Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Az lenne a nagy fordulat, ha végre egyhuzamban legalább öt érdemleges fejezetet szánna arra a szerencsétlenre, akiről a manga kapta a nevét. Ez a szaszke era már kezd unalmassá válni,
Hát végülis szászke Kishi kedvenc karaktere...
Amúgy meg igen, Narutot a népnek!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2010-02-20 12:53:24
(#2125) Az lenne a nagy fordulat, ha végre egyhuzamban legalább öt érdemleges fejezetet szánna arra a szerencsétlenre, akiről a manga kapta a nevét. Ez a szaszke era már kezd unalmassá válni, hogy megy, mint egy terminátor, aztán megöl mindenkit. De persze lehet hogy Kishimoto nagy szeretettel rajzolja a mangákat éjjeleken keresztül nem alszik nem eszik csak végre megkaphassák a hőn szeretett rajongói a fejezetetet amint már szinte a vérével rajzolt! És egy állat mint én lehúzza xD
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
eljenek a szokek..
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-19 20:36:45
(#2123) Jó, hát ki bogarássza ki a bonyodalmas fejtegetésedből?
De azért megölellek, Kobuta. Szőke létedre nagyon okos vagy
off vége
De azért megölellek, Kobuta. Szőke létedre nagyon okos vagy
off vége
s xerintem siman csak nem erdeklik a csajok.mert mivel "magasabb " celja van..
Megeszem a kalapom ha nem ezt mondtam...
-->nem vaok sasuke fan
Annyit hajtogatod, hogy már senki sem hiszi el
nem bizserget sehol h nem hixik el..
aaaaaaaaaaaaaaaaaa..
xerintem csak siman zizi..
elobb hajkuraxa a bathjat aztan meg konoha ellen fordul..pont azt rombolja le amit itachi vedett..
az agyat megette a boxu..de kivancsi lennek mit csinalna miutan mindent megboxul..megintkitalal valami hujeseget vagy megindel s a dunaba veti magat..
-->nem vaok sasuke fan
xerintem csak siman zizi..
elobb hajkuraxa a bathjat aztan meg konoha ellen fordul..pont azt rombolja le amit itachi vedett..
az agyat megette a boxu..de kivancsi lennek mit csinalna miutan mindent megboxul..megintkitalal valami hujeseget vagy megindel s a dunaba veti magat..
-->nem vaok sasuke fan
beküldve: 2010-02-19 20:27:12
(#2118) Jó, most várjuk a harmadik és negyedik hozzászólót, aki szerint Sauske igazából zaklatásnak lett áldozata (Orochimaru által, aki tényleg mindig kisfiúkat szedett fel) vagy esetleg homoszexuális . Sok doujinshika megesküdne rá sztem.
Nem kell komolyan venni... azért mérges szegény, mert nincs értelme az életének. De most tényleg.
Nem kell komolyan venni... azért mérges szegény, mert nincs értelme az életének. De most tényleg.
beküldve: 2010-02-19 20:22:04
(#2117) Szerintem Sasuke testileg teljesen rendben van. Az lehet a baj, hogy mivel kinyírták a családját és egész életében, arra koncentrált, hogy bosszút álljon, a figyelem teljesen kizárta a nemkívánatos tényezőket (lányok), ezért valószínűleg környezet alakította aszexuális. Pl, mikor először találkozott Karinnal, aki egyértelműen kimutatta, hogy tetszik neki, Sasuke gyakorlatilag, nem vágta le, hogy szegény Karin mit akarhat tőle. Ha nem történt volna az ami történt, már lenne barátnője, és a háttérben lenne, mint 42342342389. számú konohai ninja.
Viccen kívül: Sasuke totál impotens. Ennyi.
erdekes,,minden fiu ezt mondja
hat most nem azert mondom ezt kulonosen mert lany vagyok .. de meg sasuke fan se vaok..
ugyhogy ..
azert erdekes
Jajj, szerintem itt félreértés van... én is lány vagyok... asszem De én komolyan úgy gondolom, hogy Sasuke nemzőképtelen. Igazából azért áll bosszút, mert nem áll fel neki
Na csak viccelek, én nagyon szeretem magát a mangát. Nem gúnyolódni akartam... csak Sasukéval.
jaaa..xD..
bocsi h fiunak nezztelek..
csak ugy megvoltam xokva h minden haverem ezt fullja h mar unom..s azert gondoltam..
hat most nem azert mondom ezt kulonosen mert lany vagyok .. de meg sasuke fan se vaok..
ugyhogy ..
azert erdekes
Jajj, szerintem itt félreértés van... én is lány vagyok... asszem De én komolyan úgy gondolom, hogy Sasuke nemzőképtelen. Igazából azért áll bosszút, mert nem áll fel neki
Na csak viccelek, én nagyon szeretem magát a mangát. Nem gúnyolódni akartam... csak Sasukéval.
ugyhogy ..
azert erdekes
Ígéretes mangának indult, csak azt nem értem, hogy lehet ennyire elbaltázni. Ott van pl az One Piece lassan 600 fejezetnél tart és még mindig érdekes (legalábbis nekem). A dattebayo írta anno az animére, hogy szarik a rajongókra, kezdem azt hinni, hogy már a manga is. De ez csak az én véleményem. Meg vagyok keseredve 8(
Jólesz ez jólesz meglátod... Kishinek biztos van még a tarsolyában gey-két érdekes és meglepő fordulat.
superkrumply:
Igen, lehet Szaszkekun tényleg impotens...xD
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2010-02-19 18:52:33
(#2112)