Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2010-02-19 14:41:46
(#2111) Alapíthatna. Két lehetséges feleségjelölt van. Az egyik Karin, aki éppen kileheli a lelkét ha szuperzseniSakurának nem sikerül meggyógyítani. A másik meg persze Sakura, csak egy a baj, hogy a gyerekei a Sasuke-kun-on kívül semmit nem tudnának kimondani. Mert ennyi fejezeten keresztül mást sem tud ismételni, csak azt hogy sasukekun és különleges képességet fejlesztettem ki emiatt, agyérgörcsöt kapok rögtön amikor egy anime részben vagy manga fejezetben ezermilliárdszor hallom/látom... Ígéretes mangának indult, csak azt nem értem, hogy lehet ennyire elbaltázni. Ott van pl az One Piece lassan 600 fejezetnél tart és még mindig érdekes (legalábbis nekem). A dattebayo írta anno az animére, hogy szarik a rajongókra, kezdem azt hinni, hogy már a manga is. De ez csak az én véleményem. Meg vagyok keseredve 8(
http://www.youtube.com/watch?v=vAYqgvgxWXM
Én nem értem pl, hogy Sasuke mért nem alapít saját klánt? Minden technikát kitanult már, de egy biosz könyv sem akadt a kezébe? Az tök legális lenne...
Az nem tartozott az oktatási anyagba.
Az Uchiha klán alap dogmája ugyanis, hogy sharingant szaporítani csak és kizárólag mások szemének elszedésével lehet. (Egy kétszemű ember helyett így máris lett két egyszemű ). Szegény Sasuke lehet hogy tényleg nem tudja, hiszen a szülei meghaltak mielőtt elárulhatták volna neki hogy nem a gólya a hibás, hőn szeretett mestere Orochimaru meg holmi gének továbbadása helyett a saját életének végtelenbe nyújtására esküdött.
De semmi pánik, most hogy rálelt az "orvosit végzett" Sakura, majd felvilágosítja .
De semmi pánik, most hogy rálelt az "orvosit végzett" Sakura, majd felvilágosítja .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2010-02-19 10:13:15
beküldve: 2010-02-18 17:11:57
(#2109) Én nem értem pl, hogy Sasuke mért nem alapít saját klánt? Minden technikát kitanult már, de egy biosz könyv sem akadt a kezébe? Az tök legális lenne...
beküldve: 2010-02-18 16:53:14
(#2108) Na épp most olvastam el az új fejezetet...
Sok lesz már Sasuke-ből, sok, nagyon sok. Túl sok. Számomra már túl beképzelt majom, most már jó lenne ha valaki elverné de keservesen xD Idegesítő már... Sakura is idegesít már. XD
Naon remélem h Sasuke nem veri el Kakashit, mert az már az idegesítőt is túllépné...
Naon remélem h Sasuke nem veri el Kakashit, mert az már az idegesítőt is túllépné...
beküldve: 2010-02-17 15:40:09
(#2107) Valóban Hinata érzelmei a legkézenfekvőbbek és emészthetőbbek. Sakura meg csak menjen Sasukéval aztán majd őt is ki akarja majd nyírni mint Karint. Mert teher lesz!
Sötétség nélkül nincs fény.
Egyetértek, ez a legkevésbé hihető ebben a mangában
Ez a sok "lángoló szerelem". Ilyen óvodás kori rajongás szinte mindenki életében van, de kizárt, hogy bármelyik is ilyen tartós legyen, egyszerűen mert nincs semmi alapja. Kizárt hogy valaki csak azért legyen huzamosan szerelmes valakibe, mert az illető "kúl". Azt meg pláne nem értem, hogy Narutó mit eszik Sakurán (bár talán épp ezért lehet az ő szerelme őszinte, mert tényleg pont olyannak szereti amilyen, bármilyen hihetetlen is).
