Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
azért, mert szentem valami terve van -természetesen saját haszonra-ezzel az egész én lettema hokage most a főnök is én leszek dejómá nekem dologgal. de lehet hogy tényleg csak jót akar a falunaka maga...ömm...sajátos módján, nemtudom...akkor mondjuk lehetne ő is a góré...de akkor mit akar orochimaruval??? jájj.nemenyhén bele lehet zavarodni ebbe a mangába
:D
beküldve: 2009-08-01 08:57:54
(#1960) Höhö, nem csak Sasuke, hanem Sasuke is fájdalmat okoz Narutonak. Végre valaki jól az arcába mondta a királykisasszonynak. ^^
Danzo megint szimpatikusabb lett. Ugye megkapjuk a hidegvérű múmia konspirátorunkat?
A kages szál érdekesnek igérkezik, de a Naruto siratja betegszemű barátját már halálunalmas. Már csak az kell, hogy a passzívan agonizáló Sakura is átcsapjon aktív nyálverésbe.
Még több Danzot, Hinatat, haldokló, de még így is nagyon bögyös Tsunadét a népnek! Esetleg őket hármukat egy ágyban csápokkal. (%
Danzo megint szimpatikusabb lett. Ugye megkapjuk a hidegvérű múmia konspirátorunkat?
A kages szál érdekesnek igérkezik, de a Naruto siratja betegszemű barátját már halálunalmas. Már csak az kell, hogy a passzívan agonizáló Sakura is átcsapjon aktív nyálverésbe.
Még több Danzot, Hinatat, haldokló, de még így is nagyon bögyös Tsunadét a népnek! Esetleg őket hármukat egy ágyban csápokkal. (%
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-08-01 00:25:39
(#1959) Jóóó volt ez a rész,de megdöbbent a Rejtett FElhő Kage viselkedése!Úúgy ám végre valaki tényleg felvilágostította Sakurát.Az,hogy Danzou lenne a "ninja szövetség" vezetője...hát talán jó lenne talán nem.
Mangakukac:Kérlek mond el nekem,h miért ne legyen Danzou a góré!
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-08-01 00:27:03
beküldve: 2009-07-31 10:10:25
(#1958) ezmost szentem elég tartalmas fejezet volt.
ezaz sai, mondd meg neki!!!! sakura most megkapta már ideje volt rádöbbennie, hogy narutonak enyhénszólva nagyon nagy teher ez az egész sasuke-visszahozós-ígéretes cucc. de...remélem sai nem úgy értette,hogy naruto szerelmes sakurába...csak hogy naggyon törődik vele...mert én elsírom magam ha a végén naruto nem hinataval jön össze. ömmm..technikailag még a hachibi is él,nem?? már annyira nem emlékszem...csak a kagek meg azt hiszik már csak naruto maradt a kyuubival na nehogymár danzo legyen a főnök
beküldve: 2009-07-28 20:53:24
(#1957) Igen. de a diplomáciai részét térden csúszás nélkül is meg lehet mondani. Egyébként érdekes. Narutonak nem tetszett Pein bosszú elmélete, hogy az hajt mindenkit és anélkül nem lehet létezni, de ugyanakkor elemészti az embert. Elhatározta mivel mindenki hisz benne, hogy ő eléri, hogy az embereket ne a bosszú irányítsa. De komolyan azt hiszi, hogy ha valaki ennyire mélyen magvan győződve arról, hogy a bosszú szükséges, akkor ha térden mászik elé megváltoztatja a véleményét? peinnél bejött, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki másnál is befog.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-07-28 17:29:56
(#1956) hát. mert az azért oK, hogy narutonak kissé más lett az úgymond...életszemlélete/felf ogása, meghogy diplomáciai úton is meg lehet oldani dolgokat. de ennyire megalászkodni...jajj
*Pardon a felesleges idézetért. A felhasználó*
*Pardon a felesleges idézetért. A felhasználó*
Szerk: mangakukac 2009-07-28 17:31:00
beküldve: 2009-07-27 20:07:12
(#1955) Igen ez teljes foku megalázkodás. Ráadásul a semmiért.
