Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Minekután Sasukén ennyire urrá lett a sötétség egy narutoval történő összecsapást csak valamelyik halálával tudnék elképzelni.
Szerintem kizárt, hogy akár Sasuke akár Naruto meghaljon.
Tobi épp most regélte el, hogy generációkon átivelő gyűlölködés vezetett idáig, aminek során újra és újra összecsaptak a népek. Most Sasuke és Naruto a soros.
Ha ez úgy végződne, hogy bármelyikük meghal, az lenne az üzenet, hogy tényleg a gyűlölethullám nem érhet végek amig az egyik tábort gyökeresen ki nem irtják, és akkor már nincs aki ellentmondjon a győztesnek, és onnantól neki lett igaza. Kizárt, hogy ilyen üzenettel akarnák lezárni a történetet, főleg amikor Naruto elvileg a szeretet erejét hivatott képviselni (és egyelőre ő a főhős, nem a bosszúgőzös Sasuke).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-09-23 01:53:44
beküldve: 2009-09-21 15:15:35
(#2005) Minekután Sasukén ennyire urrá lett a sötétség egy narutoval történő összecsapást csak valamelyik halálával tudnék elképzelni. Tényleg nem hiszem, hogy ő is úgy megtérne mint Nagato. de kakashi majdnem meghalt aztán mégsem okozta stressze után nem akarnék Naruto miatt is izgulni.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-09-17 17:05:28
(#2004) én már nagyon várom, hogy naruto és sasuke összecsapjanak. tényleg tök sok technikájuk van már, tök izgi lenne!!!
sakura meg be akarna szállni, de kakashi/yamato/akárki aztmondaná: "Ez most nem rólad szól. Menj, keress egy emo-cornert, és ülj le sírni. Az már jól megy neked." vagy valami hasonló okosságot. MUHAHAHA
Ebből már nem lesz We-Are-All-Together-The-Sun-Is-S hining-Three-Little-Birds.... Pedig olyan jó lenne!!! Csak drámai halálozásokat ne! Azokat nem bírom./najó, sakura elpatkolhatna. már rohadtul elegem van a fejéből. /:D
beküldve: 2009-09-06 16:26:53
(#2003) Mondjuk azt amivel Itachit legyőzte az állitólag elveszett akkor amikor homlokon pöckölte. De akárhogy is vesszük Orochimaru jól felkészítette a kis tanítványát. Ha eltekintünk azoktól a képességektől amiket azért szerzett mert Orochimaru valamilyen szinten egyesült vele is be kell látni, hogy nagyon erős. A völgybeli harcot ő nyerte de párszor már eszembe jutott vajon mi lenne a kimenetele egy újabb összecsapásnak. Sasuke megváltozna tőle. Vagy valamelyikük meghalna? De melyikük? Vagy esetleg mindketten?
Mondjuk ha megfigyelitek, hogy Sasukének is mennyi teknikája van már:
chidori, mangekyou sharingan + összes hozzá kapcoslódó abilites, az a nagy villámlás-izé amivel leterítette Itachit, a hidra cucc, meg a sok tűz dzsucu...
Meg aztán narutonak is van most pár teknikája. Remélem, ha egyszer összecsapnak mindketten mindennel fognak haroclni Ja, úgy tűnik tényleg csak Sakura ragadt le a "csapjunk egyet hátha eltaláljuk" szinten (amit eddig Narutót kivéve mindenki simán kikerült).
beküldve: 2009-09-05 21:07:49
(#2001) Igen. De végre Sasuke is harcol, nempedig csak csap egyte és enemy down. Mondjuk ha megfigyelitek, hogy Sasukének is mennyi teknikája van már: chidori, mangekyou sharingan + összes hozzá kapcoslódó abilites, az a nagy villámlás-izé amivel leterítette Itachit, a hidra cucc, meg a sok tűz dzsucu...
Meg aztán narutonak is van most pár teknikája. Remélem, ha egyszer összecsapnak mindketten mindennel fognak haroclni
Tobi meg mi a fenéért ilyen imba...?
