Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hungarocomix 2007
Kapcsolódó tartalom: Hungarocomix 2007
beküldve: 2008-11-26 20:15:00
(#60) Sajnos, nem lelek "Hungarocomix 2008" topicot, és mintha kicsit lassan kerülne ki a MangaFan oldalára a HC banner, úgyhogy a tavalyit használom üzenési célre. :)
Tehát: december 7-én egész napos Hungarocomix képregényvásár a Gödör Klubban (Budapest VI. Erzsébet tér - ahol az idei és a tavalyi képregényfesztivál is volt). A belépés ingyenes, a tombolajegy 100 forint.
Mintegy 25 újdonság, közte számos manga, a legtöbb remélhetőleg a MangaFantól. :)
Animevetítések: Digimonok, Monte Cristo grófja, Hellsing, Naruto.
Kiállítás a Mátyás, a király képregénypályázat anyagából az Eduárdban - ennek a megnyitó december 2-án kedden 5-kor lesz.
Részletes program: www.kepregeny.info, fesztival.kepregeny.info.
Megjelent a Képregény Info 4. fesztiválújság is. Beszerezhető ingyenesen az Eduárdban, a Trillianban, a Holdfényben, a Gödör Klubban, holnaptól az Anilogue-on az Uránia moziban, és rövidesen eljut az 576 kbyte boltokba is.
Tehát: december 7-én egész napos Hungarocomix képregényvásár a Gödör Klubban (Budapest VI. Erzsébet tér - ahol az idei és a tavalyi képregényfesztivál is volt). A belépés ingyenes, a tombolajegy 100 forint.
Mintegy 25 újdonság, közte számos manga, a legtöbb remélhetőleg a MangaFantól. :)
Animevetítések: Digimonok, Monte Cristo grófja, Hellsing, Naruto.
Kiállítás a Mátyás, a király képregénypályázat anyagából az Eduárdban - ennek a megnyitó december 2-án kedden 5-kor lesz.
Részletes program: www.kepregeny.info, fesztival.kepregeny.info.
Megjelent a Képregény Info 4. fesztiválújság is. Beszerezhető ingyenesen az Eduárdban, a Trillianban, a Holdfényben, a Gödör Klubban, holnaptól az Anilogue-on az Uránia moziban, és rövidesen eljut az 576 kbyte boltokba is.
Aki esetleg látott, én voltam az a szerencsétlen, aki egy nagyobb adag manga megvétele után bemondta a csüccsöt, és ott helyben a mangafan pultja mellet letérdeltem és pakolgattam (legjobb helyen x3). Mondjuk ugyanezt eljátszottam a Rozen Maidenes pult mellett. Hehe, de ari lehetettem x3
Nem tudom, milyen lehetett, de el tudom képzelni...
De jó, hogy én rendezvény után 2 hónappal jövök rá, h volt...
A beszélő szerencsesüti...
Dehogyis, tegnap úgyis sikerült vennem egy kulcstartót Hát majd sok sikert, de ez már elég offXD
a francba is, kellene ide egy Rozen Maiden topic... (mivel a mondo nem üzemképes )
Csinálj egyet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dehogyis, tegnap úgyis sikerült vennem egy kulcstartót Hát majd sok sikert, de ez már elég offXD
a francba is, kellene ide egy Rozen Maiden topic... (mivel a mondo nem üzemképes )
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-12-09 17:16:01
(#56) Dehogyis, tegnap úgyis sikerült vennem egy kulcstartót Hát majd sok sikert, de ez már elég offXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
akkor majd velem kell megküzdenedXD vmi RMes cuccot muszáj lesz ott vennemXD
úgy néz ki h hamarabb bejutok mint te, szóval még előtted fel fogom vásárolni. de szerintem úgyis lesz egy fancuccból több is, szal ezen nem fogok veszekedni senkivel. ^__^
Szerk: vadooc 2007-12-08 10:34:39
Nah de majd a conon szerzek Rozen Maident, ha beledöglök is
én inkább megvárom míg kijön magyarul.
viszont sakuraconon felvásárolom a lehető legtöbb RM fancuccot!
akkor majd velem kell megküzdenedXD vmi RMes cuccot muszáj lesz ott vennemXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Ez mellett kb 15-20e Ft-nyi képregénnyel. Anyagi csőd!!!
