Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
gőzzőm sincs hol olvastam de tudom h egy interju volt amit vel csináltak..s ott mondta ..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
Szerk: ghanima 2010-02-26 19:50:34
beküldve: 2010-02-26 19:30:42
(#2140) Ezt hol olvastad?
Ha télleg igaz, örömömben 1000 hátrabukfencet csinálok, egy repülő szárnyán lévő trambulinon.
Ha télleg igaz, örömömben 1000 hátrabukfencet csinálok, egy repülő szárnyán lévő trambulinon.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-02-26 19:31:01
wáááwááá D hurrá banzaii ezért ünnepelni fogok*___*
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-25 19:15:19
(#2138) amugy gyerekek most jut exembe..
azt hallotam h az iro kijelentete
azt hallotam h az iro kijelentete
h xandekzik oxehozzni natutot hinataval..
beküldve: 2010-02-25 19:01:54
(#2137) Ezek után kíváncsi lennék mikor tervezi befejezni..
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
beküldve: 2010-02-25 18:55:07
(#2136) Nem hiszem hogy bunyóznának...
A 2010 re vonatkozó Kishimoto interjúban azt mondta hogy nem lesz sasu vs. naru harc, max a történet végén...
A 2010 re vonatkozó Kishimoto interjúban azt mondta hogy nem lesz sasu vs. naru harc, max a történet végén...
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2010-02-25 18:31:28
(#2135) Sok mindent úgy sem láttunk volna. Csak a bölcs és tapasztalt Kakashi sensei kioktatását. Uchiha Terminátor meg csak ordibált volna. De szomorúszemű Naruto végre megérkezett. Remélem tömeg verekednek.
beküldve: 2010-02-25 18:26:30
(#2134) Tudtam, hogy odaér Naruto! Annyira tudtam. (Várható volt.)
Megmentette Sakurát... (Ez is várható volt.)
Mostmár azért tényleg foglalkozhatna Hinatával is!!
Megmentette Sakurát... (Ez is várható volt.)
Mostmár azért tényleg foglalkozhatna Hinatával is!!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Egy fejezetet sem ért meg a harc . Bár a 90% visszaemlékezés helyett lehetett volna valami eksön is.
tudtam én h ez lesz x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-25 14:11:32
(#2132) Egy fejezetet sem ért meg a harc . Bár a 90% visszaemlékezés helyett lehetett volna valami eksön is.
beküldve: 2010-02-25 13:23:45
(#2131) Én azt mondom: Elő Shikamaruval!!!
De ettől függetlenül, igen, Naruto olyan hülye hogy itt kepeszt a Sakuráért, amikor a Hianta sokkal szebb meg aranyosabb. De tudjuk, hogy Naruto egy pancser.. csak erős pancser
De annak örülnék igazán, ha jönne egy kemény Sasuke - Naruto párharc
De ettől függetlenül, igen, Naruto olyan hülye hogy itt kepeszt a Sakuráért, amikor a Hianta sokkal szebb meg aranyosabb. De tudjuk, hogy Naruto egy pancser.. csak erős pancser
De annak örülnék igazán, ha jönne egy kemény Sasuke - Naruto párharc
Kitamaru
S ha Naruto végül Sakurát választja, HARAKIRI!
akkor en is csatlakozni fogok hozad
beküldve: 2010-02-24 22:18:56
(#2129) Elééééééééééééééé éééééééééééég!
Elegem van Szaszkéból, ha a kövi fejezetben is ez az extrabetegszemű impotens nyomorék lesz isten bizony japánba utazom, és agyonütöm Kishit.
És az én drága Hinatácskámmal meg mi van? Elnyelte a föld?
Amikor megsérült, Naruto annyira begolyózott, hogy nyolc csini farkincát növesztett, s azóta? Azóta le se sza**a szegényt.
Most komolyan, Naru helyében, már rég leléptem volna hinatával. Sasukét, Sakurát, Madarát meg a többi agybeteg egyént pedig eltemettem volna Hidan mellé játszópajtásnak....
HINATÁT akarom látni........
Legyen már ő a főszereplő, istenem.
Vagy akkor legalább Madarát cseréljék le Kabutorocsimarura.
Elegem van Szaszkéból, ha a kövi fejezetben is ez az extrabetegszemű impotens nyomorék lesz isten bizony japánba utazom, és agyonütöm Kishit.
És az én drága Hinatácskámmal meg mi van? Elnyelte a föld?
Amikor megsérült, Naruto annyira begolyózott, hogy nyolc csini farkincát növesztett, s azóta? Azóta le se sza**a szegényt.
Most komolyan, Naru helyében, már rég leléptem volna hinatával. Sasukét, Sakurát, Madarát meg a többi agybeteg egyént pedig eltemettem volna Hidan mellé játszópajtásnak....
HINATÁT akarom látni........
Legyen már ő a főszereplő, istenem.
Vagy akkor legalább Madarát cseréljék le Kabutorocsimarura.
Szerk: knightslords 2010-02-24 22:22:29
beküldve: 2010-02-24 21:30:18
(#2128) hmm ~~ már csak a hnapi napot kell megvárni, de már RAWba fent van én úgy láttam... szerintem, ez a Kakashi Sasuke harc végig lesz a fejezetben 91321321 visszaemlékezéssel... és akkor szépen húzni fogja az időt de a vége úgyis az lesz h Naruto közbe ugrik... és akkor lesz aztán izgalmas *o*
beküldve: 2010-02-20 15:02:45
(#2127) Enyém meg Jirayia volt. De megölte őt. Ezért bosszút esküdtem xD.