54) Remélem nem kell a saját költségeteken újranyomtatni, hanem komoly ügyvédek hada áll mögöttetek. "De azon se csodálkozzon az Apuka, ha védőügyvéd súlyosbítást kér, mert a statuálás a lényeg."
A Hungarocomixon is ki lehet cserélni a hibás hetes kötetet? Vettem az Animeconon a hatosból is, abban benne vannak még a korábbi hibák, abból nem készült javított? Inkább ott cserélném ki, hogy legalább a postaköltségtől megkíméljelek Titeket.
A Hungarocomixon is ki lehet cserélni a hibás hetes kötetet? Vettem az Animeconon a hatosból is, abban benne vannak még a korábbi hibák, abból nem készült javított? Inkább ott cserélném ki, hogy legalább a postaköltségtől megkíméljelek Titeket.
beküldve: 2007-11-09 12:32:30
(#53) Most olvastam a dolgot, eddig bele se lapoztam a példányomba, de valóban elég zavaró de sztem ettől még normális vagyok Most csak Árnybírót vettem, nálam biztos csere lesz. remélem, még Sakuracon-on is lesz lehetőség rá, addig nem biztos, hogy el tudok menni bármelyik rendezvényre. Postásokban meg annyira se bízom, mint a nyomdákban. Már tényleg tele velük a hótaposóm, legutóbb egy Panini kiadványnál volt rosszul vágva két oldal sarka, és az úgy szépen be volt hajtódva az újságba. Gyakran előforduló hiba, mondjuk egy tv újságnál, de azt úgyis kidobja az ember.
Nem tudom, kik dolgozhatnak egy ilyen nyomdában, sztem, többségében, valakinek a s*gge vége. Nekem multimédia fejlesztő a szakmám, nem egy álláshirdetést néztem, ezen a területen sok van ami nyomdai tapasztalatot is igényel, és min 2-3 éves tapasztalat kell, na itt még nem hogy az, de sztem még szakirányú végzettségük sincs a felelős embereknek.
El tudom képzelni, milyen ha az ember, kiad a keze közül egy olyan munkát, aminek minden részletében a tökéletesre törekszik, és aztán elszúrják az utómunkákkal. Erről ti nem tehettek, és akkor is a legnagyobb mangakiadó vagytok az országban. Külön elismerést érdemeltek, hogy önköltségen is újranyomásra kerül az Árnybíró.
Nem tudom, kik dolgozhatnak egy ilyen nyomdában, sztem, többségében, valakinek a s*gge vége. Nekem multimédia fejlesztő a szakmám, nem egy álláshirdetést néztem, ezen a területen sok van ami nyomdai tapasztalatot is igényel, és min 2-3 éves tapasztalat kell, na itt még nem hogy az, de sztem még szakirányú végzettségük sincs a felelős embereknek.
El tudom képzelni, milyen ha az ember, kiad a keze közül egy olyan munkát, aminek minden részletében a tökéletesre törekszik, és aztán elszúrják az utómunkákkal. Erről ti nem tehettek, és akkor is a legnagyobb mangakiadó vagytok az országban. Külön elismerést érdemeltek, hogy önköltségen is újranyomásra kerül az Árnybíró.
Szerk: waterhorse 2007-11-09 13:00:17
beküldve: 2007-11-07 14:43:38
(#52) Hát szerintem bújjanak a föld alá szégyenükben *gonosz vigyor*...Nah, nem baj, majd jön a Byakugan és....
A föld alatt is rájuk találok...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-05 13:36:27
(#50) Hát szerintem bújjanak a föld alá szégyenükben *gonosz vigyor*...Nah, nem baj, majd jön a Byakugan és....
