Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-08-09 11:39:33
(#1976) Hát sakura valóban érdekes. Klasszikus esete a lány vagyok védj meg engem stílusnak, közben harcias, nagy a szája és folyton veri Narutot. Ha harcra kerül a sor akkor vagy behúzza fülét-farkát és sír, hogy semmihez nincs képessége és semmire sem jó, vagy rájön, hogy legalább akkorát tud ütni, mint tsunade, akkor viszont semmi nem marad egy darabban a közelében. Jah és nem biztos, hogy elegendó, hogy csak a csakrával feltúrbózott erejére hagyatkozik és jutsut szinte semmit sem használ. legalább is nem rémlik ilyen.
Sötétség nélkül nincs fény.
...de ha ezt nem is, menjen csak el Shikamaruval és csapjanak össze Karinnal. Kishimoto úgyis azt nyilatkozta, hogy itt az ideje Sakuráról is írni valamit, na akkor hajrá!
Jaj, csak nehogy előássuk még Karint is, még az hiányzik hogy ő is visszaemlékezzen négy fejezetben könnyfakasztó gyerekkorára. Végre egy mellékszereplő önként és csendesen eltűnt a szinről, igy is maradt több mint kellene. Ha Sakura akar valamit, menjen inkább Narutonak segiteni (de ne hátráltatni). De leginkább annak örülnék, ha Sakura kapna egy küldetést egyedül. Ha magára van utalva egész életrevaló, de amig van körülötte valaki a bömbölésen kivül semmi szerep se jut neki.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-08-09 08:59:00
beküldve: 2009-08-09 00:07:50
(#1974) Hű de rég írtam már ide.
Igen, nos a manga… hát Kishi addig húzza az agyunkat, amíg lassan kezd minden összefolyni. Remélem Tsunade-sama felébred, és jól agyonveri Danzout. (Ennek örülnék a legjobban) És hát igen itt már lassan annak is Sharinganja van, akinek köze nincs az egészhez. Én pedig Sakura helyében nem sírdogálnék, hanem próbálnék segíteni Tsunadén, hogy legalább felépüljön vagy valami de ha ezt nem is, menjen csak el Shikamaruval és csapjanak össze Karinnal. Kishimoto úgyis azt nyilatkozta, hogy itt az ideje Sakuráról is írni valamit, na akkor hajrá!
Igen, nos a manga… hát Kishi addig húzza az agyunkat, amíg lassan kezd minden összefolyni. Remélem Tsunade-sama felébred, és jól agyonveri Danzout. (Ennek örülnék a legjobban) És hát igen itt már lassan annak is Sharinganja van, akinek köze nincs az egészhez. Én pedig Sakura helyében nem sírdogálnék, hanem próbálnék segíteni Tsunadén, hogy legalább felépüljön vagy valami de ha ezt nem is, menjen csak el Shikamaruval és csapjanak össze Karinnal. Kishimoto úgyis azt nyilatkozta, hogy itt az ideje Sakuráról is írni valamit, na akkor hajrá!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2009-08-08 22:45:50
(#1973) Remélhetőleg ráébredt, hogy Sasuke menthetetlen. De Shikamarunak nincs esélye ellene. Majd Naruto elintézi önként.
beküldve: 2009-08-08 22:19:56
(#1972) Ezt most nem igazán értem. a likvidálásra kért engedélyt? Valószínű arra bár én azt is kinézném belőle, hogy átvegye naruto feladatát. De inkább likvidálni. Amit azért nem értek mert anno ő is egyetértet azzal, hogy ő a társuk és minden áron meg kell védeniük.
beküldve: 2009-08-08 20:43:35
(#1971) Igazából szerintem msotanság sok a felesleges dolog. Mondjuk megértem, hogy a naaaagy Pein vs Naruto harc után kell egy levezetés - de akkor is! Különben, most naruto is ott van ahol a kagék. És szászke in eksön. Akkor mi lesz, ha találkoznak..esetleg haroclnak is...?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-08 20:31:24
(#1970) Jesszus, elegem van a szemekből... Most már minden a szemek körül forog Mindenki szemeket lopkod, mindenkinek van egy sharinganja vagy byakuganja. jeee Most ezt minek kellett? Mért ásta elő Shisuit? Már megint előjön majd Itachi... tuti kiderül, hogy azért nyírta ki, mert gonosz volt.
