Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-10-30 20:07:42
(#2036) hahhaha-hahhahahhahahhahhaa
sakura le lett ooltvaaa :P de most őszintén mire gondolhatott?
köszi-köszi-köszi-KÖSZIII kishi-sensei, a naruto-sakura románc lehetőségei ezzel már a nullát súrolják (azt nem mondtam melyik oldalról ) és ami a legfontosabb: SAKURA LE LETT OLTVA
sakura le lett ooltvaaa :P de most őszintén mire gondolhatott?
-szeretlek, sasuket már nem szeretem, csak te kellessz, láááw júúú!!! meg am ne kergesd többet. itt vagyok neked ÉN!
-sakura...én is szeretlek, köszönöm! akkora terhet vettél le a vállamról! eddig is csak és kizárólag miattad hajszoltam a legjobb barátom nyomát, nekem csak a te boldogságod számít!!!
*és akkor nagy összeborulás*
Lee: o.O
Sai: ^-^
Kakashi: mennyetek szobára
-sakura...én is szeretlek, köszönöm! akkora terhet vettél le a vállamról! eddig is csak és kizárólag miattad hajszoltam a legjobb barátom nyomát, nekem csak a te boldogságod számít!!!
*és akkor nagy összeborulás*
Lee: o.O
Sai: ^-^
Kakashi: mennyetek szobára
köszi-köszi-köszi-KÖSZIII kishi-sensei, a naruto-sakura románc lehetőségei ezzel már a nullát súrolják (azt nem mondtam melyik oldalról ) és ami a legfontosabb: SAKURA LE LETT OLTVA
:D
beküldve: 2009-10-30 16:57:10
(#2035) Na az új fejezetbe kaptunk Sakurát(úgy látszik csak írni kellettXD)
de úgy kell neki Naruto megmondta neki a tutit
Am a killerbee vs Kisamera naon kivácsi vok, Kisaménak annyi chakrája lenne mint egy Jincuurikinek? Na majd meglátjuk
De a legnagyobbat Lee szívta..Pedig úgy hajtott SakuráraXP
de úgy kell neki Naruto megmondta neki a tutit
Am a killerbee vs Kisamera naon kivácsi vok, Kisaménak annyi chakrája lenne mint egy Jincuurikinek? Na majd meglátjuk
De a legnagyobbat Lee szívta..Pedig úgy hajtott SakuráraXP
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
Szerk: Zozz 2009-10-30 16:57:57
beküldve: 2009-10-29 18:17:24
(#2034) Hali!
Az új movie mikor lesz elérhető angol felirattal, és hol?
1ébként Sakura egy nagyon jó karakter lehetne, ha elég erőt fordítana rá a drága írónk, hogy megmutassa...
mindenki kemény, nagy harcos, még Hinata is túllépett a famögülnézekcsak álarcán, így Sakura maradt az egyetlen aggódó és törődő, csak ne lenne hisztis...
oh és igen, könnyen lehet, hogy ő is benne lesz a szereplő-írtásban... senkinél sem lehet tudni, hogy életben marad-e...
de amíg ezt megtudjuk, epekedve várjuk a folytatást!
Az új movie mikor lesz elérhető angol felirattal, és hol?
1ébként Sakura egy nagyon jó karakter lehetne, ha elég erőt fordítana rá a drága írónk, hogy megmutassa...
mindenki kemény, nagy harcos, még Hinata is túllépett a famögülnézekcsak álarcán, így Sakura maradt az egyetlen aggódó és törődő, csak ne lenne hisztis...
oh és igen, könnyen lehet, hogy ő is benne lesz a szereplő-írtásban... senkinél sem lehet tudni, hogy életben marad-e...
de amíg ezt megtudjuk, epekedve várjuk a folytatást!
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
beküldve: 2009-10-29 17:51:13
(#2033) Sakurától én se várok semmit, nem is vártam. Már az első részekben sem kedveltem, nem fogott meg a személyisége. Csak a reménytelenül szerelmes, nyafogós kiscsajt láttam/látom benne.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-10-29 17:44:24
(#2032) Azt hiszem erre mindenki csak azt tudja mondani: Minő meglepetés! Én őszintén megvallva nem vártam és nem is várok mást tőle.
Sötétség nélkül nincs fény.
de majd meglátjuk az új movie-ban mit alkotnak majd! Hátha megvilágosodunk....... vagy nem
Ha arra a moviera gondolsz ami 2009 aug. 1-én jött ki (Naruto Shippūden 3: Inheritors of the Will of Fire), akkor abban...
Sakura a szokásos csapkodáson kivül semmit sem mutat.
日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Igen én is így álltam Sakurához! Bár szerintem ez azért van, mert ő teljesen háttérbe szorul. Biztos nagyon sok dolgot tanult az Ötödiktől, de ebből nem láthatunk semmit.
A sírásból meg nagy nehezen kiszokott aztán most megint Sai beszólása! Mint ha tényleg ő tehetne az egészről, de akkor mikor Naruto és Sasuke összecsapása volt mikor a bússzemű emo-s fiú lelépett azután mondja Saku, hogy Naruto-nak nem kell vissza hoznia miatta, de akkor úgy tűnik, hogy Naruto ezzel akarja igazolni, hogy meg kell erősödnie. Szerintem csak azért csinálja mert már senkit sem akar elveszíteni( a szülei, a vén remete stb.).Sakura pedig valami pótanyává lépett elő hiszem már semmi mással nem foglalkozik, csak Naruto-t és a többieket akarja megóvni. Szerintem azért is lett medininja. Csak így szegény karaktere eléggé elhajlott lett. Jó lenne már megérteni mit miért is csinál és mi is a fontosabb most neki. Nekem úgy tűnik, hogy bár nem szerelmes Narutóba mégis akár Sasukéval is szembeszállna, ha ezzel megvédhetné. Kicsit többet is mutathatnának Sakura igazi énjéből, mert így olyan mintha csak egy felesleges szereplő lenne.
