Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-08-14 19:05:22
(#1991) Biztos, hogy Peintől semmit csak bizalmat mint mindenkitől. Én valamiért azt hittem, hogy Shihui Madara tesója. nem'tom miért. Tévképzeteim vannak, úgy tűnik. És lehetaza bizonyos ajándék csak akkor aktiválódik ha találkozik Sasukéval mint ahogy az övé is csak Madaránál.
Lehet nem nyertes tipp, de te nem vagy naruto-kunos?
Sötétség nélkül nincs fény.
Szerk: Eris 2009-08-14 19:09:47
Parasikoly:
biztos hogy kapottNem véletlenül Peintől kapot valamit? Nem emlékszem, hogy Itachitól is kapott volna...
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-08-14 17:39:28
(#1989) Parasikoly:
Nem véletlenül Peintől kapot valamit? Nem emlékszem, hogy Itachitól is kapott volna...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-08-14 17:19:42
(#1988) Uchiha Shihui. Tudtam hogy valahonnan ismerős. Naruto 131.rész 9perc 50-nél. Itachi azt mondja Sasukénak, hogy meg kell ölni a legjob bbarátod a MS-ért. És akkor jön hogy Itachi Shihuit ölte meg.
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-08-14 15:30:20
(#1987) Igen, megkereste Narutót, és megkérte, hogyha kell, mindenképp állítsa meg Sasukét. Aztán lenyomott egy hollót Naruto torkán, és meg is mondta, hogy az az ő erejének egy része. Ennyi volt. Ezután küzdött meg az öccsével.
beküldve: 2009-08-14 12:52:34
(#1986) Kap? Az mikor van? Úgy fest már annyira szerteágazó a történet, hogy pár dolog kiesik számomra.
Még jó, hogy Kakashi meg Yamato nem hisztizik. Képzeljétek el milyen káosz lenne ha még ők is rákezdenének. Sakurát meg egyszerűen csak fel kéne képelni.
Még jó, hogy Kakashi meg Yamato nem hisztizik. Képzeljétek el milyen káosz lenne ha még ők is rákezdenének. Sakurát meg egyszerűen csak fel kéne képelni.
Igen, tény, hogy régen minden második kisnindzsa betegszemű volt, de az Uchia klán ugye ki lett írtva. Hivatalosan 1 élő tagja van. (mondjuk ezt nem is értem, Sasuke hogyan akarja feléleszteni a klánját. Számomra az ésszerű út, ha Sakurával, vagy egy másik nyállánnyal nekiálltak volna a kis betegszeműek gyártásba)
A szemlopkodás, implantálás kicsiben még izgi, de nagyban már oda a varázs.
A szemlopkodás, implantálás kicsiben még izgi, de nagyban már oda a varázs.
Ne feledkezzünk meg, hogy Naruto is kapott valamit Itachitól. Remélem neki azért nem lesz betegszeme. Kicsit ötlettelennek tünik ez így elsőre, de remélem, hogy később letisztul majd a történet.
A Narutó hisztizik, Sakura hisztizik, mindneki hisztizik részeket pedig nagyon fillerszagúak, mintha nem tudná mivel kitölteni az oldalakat.
Inkább még több lengeöltözető bögyös ninjanéniket! (%
A Narutó hisztizik, Sakura hisztizik, mindneki hisztizik részeket pedig nagyon fillerszagúak, mintha nem tudná mivel kitölteni az oldalakat.
Inkább még több lengeöltözető bögyös ninjanéniket! (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-08-14 10:48:09
beküldve: 2009-08-13 15:36:06
(#1984) Na igen ebben én is bízom. Az nagyon Darth Vadert juttatná eszembe. De azért a doujutsuk szerintem csak kifejlődés terén ritkák, mert a hyuuga klán tuti, hogy népes társaságot számlál. Anno Uchihából is sok volt különben rendőrséget sem tudtak volna üzemelni. Csak elég hyuugából egyet elkapni (ami nem mondom, hogy könnyű volna) és elvenni tőle a szemet. Van aki ezt támadással akarja megcsinálni majdegyességként szerzi meg valaki meg szimplán legyőzi is fű alatt elintézi. De az valóban igaz, hogy kissé már túlk sok lett belőlük. Így már Kakashi világhírét is meglehetne vétózni hiába zseni a sharingan nélkül is. Már mindenkinek van dugi szeme még ha nem is klántag.
beküldve: 2009-08-13 10:20:31
(#1983) A héten nem jelenik meg a WSJ. Nem lesz Naruto, Bleach, stb.
A történet pedig nagyon pirospöttyös lányregény lett. Mindenki leborul, sír, szenved és látványosan haldoklik.
Sakura eddig is egy szánalmas sírókupac volt néha kitámasztva egy-egy reménymankóval, hogy el ne dőljön, de már kezd reménytelen lenni a helyzet.
Betegszemű fiúk; tény, elég unalmas, hogy mindenki lopkodja a piros meg a fehér szemeket, amik úgy lettek meghírdetve, hogy csudaritka...
Danzo viszont nagyon metál! Ha majd elbukik, akkor remélem ő nem fog megtérni és virágokat szedni utolsó lehelletével. Kötözött konspirátort a népnek!
Sakura eddig is egy szánalmas sírókupac volt néha kitámasztva egy-egy reménymankóval, hogy el ne dőljön, de már kezd reménytelen lenni a helyzet.
Betegszemű fiúk; tény, elég unalmas, hogy mindenki lopkodja a piros meg a fehér szemeket, amik úgy lettek meghírdetve, hogy csudaritka...
Danzo viszont nagyon metál! Ha majd elbukik, akkor remélem ő nem fog megtérni és virágokat szedni utolsó lehelletével. Kötözött konspirátort a népnek!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-08-12 13:35:07
(#1982) Jah rögtön utánna le is esett. Amikor jobbára fatágra cserélik magukat. Vagy Naruto egyik klónjára.
beküldve: 2009-08-09 18:41:00
(#1980) az most hirtelen nem is tudom melyik. de azért szép ha egyet tud használni a többit meg csak felismeri és szépen a nyers erejére hagyatkozik. Vegyen példát a mesteréről. Az jutsut is használ és sannin.
a kavarimit azé' szokta tolni bár nem ér vele semmit de ezt az egy jutsut azért tudja
Hát Tsunade-sama véletlenül nem Katsuyun keresztül gyógyított annyit? Nem véletlenül egyike a Legendás Sanninoknak.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2009-08-09 17:43:21
Ja, minden szereplőnek futotta valami családi jutsura, vagy valamire, csak pont Sakurának nem jutott, aki pedig főszereplő... Azért lenne jó neki egy kis önálló akció, a Sasori elleni harcnál kiderült hogy ragadt rá valami az edzéseken, talán ha újabb lehetősége lenne, villantana megint valamit végre.
Esetleg megidézhetné azt a nagy meztelencsigát amit Tsunade is szokott (nem tudom mire lenne jó, de legalább valami).
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-08-09 15:01:10