Cöh, ez neked anyagi csőd, ez? Összeszámoltam, több mint 32000 ment el a mangákra
Az szép, majdnem beelőzted haveromat, aki 34 rugót vásárolt. Vett többek között egy Rukia (és Kon) figurát is (Bleach). XD
De jó egyeseknek, nekem ilyenkor eszembe juttatja, hogy mennyit kell dolgoznom ennyi pénzért. Inkább a tavaszi conig gyűjtök.
én inkább megvárom míg kijön magyarul.
viszont sakuraconon felvásárolom a lehető legtöbb RM fancuccot!
Én Rozen Maiden mangát kerestem, de sajna nem volt-_- Ouran
én láttam egy kötet Rozen Maiden mangát... még bele is lapozgattam, kíváncsi voltam a rajzolására... hm, azt is jó lenne már elolvasni/megnézni...
hány óra körül voltatok?
Hát, mi voltunk a 2. "csoport" akik bejutottak Hungarocomixra, szal elég koránXD Mondjuk nem voltunk sokáig, kb 11ig bevásároltunk, elmentünk Mekibe, aztán vissza kellett érni délre átvenni a Bleaches artbookomat Amúgy tökjó, ma szerintem elolvasom az Élni-t grafikaórán, az úgyis mindig dögunalomXD
Cöh, ez neked anyagi csőd, ez? Összeszámoltam, több mint 32000 ment el a mangákra
Az szép, majdnem beelőzted haveromat, aki 34 rugót vásárolt. Vett többek között egy Rukia (és Kon) figurát is (Bleach). XD
Én koleszos lévén csak délután utaztam pestre. Cska anarutóért meg az árnybíróért mentem volna a fesztre. Fél 5 kor értem oda, de akkor más csak egy üres asztal fogadott magafan stand helyett.... Hogy van ez emberek megvan a rendezvény hirdetve 18 ig, de ti már másfél órával a zárás előtt seholse vagytok? Pedig cserélni is vittem volna Árnybírót, meg valami ajándékban is bíztam, dehát ebból még friss mangam se lett. :(
Valóban korábban elmentünk, elnézést Nem gondoltuk, hogy lesz, aki ilyen későn érkezik... Írj priviben egy címet, és küldjük a cuccot (postaköltség nincs), meg csempészünk is mellé valamit, hogy kompenzáljuk a csalódást
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Én Rozen Maiden mangát kerestem, de sajna nem volt-_- Ouran
én láttam egy kötet Rozen Maiden mangát... még bele is lapozgattam, kíváncsi voltam a rajzolására... hm, azt is jó lenne már elolvasni/megnézni...
hány óra körül voltatok?
Posztereket eszembe sem jutott nézegetni O_O Annyi mindent nem csináltam amit így utólag kellett volna XD Régi ismerősöket sem keresgéltem, csak odaköszntem, akit megláttam és kész. Hm... mégiscsak félzombi lettem a szallagavatós party után. (pont szombat este - vasárnap hajnalban volt XD)
Egyébként egy Árnybíró 8-cal meg egy Élnivel gazdagodtam ennek köszönhetően pedig egy Mondo6-ossal is, aminek a poszterére barátnőm mindjárt le is csapott, én meg az ő Árnybírós poszterére, úgyhogy végül egy csere után mindenki a lehető legjobban járt
Ha már a jól járnál tartunk. Mikor a ruhatárnál leültünk kávézgatni egy lány odajött hozzánk, hogy írt 3 novellát és mondanánk-e róla véleményt, hogy melyik a legjobb. (Bátor, hogy vadidegenekhez odamegy.) Össze is néztünk, hogy jó helyre jött, mindhárman szoktunk irogatni, de aztán ahogy beleolvasgattunk rögvest ellenkezőjére változott a véleményünk. Szegénynek sikerült kifognia a hungarocomix leganti-yaoisabb személyeit XD De azért büszke vagyok magamra milyen visszafogottan tudtam ennek ellenére is kritikát mondani XD A két barátnőm inkább meg se szólalt, nehogy megbántsák.
Összességében izgalmas volt. :P Még az odaút is. Eltévedtünk XD Ehhez már ész kell, amit mi műveltünk. Egy sarokkal odébb fordultunk vissza, hogy tuti rossz irányba megyünk XD
Szerk: Lyraevi 2007-12-03 22:24:38
beküldve: 2007-12-03 21:52:14
(#47) Hát én elmondhatom mit láttam abban a kis időben, amíg ott voltam...
