Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Egyetértek . Alapból utálom az ilyen mindenható, legyőzhetetlen fegyvereket, pláne ha a tulajdonosa meg úgy tesz mintha a kard nélkül is menne valamire. Ezért örömmel figyeltem ahogy Kisamétól elpártol a fegyvere. Go Samehada! Remélem Bee megtartja .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-12-03 11:10:52
beküldve: 2009-11-26 09:21:10
(#2050) Mekkora LOL már! Fellázadt Kisame ellen a saját kardja. Nekem az a rész nagyon teteszett. Nem tudtam abbahagyni a nevetést. Nagyon kész volt. Az meg felrúgta mint büdös bogarat. De kész már!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-11-24 22:32:04
(#2049) jaja jó a topic, jó olvasni mindenki véleményét pl madara titakairól meg ienek. Am nem tom hogy vagytok vele de sztem a naruto(mega bleach is) már nagyon közeleg a vége felé
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-11-24 21:27:10
(#2048) Üdv!!!
Meghalt a topic, emberek???
Mi van itt, kérem???
Tessék írni!
Most amúgy is harcok mennek, fiúk előnyben!!!
Meghalt a topic, emberek???
Mi van itt, kérem???
Tessék írni!
Most amúgy is harcok mennek, fiúk előnyben!!!
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
Szerk: Dodica 2009-11-24 21:47:42
beküldve: 2009-11-09 14:34:44
(#2047) Na igen, Sakura akcióba lépett, a nagy kvízkérdés csak az, hogy ebből mi fog kisülni. Mert most lehet, hogy dühös és az a célja, hogy megmentse aki fontos neki, de tuti nem fog tudni semmit sem kezdeni saját magával ha netalántán szembetalálkozik Sasukéval. Nem fogja tudni bántani és itt nem mondjuk a képességbeli hiányokról beszélek.
beküldve: 2009-11-06 11:28:26
(#2046) Hát szerintem Sakura igazi sinobi észjárással próbált hatni Naruto érzéseire alapozva, hogy így haza tudja vinni, hogy megvédhesse, de sajnos úgy látszik egy dologgal nem számolt. Naruto is felnőtt ahogy ő. Sakura szerintem nem tudja, hogy mit érez. Fontos neki Naruto, már fontosabb mint Sasuke, de nem szerelem. Mikor Sasuke elment már akkor sem azzal akarta ott tartani, hogy szeretlek, maradj is szülök gyerekeket stb. Hanem azt mondta, hogy nem akarja, hogy magányos legyen. Már ott érettebben gondolkodott. Bár úgy tűnik sajnos lehet, hogy már tényleg odáig jutott, hogy amit mondott igaz: Nem érdekli Sasuke, mert nem volt ott neki és nem törődött vele mikor szüksége volt rá. Csak most ne hogy átcsapjon abba a dolog, hogy most Sasuke után menjen, hogy inkább megöli, mint hogy Naruto-nak baja eshessen Sasuke miatt. Tényleg egyre jobban kezd Tsunade-ra hasonlítani. Még az észjárása is. Mindegy hogy vele mi lesz, csak megvédhesse aki fontos neki. Azért remélem legalább Sasukénak előjön a józanabbik énje mert ha nem azt hiszem nagyon el fog durvulni a dolog. Bár Sasukétól józanságot várni lehet, hogy hiú ábránd, és Naruto sincs éppen józan eszénél. Csak a barátja megmentése érdekli más nem. Most épp a faluja sem. Azért így elég gáz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy hány sinobi kajtat utána, hogy megvédje ( Sakuráék és Kakashi-ék) és nem a falujuk védelmével törődnek. Nesze nekünk negyedik nagy ninja háború. Ha így fojtatják alig lesz valaki a csatatéren. Mindenki más fele szórakozik.
beküldve: 2009-11-05 17:26:23
(#2045) nnu
ejj-ejj, sakura drága,hát látod, nem megy neked a színjátszás. szvsz jobban járnál ha nem kutatnád föl szászke-kunt, mert ő ill. madara lenyelnek keresztbe
a mosómacis szerzetes...szentem ő Gai-sensei rég elveszett nagyapja
wáháá, gyerekek, narusasu találkozást akarok, most!!!
ejj-ejj, sakura drága,hát látod, nem megy neked a színjátszás. szvsz jobban járnál ha nem kutatnád föl szászke-kunt, mert ő ill. madara lenyelnek keresztbe
a mosómacis szerzetes...szentem ő Gai-sensei rég elveszett nagyapja
wáháá, gyerekek, narusasu találkozást akarok, most!!!
beszélgetés, megdöbbenés, összecsapás, dráma, akció, megbánás és más egyebek de a jelenlegi állapotokban kettejük összecsapása még távoli...brühühüüü...vagy ha már a naruto-sasuke fightot kishi-sensei nem akarja siettetni, legalább elkezdődhetne az a nyamvadt 4. nindzsaháború. mertérted, amikor kitört, az naggyon drámai volt, de madara rögtön fel is szívódott. a háború ugyan kitört, de mééé neeem harcoool mááár az a sok kageee könyörgöööm
:D
beküldve: 2009-11-05 09:08:54
(#2044) Hát szerintem ha már nem is szereti, de hisz abban, hogy még olyan lehet mint volt. Narutot tényleg szereti, de biztos nem úgy ahogy a vallomásból kisült. De tényleg nem hihette, hogy Naruto csak miatta üldözi Sasukét. Épp ezért szerelmi vallomás nélkül is feloldozhatta volna az ígérete alól ha abban bízott, hogy ekkora rá a befolyása.
beküldve: 2009-11-03 12:04:10
(#2043) Hát ez a fejezet wtf. Nemigazán tudom hová tenni. Igaz, hogy Sakura tényleg csak magát csapná be azzal, hogy ezzel a vallomással Naruto lelkén próbál könnyíteni, de kérdés, hogy érez-e valamit még Sasuke iránt, vagy ő már tényleg sztornó. Amit erősen kétlek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-11-03 11:12:00
(#2042) Naruto helyében én sem hittem volna neki. Olyan megjátszósnak hat.
beküldve: 2009-10-31 20:57:38
(#2041) wáááááááááááá!!!!!!! !!!
ez már volt vmi...
Sakura karaktere nemtom hogy tudna még lejjebb süllyedni, de ez most nagyon mélypont...
és Hinata az egyetlen aki megkaphatja Narutot!
(L)
ez már volt vmi...
Sakura karaktere nemtom hogy tudna még lejjebb süllyedni, de ez most nagyon mélypont...
és Hinata az egyetlen aki megkaphatja Narutot!
(L)
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
beküldve: 2009-10-31 19:14:42
(#2040)
Namindegy, a lényeg tényleg ez: Sakura le lett oltva!!!
NaruHinát a népnek!
YAY! egyetértek. naruhina forev <3
:D
beküldve: 2009-10-31 10:18:00
(#2038) Jeee, erre vártam már mióta!
Sakura eldönthetné már, hogy mit akar... Csak azért mondta Narutonak, hogy szereti, mert Sai beszélt vele? Hogy Naruto az ígérete miatt keresi Sasukét és ezt már jó lenne ha abbahagyná?
NaruHinát a népnek!
NaruHinát a népnek!
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-10-30 20:35:06
(#2037) Én most elmondhatatlanul boldog vagyok,
S (remélem) mostmár Hinata kerül az előtérbe!
NaruHina 4ever!
Sakura meg menjen a búsba.
NaruSaku
kapcsolat eltörölve S (remélem) mostmár Hinata kerül az előtérbe!
NaruHina 4ever!
Sakura meg menjen a búsba.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!