ühümm. ezzel perfect módon egyetértek.azért térdre esni...ejjnye
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-27 14:30:04
beküldve: 2009-07-26 16:41:47
(#1953) Na ehez tényleg pihent agy kell!
Naruto meg mindent túl komolyan vesz. Amit meg nem vesz komolyan pedig kéne azért meg sakura veri laposra.
Naruto meg mindent túl komolyan vesz. Amit meg nem vesz komolyan pedig kéne azért meg sakura veri laposra.
beküldve: 2009-07-26 12:07:40
(#1952) Danzo egyre szimpatikusabb. Remélem nem egy egyszerű Orochimaru báb. Vén gonoszbácsikat a népnek, ne pedig emófiúkat! Bár lehet, Danzo is vagdossa az ereit, azért van bekötözve.
A Narutos szálat inkább hagyjuk...
Nem lesz NaruHina románcunk? Akkor Danzoval jöjjön öszse. ^^
A Narutos szálat inkább hagyjuk...
Nem lesz NaruHina románcunk? Akkor Danzoval jöjjön öszse. ^^
Közben kiderült, ki is rejtőzik Tobi maszkja alatt;
Bocsanat, ha valaki már lelőtte volna ezt a titkot. Paint és pihent agy metál!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-24 18:28:24
(#1951) Hát igen, gond nélkül. Plusz akkor még gyerek volt az aki csinálta. És a haláltól se félhet annyira. Egyszer megpróbálta megtámadni Itachit majd mindenáron megakarta szerezni Sasukét gazdatestnek. Ez így nem áll össze. Ellentmondás.
Az Orochimarus dolog is zavar kissé. Persze meg volt a tudása egy ilyen beavatkozáshoz mert annyit kísérletezett már embereken, hogy az lepne meg ha nem tudná megcsinálni. De nem is ez a gond. Orochimaru mindennél jobban vágyta a sharingant. Egyszer még Kakashinak is megjegyezte miután megharapta Sasukét, hogy nem igazság, hogy nem Uchiha és mégis ilyen adomány pottyan az ölébe. Neki miért nem jut ilyen. Akkor ha egyszer a markába kaparint egy sharingant akkor azt miért Danzounak ülteti be? Egy ilyen embert mint Orochimaru mivel bírt rávenni arra, hogy győzze le a vágyát és teljesítse azt amit ő akar?
AZért gondolom, mert Oro-sama nagyon félt a haláltól, és látjuk hogy Kakahsit is hogy megviseli a használata. Gondolom nem akart kockáztatni, Danzou emg önként jelentkezett kísérleti alanynak. Bár az is igaz, hogy Kakashinak gond nélkül beültették a szemet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-07-19 16:23:47
(#1949) Most annyira pörögnek az események, hogy hinata nem is számít. Csak Sasuke. Ez van. Sprite!
hinata meg le lett sajnálva nemtom, egyáltalán lesz-e még valami belőle
Miért is? Elolvastam a fejezetet... de lehet, hogy kimaradt valami?^^"
nem úgy értettem. hanem hogy mégcsak meg sem jelent a mangában azóta futó kis mosoly óta, amikor sakura rámászott narutora a nagatos eset után.
Az Orochimarus dolog is zavar kissé. Persze meg volt a tudása egy ilyen beavatkozáshoz mert annyit kísérletezett már embereken, hogy az lepne meg ha nem tudná megcsinálni. De nem is ez a gond. Orochimaru mindennél jobban vágyta a sharingant. Egyszer még Kakashinak is megjegyezte miután megharapta Sasukét, hogy nem igazság, hogy nem Uchiha és mégis ilyen adomány pottyan az ölébe. Neki miért nem jut ilyen. Akkor ha egyszer a markába kaparint egy sharingant akkor azt miért Danzounak ülteti be? Egy ilyen embert mint Orochimaru mivel bírt rávenni arra, hogy győzze le a vágyát és teljesítse azt amit ő akar?
ez engem is mardos
oro bácsi mindennél jobban szeretett volna...akart sharingant...nem? Az első adandó alkalommal le kellett volna nyúlnia, akmint lehett...pl..ha elaltatta danzot, simán magának "tehette" volna be attán joccakát...kiváncsi vagyok mivel szedte rá orot, hogy ne merészelje ezt tenni