Nos enniy, mindaz ami a HC-ről nekem van élmény/tapaszalat....lehet sok hülyeésg akad benne, de remélem valamennyire sikerült érzékeltetni
Nos a helyszín tetszett, elvégre művház/központ, nem tudom pontosan meg művelődési...és aza rendezvény nem iskerülhetne máshova, mint egy ilyen helyre....
Kicsit ugyan labirintus volt az a sok terem, lehet csak nekem tűnt annak, de annak tűnt...határozottan a "pénztár" ig eljutni vicces volt, mert egész végig(az odavezető úton/lépcsőn) kerestem, hogy hol lesz a "bejárat", mikor megtaláltam megörültem, mert ugyanakkor sok sok embert is láttam, akik miiind magasak voltak és szorongattak valamilyen képregényt a kezükben...elég megható látvány.
"bejutottam" azért vanidézőjelben, mert a tömegbe jutottam be tulajdonképpen, ami maga a Hungarocomix rengeteg ember volt, de nem olyan ,mint a mai AIDS előadáson, hogy várhatsz, a tömegben míg átengednek, rátaposhatsza lábára, akkr sem vezs észre. Nem itt tiszta jó volt, még engem is észrevettek és elnegedtek( persze azért ezt nem úgy kell elgondolni, hogy út nyilt előttem XD....,de tisztességesen lehetett haladni...na...)
Bent kerestem, mentem, néztem, hol lehet a mangafan pult... persze amíg megtaláltam addig láttam sok sok embert, és sok oks képregényt, de figurák is voltak, tiszta jó akkor megyek kacskaringózok, és bemegyek egy újabb terembe, aminek az ajtaján, ami ki van nyitva, egy Sakuraconos plakát van, akkor elkezdtem kicsit örömködni, megnéztem gyorsana dátumot
Kicsit ugyan labirintus volt az a sok terem, lehet csak nekem tűnt annak, de annak tűnt...határozottan a "pénztár" ig eljutni vicces volt, mert egész végig(az odavezető úton/lépcsőn) kerestem, hogy hol lesz a "bejárat", mikor megtaláltam megörültem, mert ugyanakkor sok sok embert is láttam, akik miiind magasak voltak és szorongattak valamilyen képregényt a kezükben...elég megható látvány.
"bejutottam" azért vanidézőjelben, mert a tömegbe jutottam be tulajdonképpen, ami maga a Hungarocomix rengeteg ember volt, de nem olyan ,mint a mai AIDS előadáson, hogy várhatsz, a tömegben míg átengednek, rátaposhatsza lábára, akkr sem vezs észre. Nem itt tiszta jó volt, még engem is észrevettek és elnegedtek( persze azért ezt nem úgy kell elgondolni, hogy út nyilt előttem XD....,de tisztességesen lehetett haladni...na...)
Bent kerestem, mentem, néztem, hol lehet a mangafan pult... persze amíg megtaláltam addig láttam sok sok embert, és sok oks képregényt, de figurák is voltak, tiszta jó akkor megyek kacskaringózok, és bemegyek egy újabb terembe, aminek az ajtaján, ami ki van nyitva, egy Sakuraconos plakát van, akkor elkezdtem kicsit örömködni, megnéztem gyorsana dátumot
Április 19-20
, majd bementem....és mit látok tőlem jobbra, hát nem Mangafan pult nah odamentem elintéztem dolgomat(mangavétel) és mentem iis ki, mert édesapum kint várt...sietnem kellett, mert csak ezért ugorhattam be.Nos enniy, mindaz ami a HC-ről nekem van élmény/tapaszalat....lehet sok hülyeésg akad benne, de remélem valamennyire sikerült érzékeltetni
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Cöh, ez neked anyagi csőd, ez? Összeszámoltam, több mint 32000 ment el a mangákra (+plakát, +mikor, barátnőm fogalmazásával "eddig tartott az önmegtartóztatás" vettem egy AnimeStarst. Nem kellett volna, Gábor nevű cikkírójuk felkerült a mészárlistára). És most kerekítettem, ráadásul nem mindig ugyanannál a pultnál szereztem be a Loveless köteteket, tehát valahol több volt. Na mindegy, én boldog vagyok
Csaba: akkor Mangafan "stábjából" ki az a jóképű, hosszú sötéthajú úriember?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-12-03 21:40:25