Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Lehet,hogy megakarta mutatni Itachinak,hogy Sharingan nélkül is ő az erősebb(Habár Iti az erősebb)
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-07-17 12:28:01
(#1945) Az Orochimarus dolog is zavar kissé. Persze meg volt a tudása egy ilyen beavatkozáshoz mert annyit kísérletezett már embereken, hogy az lepne meg ha nem tudná megcsinálni. De nem is ez a gond. Orochimaru mindennél jobban vágyta a sharingant. Egyszer még Kakashinak is megjegyezte miután megharapta Sasukét, hogy nem igazság, hogy nem Uchiha és mégis ilyen adomány pottyan az ölébe. Neki miért nem jut ilyen. Akkor ha egyszer a markába kaparint egy sharingant akkor azt miért Danzounak ülteti be? Egy ilyen embert mint Orochimaru mivel bírt rávenni arra, hogy győzze le a vágyát és teljesítse azt amit ő akar?
Sötétség nélkül nincs fény.
Különben Sasukéék már nagyon közel járhatnak a flauhoz, Suigetsu jelentései alapj
án
án
Ugye a talákozóra gondolsz!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
hinata meg le lett sajnálva nemtom, egyáltalán lesz-e még valami belőle
Miért is? Elolvastam a fejezetet... de lehet, hogy kimaradt valami?^^"
beküldve: 2009-07-16 16:29:23
(#1942) 456: háát érdekes fejezet volt ez is. Danzou bácsi 17 kémet leölt egyszerre, emg Narutoók elkezdtek valami összeesküvés szerűséget fonni Danzou ellen. Különben Sasukéék már nagyon közel járhatnak a flauhoz, Suigetsu jelentései alapj
án
án
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-07-16 15:45:20
(#1941) 456.
danzou bekeményít xD de télleg. nem gondoltam volna, hogy ennyi van az öregemberben. a szeméről meg annyit hogy szentem is valami elvette-orochimaru beszerelte cucli lehetett. a keze meg... oro altatással tette be a szemet és nem bírta ki, hogy nem kisérletezzen egy jót valamelyik végtaggal és nna! ha a kövi fejezetben nem kezdődik el a találkozó, kiakadok
danzou bekeményít xD de télleg. nem gondoltam volna, hogy ennyi van az öregemberben. a szeméről meg annyit hogy szentem is valami elvette-orochimaru beszerelte cucli lehetett. a keze meg... oro altatással tette be a szemet és nem bírta ki, hogy nem kisérletezzen egy jót valamelyik végtaggal és nna! ha a kövi fejezetben nem kezdődik el a találkozó, kiakadok
:D
beküldve: 2009-07-16 14:25:38
(#1940) Hát ezzel az öcsis szemajándékozós dologgal csak egy gondom van. az ember szemében van a sharingan. Ha MS tönkreteszi akkor mindkettőt tönkreteszi, tehát nem lehetne beérni egy szemmel, akkor pedig cserébe két szemet kéne adni Danzounak pedig csak egy van. Ráadásul a másik szeme teljesen normális. Plusz nem úgy van, hogy az MS túlzott használata vakságot okoz?
Ez a sharingan kérdés engem is foglalkoztat, de semmi tippem nincs. Itt valami nagy titok fog kiderülni.
Másik kérdés...Mi van Danzou kezével?
Na igen...Szerintem amúgy nincs semmi öcsizés itt. Egyszerűen az van, hogy lemészárolták az Uchiha klánt, Danzou kiszedte az egyik uchiha szemét és elvitte orochimarunak, hogy szerelje be. A keze meg...nos, gondolom azt is orochimarutól kapta. De Danzou miért gyakorol ennyire? Csak nem at tervezi, hogy megöli a Kagékat?:O
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem szedhette Madarától a sharingant. Madarának a maszk jobb oldalán van a lyuk és Danzounak is a jobb szeme van lekötve.
Ez szerintem semmit nem zár ki, ugyanis a szem szép golyó alakú, úgyhogy ha már elszedte valakitől simán rakhatta jobb vagy bal oldalra, ahogy tetszik. Főleg ha egy mangáról van szó, és nem egy "A szakszerű szervátültetés módjai" cimű tankönyvről .
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
beküldve: 2009-07-14 23:20:22
(#1937) Meg van a megoldás
Nah szóval innentöl spoiler xD
Nah szóval innentöl spoiler xD
Danzou( Madara Tesója)Tobi( aki Madara )
mert az a story hogy a madara tesója odaadta neki az eggyik szemét hogy az ő MS je életbe maradjon de aztán lehet! madarának megesett rajta a szive és odaadta az ő Sharinganjat igy Tobinak( Madara) maradt a jobb Sharingan mint Daonzounak és azért ő volt az eggyik hajtója aki azt mondta Itachi Bátyonak hogy ölje le a klánt.Ez szerintem egy bosszu akart lenni a klánon ergo madarán xD
mert az a story hogy a madara tesója odaadta neki az eggyik szemét hogy az ő MS je életbe maradjon de aztán lehet! madarának megesett rajta a szive és odaadta az ő Sharinganjat igy Tobinak( Madara) maradt a jobb Sharingan mint Daonzounak és azért ő volt az eggyik hajtója aki azt mondta Itachi Bátyonak hogy ölje le a klánt.Ez szerintem egy bosszu akart lenni a klánon ergo madarán xD
ennyit nem irtam mostanába az tuti
és hogyan élte tul Danzou ? háát szerintem ez ugy volt h azt hiték h madara öccse= Danzou halot ezért nem érdekelte őket, vagy ha nem halott akkor nincs Sharinganja igy nincs miér leölni tuti elment edzeni meg minden h aztán erősen vissza térjen közbe megcsinta az Anbu Gyökeret... és a háttérböl mozgatta a szálakat aztán amikor mindenki elfelejtette vissza jött mind nagy és erős harcos, De a keze sztem gyakorlás közbe lett olyan amilyen pl Elégette Amaterasuval xDmint Itachi pulyka sütésné
lDB Z Gt örült
Szerk: xDman 2009-07-14 23:24:19
addig Danzuo miért igyekszik teljes titokban tartani?
Hát gondolj bele milyen lenne ha mindenki tudna róla.
Ez a sharingan kérdés engem is foglalkoztat, de semmi tippem nincs. Itt valami nagy titok fog kiderülni.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-07-14 17:33:35
(#1934) Nem szedhette Madarától a sharingant. Madarának a maszk jobb oldalán van a lyuk és Danzounak is a jobb szeme van lekötve. Már várom, hogy kiderüljön honnan van. A végén mindenkinek lesz dugi sharinganja. Így Kakashi már nem is olyan egyedi mint másoló ninja. csak azt nem tudom, hogy míg Kakashi is takargatja de legalább használja addig Danzuo miért igyekszik teljes titokban tartani?
beküldve: 2009-07-12 20:52:26
(#1933) Amúgy Danzou utálja Tsunadét és a családját,Madara utálja a Konohát az 1. és 2. Hokage miatt vagy valami ilyesmi na mind1 az a lényeg,hogy arra próbálok utálni,hogy érdekes ez a párhuzam...
Lehet hogy hülyeség, de mi van, ha... Madara=Tobi=Danzo?
Á, hogy tudna Danzo egyszerre annyi helyen lenni? Bár az übererős hűdeteknikájával lehet. Danzou szerintem kizárt, hogy Madara ugyanis akkor gyanús lett volna a KYuubitámadásnál, nem?