Meg aztán narutonak is van most pár teknikája. Remélem, ha egyszer összecsapnak mindketten mindennel fognak haroclni
Tobi meg mi a fenéért ilyen imba...?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-05 20:53:58
(#2000) Gondoltam én, hogy lesz még szerepe annak, hogy mikor Naruto és Sasuke összecsapott a völgyben, Madarához és az Első Hokagéhoz lettek hasonlítva.
beküldve: 2009-08-24 19:29:49
(#1999) Pedig sztem tisztára úgy néz ki mint Naruto amikor már öt farka van.
Ahoz képest, hogy egyedi és szinte megszerezhetetlen sok még ha összesítve nem is tűnik annak.
Az új mangában miért van az egyik képnél Sasuke mögött a Kyuubi? nagyon nem értem mit akar az szimbolizálni. A mostani rész sztem nagyon jó lett.
Az új mangában miért van az egyik képnél Sasuke mögött a Kyuubi? nagyon nem értem mit akar az szimbolizálni. A mostani rész sztem nagyon jó lett.
Szerintem az nem a Kyuubi, hanem Zetsu lehet, ne kérdezd honnan veszem... :)
Szerk: schmidt olivér 2009-08-24 16:10:22
beküldve: 2009-08-24 15:20:23
(#1997) Ahoz képest, hogy egyedi és szinte megszerezhetetlen sok még ha összesítve nem is tűnik annak.
beküldve: 2009-08-24 13:46:15
(#1996) nem értem mért baj hogy ezek a szemes dolgok kiderülnek... sasuke és madara uchiha kakashi ajcsiba kapta csak danzou szerzett magának meg az a pasi a talin aki a byakuugant szerezte... ez annyira még nem sok...
beküldve: 2009-08-16 17:37:47
(#1995) Egyet értek. Mondjuk én már a történet elején nem értettem Sasuke, hogy képzeli el ezt a feltámasztósdit. Már akkor olyan savanyú nem szólj hozzám stílust képviselt és a lányok hiába rajongták körül még csak rájuk sem nézett. És még most is ugyenez a helyzet Karinnal is. Le se tojja.
beküldve: 2009-08-16 16:14:21
(#1994) 1Ühm...naja, remélem azért hamarosan megtudjuk
2A körkérdésre válaszolva: lolXD akkor én is hanyatt vágódnék ...3amúgy meg télleg elgondolkodtató h Sasuke hogy gondolta h feltámasztja a clánját...márminthogy hogyan akarja ezt megtenni(bár szvsz amúgy sem sikerülne neki ) csaj nélkül?
4unom már, hogy mindenki szemeket lopkod különben is minek nekik? Hyuugából van elég...Uchihából...nincs, de akkor is. Nézzük csak kinek van: Sasuke, madárka, Kakashi, most kiderült, hogy Danzonk is-kész rémálom
2A körkérdésre válaszolva: lolXD akkor én is hanyatt vágódnék ...3amúgy meg télleg elgondolkodtató h Sasuke hogy gondolta h feltámasztja a clánját...márminthogy hogyan akarja ezt megtenni(bár szvsz amúgy sem sikerülne neki ) csaj nélkül?
4unom már, hogy mindenki szemeket lopkod különben is minek nekik? Hyuugából van elég...Uchihából...nincs, de akkor is. Nézzük csak kinek van: Sasuke, madárka, Kakashi, most kiderült, hogy Danzonk is-kész rémálom
necrokid;
Mielőtt Sasuke és Itachi összecsapott volna, Itachi harcolt narutoval egy erdőben. A harc végén ott kapott tőle valamilyen képességet, amivel majd képes lesz lépést tartani Sasukével. Eddig még nem tudjuk, mi az.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Inkább még több lengeöltözető bögyös ninjanéniket! (%
Szerintem az lenne a legjobb, ha Sakura, ahelyett hogy elkalapálja Narutót, megtanulná tőle a szexi jutsut. Aztán bevethetné Sasukénél, aki először orrvérzést kapva kidőlne, majd szép kettecskén elvonulhatnának Uchiha klánt alapitani... . Mindenki megnyugodna, a történet meg továbblépne végre.
Körkérdés: Szerintetek Danzonál beválna a szexi jutsu?
Szerintem igen, és mekkora poén lenne már ha ezzel győznék le
Szerk: Arion 2009-08-15 04:48:33