Hát
azé miko a shippu elején Kankurot meggyógyítja az elég jó, sztem.
Na igen, akkor
meg utána a Sasori-val való harcban is nem keveset mutat
, de azóta semmi! Nem nagyon értem miért nem lehet egy kicsit előtérbe helyezni. Mindenkit megmutattak, hogy mennyit fejlődött pl: Hinata, Sikamaru stb. de ő valahogy kimaradt. Nem értem miért! Lehet, hogy ő lesz az egyik hősi halott a shippuuden végén és nem akarják, hogy nagyon megszeressék? Eskü már nem tudok másra gondolni, de majd meglátjuk az új movie-ban mit alkotnak majd! Hátha megvilágosodunk....... vagy nem
Szerk: Yasha1 2009-10-28 22:32:07
Igen én is így álltam Sakurához! Bár szerintem ez azért van, mert ő teljesen háttérbe szorul. Biztos nagyon sok dolgot tanult az Ötödiktől, de ebből nem láthatunk semmit.
A sírásból meg nagy nehezen kiszokott aztán most megint Sai beszólása! Mint ha tényleg ő tehetne az egészről, de akkor mikor Naruto és Sasuke összecsapása volt mikor a bússzemű emo-s fiú lelépett azután mondja Saku, hogy Naruto-nak nem kell vissza hoznia miatta, de akkor úgy tűnik, hogy Naruto ezzel akarja igazolni, hogy meg kell erősödnie. Szerintem csak azért csinálja mert már senkit sem akar elveszíteni( a szülei, a vén remete stb.).Sakura pedig valami pótanyává lépett elő hiszem már semmi mással nem foglalkozik, csak Naruto-t és a többieket akarja megóvni. Szerintem azért is lett medininja. Csak így szegény karaktere eléggé elhajlott lett. Jó lenne már megérteni mit miért is csinál és mi is a fontosabb most neki. Nekem úgy tűnik, hogy bár nem szerelmes Narutóba mégis akár Sasukéval is szembeszállna, ha ezzel megvédhetné. Kicsit többet is mutathatnának Sakura igazi énjéből, mert így olyan mintha csak egy felesleges szereplő lenne.
Hát
azé miko a shippu elején Kankurot meggyógyítja az elég jó, sztem.
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal!
beküldve: 2009-10-28 18:56:51
(#2028) Csak én maradtam le előző héten a mangáról vagy nem is volt?
hónapok óta nem tölt be a onemanga? nekem eddig semmi baj nem volt vele. milyen böngészőt használtok?
Nekem is explorerem van, de amit látok a onemangán az egy hófehér üres lap, a bal felső sarokban ezzel a mondattal: "Onemanga is currently down for maintenance." És ez van már több mint fél éve. Talán IP cim függő lehet. De nem érdekes, amig a többit el tudom érni :).
beküldve: 2009-10-15 10:10:08
(#2026) Hali!
okés, ha volt, de hol?
szeretném el, vagy újraolvasni...nekem is rémlik hogy láttam belőlük videót de nemtom hol, és elég necces lenne végiglapozni újra az egészet...de köszi a válszt!
okés, ha volt, de hol?
szeretném el, vagy újraolvasni...nekem is rémlik hogy láttam belőlük videót de nemtom hol, és elég necces lenne végiglapozni újra az egészet...de köszi a válszt!
beküldve: 2009-10-15 09:01:23
(#2025) beküldve: 2009-10-14 23:08:47
(#2024) Halisztok!
A manga folyamán van olyan, ahol Yondaime látható Narutoval, miután megszületett? Találtam pár ehhez kapcsolódó képet, csak nemtom, hogy vki ilyen ügyesen photoshoppol vagy volt is ilyen.
Rem megtudjátok mondani...
Minden jót!
A manga folyamán van olyan, ahol Yondaime látható Narutoval, miután megszületett? Találtam pár ehhez kapcsolódó képet, csak nemtom, hogy vki ilyen ügyesen photoshoppol vagy volt is ilyen.
Rem megtudjátok mondani...
Minden jót!
beküldve: 2009-10-11 13:00:38
(#2023) így utólagosan én még a mangashare-t[Link] tudnám ajánlani.
hónapok óta nem tölt be a onemanga?
hónapok óta nem tölt be a onemanga?
nekem eddig semmi baj nem volt vele. milyen böngészőt használtok? mert a mozzila néha hajlamos arra, hogy egyszerűen nem jelenít meg oldalakat. nekem explorerem van. bár lehet hogy nincs összefüggésben talán gépfüggő
:D
Szerk: mangakukac 2009-10-11 13:01:15
...mivel nem mindig tölt be a onemanga, így jó mentsvárnak, csak bírjam ideggel...
Nekem a onemanga már hónapok óta nem jelenik meg, de helyette találtam két másik online olvasható angol forditást is, itt [Link] és itt [Link]
A két oldalra két különböző angol forditás kerül fel, úgyhogy ha zavaros mit is mondanak éppen a szereplők össze lehet vetni a kettőt, hátha kiszűröd a közös lényeget .