Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-10-08 11:14:50
(#2021) Köszönöm szépen, mindárt ki is végzem, amíg van...
de a magyar fordítástól falnak megyek...mégha nem is tudom, mi akár az angol ott, egyszerűen nyilvánvaló, hogy nem helyes fordítás... az angol sem korrekt, de ahogy a magyarok a saját ízük szerint fordítanak az tényleg elkeserít... enélkül is tombolok, de azért köszi...mivel nem mindig tölt be a onemanga, így jó mentsvárnak, csak bírjam ideggel...

de a magyar fordítástól falnak megyek...mégha nem is tudom, mi akár az angol ott, egyszerűen nyilvánvaló, hogy nem helyes fordítás... az angol sem korrekt, de ahogy a magyarok a saját ízük szerint fordítanak az tényleg elkeserít... enélkül is tombolok, de azért köszi...mivel nem mindig tölt be a onemanga, így jó mentsvárnak, csak bírjam ideggel...
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
Szerk: Dodica 2009-10-08 11:41:33
beküldve: 2009-10-08 09:11:25
(#2020) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2009-10-06 20:15:45
beküldve: 2009-10-06 20:00:03
(#2018) Nem akarok poéntlelőni, csak kérdeznék.
Tudna vki ajánlani nekem egy oldalt, ahol tudok Shippusen mangát olvasni, vagy letölteni? nem csak a legújabbakat de régebbiket is, mert nagyon el vagyok maradva...és nem vagyok ismert a netes mangák keresésében, inkább animét nézek ( meg gólyázok egyetemen... ) írjatok nekem plíz!
msn: katana0906@freemail.hu
vagy ide is, naggggggggyon hálás lennék érte!!!!
minden jót! Dodi
Tudna vki ajánlani nekem egy oldalt, ahol tudok Shippusen mangát olvasni, vagy letölteni? nem csak a legújabbakat de régebbiket is, mert nagyon el vagyok maradva...és nem vagyok ismert a netes mangák keresésében, inkább animét nézek ( meg gólyázok egyetemen... ) írjatok nekem plíz!
msn: katana0906@freemail.hu
vagy ide is, naggggggggyon hálás lennék érte!!!!
minden jót! Dodi
Inkább kérjek bocsánatot utólag, mint előre engedélyt...
beküldve: 2009-10-05 16:11:31
(#2017) Na igen, tényleg olyan mint egy felesleges szereplő. Ha nem tudjuk meg mit miért csinál akkor elmehetne kutatni a titkos gyógyító dzsutsukat.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-10-05 14:47:37
(#2016) Igen én is így álltam Sakurához! Bár szerintem ez azért van, mert ő teljesen háttérbe szorul. Biztos nagyon sok dolgot tanult az Ötödiktől, de ebből nem láthatunk semmit.
A sírásból meg nagy nehezen kiszokott aztán most megint Sai beszólása! Mint ha tényleg ő tehetne az egészről, de akkor mikor Naruto és Sasuke összecsapása volt mikor a bússzemű emo-s fiú lelépett azután mondja Saku, hogy Naruto-nak nem kell vissza hoznia miatta, de akkor úgy tűnik, hogy Naruto ezzel akarja igazolni, hogy meg kell erősödnie. Szerintem csak azért csinálja mert már senkit sem akar elveszíteni( a szülei, a vén remete stb.).Sakura pedig valami pótanyává lépett elő hiszem már semmi mással nem foglalkozik, csak Naruto-t és a többieket akarja megóvni. Szerintem azért is lett medininja. Csak így szegény karaktere eléggé elhajlott lett. Jó lenne már megérteni mit miért is csinál és mi is a fontosabb most neki. Nekem úgy tűnik, hogy bár nem szerelmes Narutóba mégis akár Sasukéval is szembeszállna, ha ezzel megvédhetné. Kicsit többet is mutathatnának Sakura igazi énjéből, mert így olyan mintha csak egy felesleges szereplő lenne.
beküldve: 2009-09-27 19:23:35
(#2015) Jah de a Raikage legalább nem kap bőgő rohamot. A mizugagéval meg szerintem nagyon nem stimmel valami. Kicsit olyan mintha tudathasadása lenne, vagy lakna benne egy lény aminek nem mindig tud parancsolni.
A Raikage Sakura rokona lehet. Forró fej és csapkodó stilus... csak ő néha el is találja amit akar.
.
Sakurának még úgyse találtak semmilyen neves felmenőt
A Mizukagéra én is kiváncsi vagyok, csak attól tartok, Danzo meg közben meglép, a történet meg nyúlik mint a rétes, és a vége az lesz, hogy Sasuke 4 kagéval is összecsap, aztán még Narutóékkal is összefut, aztán megint eltűnik, és maradunk ahol voltunk 