Nemtom meddig tudja Kishi nyújtani a történetet, de ahogy elvarr egy szálat, rögtön elindít két újat. Az egész egyre hosszabb és fárasztóbb. Nemtom ez a kagés vonal most minek kellett és nem értem Sasuke mért akciózik... kövezzetek meg, de REMÉLEM MEGHAL VÉGRE!!!
Sakura pedig egy szemétláda... eddig szerettem, de most kifejezetten ellene vagyok.
Nemtom meddig tudja Kishi nyújtani a történetet, de ahogy elvarr egy szálat, rögtön elindít két újat. Az egész egyre hosszabb és fárasztóbb. Nemtom ez a kagés vonal most minek kellett és nem értem Sasuke mért akciózik... kövezzetek meg, de REMÉLEM MEGHAL VÉGRE!!!
Sakura pedig egy szemétláda... eddig szerettem, de most kifejezetten ellene vagyok.
*tiszta ideg*
Szerk: superkrumply 2009-08-08 20:37:59
beküldve: 2009-08-02 13:34:58
(#1969) A mentség kereséssel teljesen egyet kell értenem csak ugye Sai ezt nem látja át mert nem ismeri az emberek érzelmeit és azt hiszi ha beszél Sakurával és az feloldja Narutot a neki tett ígéret alol akkor, majd Naruto nem fog attól szenvedni, hogy Sasukét visszahozza Konohába. Pedig fog pont a csökönyössége miatt.
A sharingan pedig egyenlőre költői kérdés. senki nem tud róla semmit csak azt, hogy van.
A sharingan pedig egyenlőre költői kérdés. senki nem tud róla semmit csak azt, hogy van.
Még több Danzot, Hinatat, haldokló, de még így is nagyon bögyös Tsunadét a népnek! Esetleg őket hármukat egy ágyban csápokkal. (%
ezt még én is támogatnám, 2 kivétellel: - danzou, meg - csápok. a csápos hentai live action-tól még mindig hányingerem van.....
am egy kérdés: danzou-nak hogyhogy van sharinganja?
am egy kérdés: danzou-nak hogyhogy van sharinganja?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azt pedig a csökönyös csak azért is megcsinálom magatartásnak tudhatjuk be, hogy nem ismeri el: Sasuke már nem az aki volt.
Szerintem ez teljesen természetes dolog. Elvégre ne felejtsük el, hogy Sasuke és Naruto nem találkoznak, csak néha egy-két percre futottak össze az elmúlt években. Vagyis Sasuke jelenlegi ügyködéseinek többségéről Narutonak fogalma sincs, nem tudja milyen ember lett, vagy mi motiválja (azt mondjuk én sem). A faluba csak kósza hirek érkeznek, vagy igazak, vagy nem, és senki sem szivesen hisz el ilyen pletykákat, bármilyen negativak is, valakiről, akit ismert és szeretett. Ilyenkor mindig mindenki valami mentséget keres az illetőnek, de legalábbis nem hiszi, amig saját maga nem beszélt vele. Naruto még mindig azt a Sasukét látja, akivel együtt harcolt, együtt edzett, és aki valami fura kifacsart indokkal szaladt Orochimaru után. Az azóta történt dolgokról fogalma sem lehet, igy szerintem teljesen természetes, ha azt hiszi, még mindig észérvekkel meggyőzheti.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-08-02 03:56:47
beküldve: 2009-08-01 17:06:52
(#1966) Azt hiszem ez az egész annak köszönhető amit egyszer Naruto elmagyarázott. Neki Sasuke az első és ebből kifolyólag az egyetlen legerősebbnek ítélt köteléke. A barátjának tartja és nem akarja elveszíteni. Azt pedig a csökönyös csak azért is megcsinálom magatartásnak tudhatjuk be, hogy nem ismeri el: Sasuke már nem az aki volt. Ez a viselkedés amennyire az előnyét szolgálta, hogy fejlődhessen és erősebbé váljon, most annyira hátráltatja is. Ez a tipikus mindennek van sötét oldala dolog.
beküldve: 2009-08-01 16:02:46
(#1965) Ideje volt már, hogy valaki megmondja Sakurának. Eddig a kisujját sem mozdította, csak bömbölt. Már az agyamra ment...