beküldve: 2007-11-04 16:14:01
(#49) Kik nem jósolnak nagy jövöt a mangáknak??(ujjropogtatás)
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-11-04 15:38:27
(#48) Ebben Igazad van. A nyomdáknak jobb lenne feleszmélniük, és egy kicsit minőségibben dolgozniuk. A manga egyre elterjedtebb az országunkban ( *örömkönnyek szememben*), aminek a következő a képlete : több manga ->Több rajongó->nagyobb igény->ismét több manga-> nagyobb igény a jobb minőségre-> stb. És itt jön az a rész, hogy nem engedhetnek meg maguknak semmilyen nemű hibát a nyomdások. Ezzel az egésszel csupán egy nagy baj van, hogy amíg a nyomda neve a hibás kötet végére 2-es ( túloztam) betűtipussal oda van biggyesztve, amire (már elnézést) a kutya se kíváncsi, addig a Manga-fan logó pedig mondhatni feltűnő. Ezzel nincs is baj, de józan paraszti ésszel azt gondolná az ember ( tisztelettel a kivételnek, szerencse, hogy sokan vagyunk) , hogy mindez ( a hibás kötetre céloztam) a főkolompos, a MangaFan hibája! És mekkorát téved! Az még itt a probléma, hogy a nyomdák nagyrésze ( nyomdában dolgozik ismerősöm, tőle tudom) NEM VESZI KOMOLYAN A MANGÁK NYOMTATÁSÁT, UGYANIS NEM NAGY JÖVŐT JÓSOLNAK NEKI! Ez egyszerűen felháborító!
U.I. : Én pedig annak a nyomdának nem jósolok nagy jövőt, amelyik így gondolja Hát röviden ennyi...
U.I. : Én pedig annak a nyomdának nem jósolok nagy jövőt, amelyik így gondolja Hát röviden ennyi...
beküldve: 2007-11-02 17:34:06
(#47) A Naruto hibáját én is észre vettem, de nem annyira gáz, elviselhető és talán már nemsokára a nyomdák is észreveszik, hogy ezekre a munkákra is oda érdemes figyelniük hiszen van rá igény.
beküldve: 2007-11-02 12:08:50
(#46) Én a CON-on az Árnybíró 7-et vettem meg...nekem azért így hibásan is tetszett,de rossz hallani,hogy ilyen tuskó nyomda is van...De az tényleg dicséretes,hogy csereakciót hirdettek,és nem fogattatok el pénzt az Élni mangáért.Rendes,becsületes emberek vagytok :)
Hajrá Mangafan! :)
Hajrá Mangafan! :)
beküldve: 2007-10-31 21:40:32
(#45) Én idén lemaradtam az őszi conról!bár sztem nem nagy dologról maradtam le...am én talán tokm ondani egy nyomdát de ha külföldön folytatjátok nem ognd csak végre ne ezzel kelljen tölteni az időtöket.
Sakura/Plakáthomlok/ Ino/Inomalac,csúúúnya/ a két kedvenc szereplőőőm:D
beküldve: 2007-10-29 12:44:14
(#44) Nos,én azon szerencsések közé tartozom,ki megkaparintott egy nyomdahibás Élni kötetet. Nos,a színes oldalacskák csúszva. Naés?! semmi,a történet szempontjából fontos dolog nem maradt le. Bár elhiszem,h titeket, Mangafanosokat mennyire zavarhat ez. Bár nekem épp így tetszik. Mégha ki is cserélhetem egy hibátlan példányra,se teszem meg. Ez így,az 1. kör eredményeként kész eszmei érték. Semmiképp nem eresztem ki a kezeim közül. A színskálacsíkokat díszítőmotívumnak veszem^^ a kicsit nagyra sikeredett lap-borítót (nemtom szakmai nevét) pedig ha kell,magam szabom méretre.
A többi mangához nem volt szerencsém (a Naruto nem igazán érdekel,Árnybíróra meg Kenshinre pedig nem futja a nemlétező zsebpénzből)
Szerintem kifejezetten dicséretes,h nem kértetek a hibás példányért pént. Pedig Barátnőm felajánlotta,de ti,nem,nemkell...
Örök hála ama kedves embernek,ki ingyen szolgáltatott nekem egy példányt!!
A többi mangához nem volt szerencsém (a Naruto nem igazán érdekel,Árnybíróra meg Kenshinre pedig nem futja a nemlétező zsebpénzből)
Szerintem kifejezetten dicséretes,h nem kértetek a hibás példányért pént. Pedig Barátnőm felajánlotta,de ti,nem,nemkell...
Örök hála ama kedves embernek,ki ingyen szolgáltatott nekem egy példányt!!