日の出の煤を遥かへ吹き飛ばして、 月夜の錆をかきわけて。。。
Szerk: Arion 2009-09-27 12:59:10
beküldve: 2009-09-26 18:36:20
(#2013) Szerintem Sasuke már rég nem Konohán, hanem az egész nindzsavilágon all-over akar bosszút állni. Ezért akarja az öt Kagét is megtámadni. A mizukagés harc érdekesnek ígérkezik, őszintén egy kicsit untam már a Raikage bácsit. Annyira overpowereddög.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Pedig sztem tisztára úgy néz ki mint Naruto amikor már öt farka van.
nekem is megvan az a kép és sztem is naruto lehet de semmiképp nem zetsu

beküldve: 2009-09-26 14:54:24
(#2011) Szerintem lassan már ott tartunk, hogy maga Sasuke sem tudja, hogy mit miért csinál. Csak pusztít mintha ettől bármi megváltozna. Hogy a bátyját meg akarta ölni és a célja az volt, hogy ennek érdekében bármi áron erősebb legyen, megértem. Mikor kiderült, hogy Danzou tette és öt akarta megölni, azt is megértem. De a többit nagyon nem értem. Sztem ő is már csak hobbiból öl mint Orochimaru.
Igen, ha sima bosszú lenne azt érteném. De amikor megtudta hogy Danzo áll a dolgok mögött, és ott lesz a kage találkozón, Sasuke kijelentette, hogy akkor ő is elmegy a találkozóra, hogy megölje... az öt kagét! Na ha Danzót akarná megölni azt érteném, az bosszú. De a többi kagéval mi baja? Szerintem többségüket még csak nem is látta korábban. Annak se volt értelme, hogy a Raikagénak igy nekiesett. Sima idővesztegetés, ha a valódi célja Danzo.
Aztán most a legutóbbi részben simán hagyta hogy az új haverjaira rászakadjon a plafon... hát...

beküldve: 2009-09-25 16:58:10
(#2009) Végül is lehet valami abban amit írtál. Csak nem tudom, hogy Sasuke, nem-e azt tekintí életcéljának, hogy elpusztítsa konohát ami kiírtotta a klánját. A bosszú is lehet életcél és nem kell hozzá ép elme.
Szerintem ő már mindenkit hajlandó megölni aki az útjába kerül... naruto pedig biztos nem akarná megölni, mert visszevinni is úgy akarta, hogy ne essen baja, de ki tudja meddig bír uralkodni a démonán.
Spoilerbe rakom, mert elég hosszú lett...
Sasuke:
Szerintem meg épp azért lehet Sasukét visszahozni, mert amit most csinál az teljesen logikátlan. A szeretett bátyja az életét adja érte, ő meg ilyen hülye öldöklésre pazarolná el a sajátját? Na ne. Előbb utóbb meg kell hogy jöjjön az esze. Ha lenne valami célja, és meg lenne győződve róla hogy helyes amit csinál (pl. mint Nagato, Zabuza), akkor nem nagyon lehetne meggyőzni tényleg. Véleményem szerint amit Sasuke most csinál, az merő önsajnálat, és azért esik neki mindenkinek, mert addig sem kell szembenéznie a saját helyzetével/veszteségeivel. A barátait támadja hogy elhitesse magával, hogy mindez semmit nem jelent számára és ő teljesen egyedül áll (ha nincs kapcsolatod senkivel, senki sem okozhat fájdalmat, nemigaz?
) Azóta menekül önmaga elől mióta Orochimaru után ment. Ha Narutonak sikerül egy kis észt kalapálni belé, akkor menthető szerintem.

Naruto:
Ami meg Naruto démonát illeti, szerintem Naruto következő fejlődése pont az lesz, hogy megtanul tényleg együtt élni a démonnal és társként használni úgy mint Killerbee. Akkor már nem kell attól félnie hogy kiszabadul, és egy csomó energiája szabadulna fel, amit most arra fordit hogy a démont kordában tartsa (meg persze a démon energiája is hozzáadódna).
Én igy látom. Aztán meg majd kiderül :P.
Szerk: Arion 2009-09-24 14:37:03
beküldve: 2009-09-23 16:02:25
(#2007) Értem amit mondasz, de nehezen tudnék egy ilyen ellentét után békés lezárást elképzelni. Sasuke talán fogja magát és számüzetésbe vonul? Szerintem ő már mindenkit hajlandó megölni aki az útjába kerül... naruto pedig biztos nem akarná megölni, mert visszevinni is úgy akarta, hogy ne essen baja, de ki tudja meddig bír uralkodni a démonán. Na mindegy én őszintén kíváncsi vagyok a végére.