Naruto pedig - becsület ide vagy oda - igazán elengedhetné Sasukét. Mert őméltósága szarik a fejére.. sőt egész Konohára. Mindenki tiszta idegbeteg emiatt. Van olyan ember, aki így ragaszkodik egy másikhoz? Amikor a másik simán kinyírná és egyre elvetemültebb? Tök irreális... Már nem tűnik "szent" célnak. Tényleg csak TEHER szerencsétlen szereplőknek.
Imádom magát a történetet, de nagyon idegesítő, hogy egyik szereplő sem tud változni, és az egész manga leragadt. Valahol ott, ahol Sasuke elhagyta Konohát.
Naruto pedig - becsület ide vagy oda - igazán elengedhetné Sasukét. Mert őméltósága szarik a fejére.. sőt egész Konohára. Mindenki tiszta idegbeteg emiatt. Van olyan ember, aki így ragaszkodik egy másikhoz? Amikor a másik simán kinyírná és egyre elvetemültebb? Tök irreális... Már nem tűnik "szent" célnak. Tényleg csak TEHER szerencsétlen szereplőknek.
Imádom magát a történetet, de nagyon idegesítő, hogy egyik szereplő sem tud változni, és az egész manga leragadt. Valahol ott, ahol Sasuke elhagyta Konohát.
beküldve: 2009-08-01 15:53:08
(#1964) Persze ez érthető, de akkor ez arra enged következtetni, hogy Sakurát egy kicsit se kedvelei, mert sáros csizmával tapos az érzéseibe. Plusz Naruto önmaga miatt is vissza akarja hozni Sasukét. A Sakurának tett ígéret csak plusz.
beküldve: 2009-08-01 12:54:17
(#1963) én meg pont sait értem a legjobban. pont ez az, hogy annyira még nem ismeri ki magát az érzelmekkel, és csak annyit tud levonni(de ennyit nagyon) ebből az egészből, hogy narutonak megterhelő egy sakuranak tett sasukevel kapcsolatos ígéret. és ezért a leglogikusabbnak azt tartja, hogy elmondja sakuranak, hátha beszél narutoval. sai fejjel gondolkodva így a leglogikusabb. szentem. szvsz.
:D
beküldve: 2009-08-01 11:41:37
(#1962) Én nem bírom Danzout. Már a szeme sem áll jól. Kiver tőle a ragya. Lehet, hogy vezetőnek jó de nem tetszenek nekem a háttérben megbúvó alattomos kis tervei. Olyan mintha mindent magának akarna. Sai megnyílvánulásáról előszőr azt hittem az a célja, hogy elérje: Sakura vegye már észre, hogy nem Sasuke után kéne ácsingóznia aki nem is szereti, mert Naruto itt van és szereti és mindent megtesz érte. Ehelyett megmondta neki kerek perec a véleményét, hogy egy hárpia aki idegroncsot csinál Narutoból. Most nem tudom eldönteni, hogy Sai Narutot védi mint a barátját vagy az érzelmeit. És azt se igazán értem, hogy ez miért volt jó. Naruto biztos nem érzi úgy, hogy sakura miatt szenved. Ezek után nem lepne megha Sakura odamenne Narutohoz és közölné vele, hogy felmenti az ígérete alól. Bár kétlem, hogy ezzel Naruto jobban megkedvelné Sait. Sai mondja azt, hogy nem érti az embereket motiváló érzelmeket és ezáltal az embereket se. De én meg Sait nem értem, de nagyon.