Mindenesetre az egyetlen valamire való érzelem ebben a sorozatban Hinata szerelme Narutó iránt, ami tényleg a másik emberi tulajdonságai iránt érzett tiszteleten alapul, nem azon hogy mennyire "kúl" vagy dögös...
Ez a sok "lángoló szerelem". Ilyen óvodás kori rajongás szinte mindenki életében van, de kizárt, hogy bármelyik is ilyen tartós legyen, egyszerűen mert nincs semmi alapja. Kizárt hogy valaki csak azért legyen huzamosan szerelmes valakibe, mert az illető "kúl". Azt meg pláne nem értem, hogy Narutó mit eszik Sakurán (bár talán épp ezért lehet az ő szerelme őszinte, mert tényleg pont olyannak szereti amilyen, bármilyen hihetetlen is).
Mindenesetre az egyetlen valamire való érzelem ebben a sorozatban Hinata szerelme Narutó iránt, ami tényleg a másik emberi tulajdonságai iránt érzett tiszteleten alapul, nem azon hogy mennyire "kúl" vagy dögös...
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2010-02-16 15:20:02
(#2105) Azt hittem Sakura eggyi év elteltével kinövi ezt a hülyeséget! De nem! Miért is tette volna! Nem lehet valaki ennyire elvakult. Majdnem megölte a szeme láttára Karint és még ő is megkérdezte magától, hogy vajon ő az a Sasuke e akit ismert? Totál lökött az a csaj! Vagy reménytelenül fanatikus!
beküldve: 2010-02-13 11:12:24
(#2104) Lesz még ebben furmány, meg mindenféle fondorlat. A végén, majd leesik mindenki álla!
beküldve: 2010-02-11 12:14:11
(#2103) Na jó... Sasuke egy igazi görény. Eddig volt benne némi gerinc, de most már a maradékot is elvesztette... Hogy ki akarta nyírni Karint... Mind1. Sasukéval többet nem foglalkozom, egy fontos dologra viszont rájöttem. Sasuke azért hord gallért, mert tokája van.
Sakura majd tuti meggyógyítja Karint és jól összebarátkoznak.
Sakura majd tuti meggyógyítja Karint és jól összebarátkoznak.
beküldve: 2010-02-10 22:19:21
(#2102) Na jó..az új fejezet után dobtam két hátast. Ennyire nem lehet kiszámítható valami, még vicceltem is magamban olvasás előtt, hogy biztos ez lesz a vége és erre tessék xD.
beküldve: 2010-02-08 01:50:29
(#2101) beküldve: 2010-02-07 22:23:17
(#2100) X'D jah elvetemült ötlet de lehetséges de én inkább naruto miatt vagyok kiakadva ... rosszabbul viselkedik, mint 1 lány X'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-07 17:28:35
(#2099) Mondjuk abba sztem még nem halt bele. Danzou tett be neki. Hacsak nem tudott valami csoda folytán elslisszolni onnan, hogy csatlakozzon a bőszült Sakurához. És megalapítják a csajok bosszúja társaságot.
beküldve: 2010-02-06 21:00:41
(#2098) te az akkor már nem naruto lesz XD a címe de igen sasuke magam a megtestesült bosszú és mondtam h karint simán kinyírta... megkérdezném tőle h milyen ízú a bosszú de lehet h nem élném túl X'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-02-06 16:10:50
(#2097) Hát asszem a Karin kérdést levehetjük a napirendről! Danzuou a szippantós jutsujával elintézte a napirendi pont megváltoztatását. Szegény csajra keresztet lehet venni. Amúgy Sasuke tényleg őrült. Bosszút akart állni a bátyján, mert az megölte az egész klánját meg a szüleit is. Utána kiderül, hogy szegény Itachi áldozat volt, akkor meg azt akarja elpusztítani aki az egészért felelős. Ez már nem vall ép észre. Mindene a bosszú és ha végül véghez vinné és életben maradna sem tudom, hogy mit tenne. Kóborolni kezdene és hobbiból gyilkolna? Ő lenne a nagy legyőzhetetlen vándor ninja?