Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Szerintem amikor elment még csak az hajtotta, hogy erősebb legyen.
Hát elsősorban azért ment,habár az vezérelte,hogy megölje a bátyját de ehez erősödnie kellett.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-06-20 13:04:24
(#1900) Szerintem amikor elment még csak az hajtotta, hogy erősebb legyen.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-20 10:24:05
(#1899) Nem értem,hogy Sakura mit pattog itt,hogy milyen borzalmas módszer amit Danzou csinál a gyökerekkel,szerintem ez teljesen okés.
Boccsesz,hogy duplapostoltam csak nem enged szerkeszteni.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-20 10:24:50
beküldve: 2009-06-16 10:58:59
(#1898) Azon gondolkodtam,hogy Sasuke azért ment Orochimaruhoz,hogy erős legyen de közben utálja Konohát is.
beküldve: 2009-06-14 14:19:38
(#1897) De még Orochimarut is a maga szakállára akarta elintéztetni Saival.
Ja tényleg ezt elfelejtettem amiközben írtam :-Meg hát ott van a Yahikos ügy is Danzouval.
[QUOTE] Számítottam rá, hogy nem lesz NaruHina öszeborulás, de könyörgöm!: egy ekkora drámai történés után, hogy Hinata tényleg bevallotta az érzéseit, sőt aztán még jól helyben is hagyták... Nem lesz semmi?o_O Nem arra vágyom, hogy kézenfogva sétáljanak Konoha romjain - micsoda idill...XD - de legalább egy összetalálkozással egybekötött öszemosolygás jól jönne.*o*,
igen-igen. nem bírom. kishi-senseinek totál kiment a fejéből hinata. de most komolyan. végre valahára nagy nehezen kiböki, hogy mindig is szerette, és naruto még csak egy köszönömöt se tud benyögni. én egyébként egy teljesen véletlen összefutásra zámítottam, amikor is hinata a szokásosnál is jobban zavarba jön, vagy egyáltalán nem jön zavarba, persze ezt naruto nem érti, és akkor beugrik neki, és ő is zavarba jön, vagy bevág egy nagy vigyort, ölelés, és egy szeretetteljes köszönöm, és akár még egy aprócska puszi is.
:D
Szerk: mangakukac 2009-06-14 11:22:16
beküldve: 2009-06-13 17:58:39
(#1894) Danzouról még annyit, hogy...
ő alapította az ANBU északkeleti kiképzőjét, ő ajánlotta be Yamatot a Kakashi csapatba.
Lásd: 284. fejezet
Lásd: 284. fejezet
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-06-13 17:14:02
(#1893) Az én olvasatomban semmi mást nem akar csak diktaturát, hogy mindenki úgy ugráljon ahogy ő fütyül, aki meg nem az felejthető veszteség.
beküldve: 2009-06-13 15:52:26
(#1892) Hinata;
Danzo;
Tachi, Botond;
Látom ez nagy vihart vert. (:
Hangsúlyozom újra, hogy ez csak egy hét eleji spolerben szerepelt, aminek a fele nem szokott igaz lenni. Szerencsére nem szerepelt és remélem, nem is fog.
Nyugodjunk meg, Hinata-fan kiskalózok és reméljük a legjobbakat. (;
Hangsúlyozom újra, hogy ez csak egy hét eleji spolerben szerepelt, aminek a fele nem szokott igaz lenni. Szerencsére nem szerepelt és remélem, nem is fog.
Nyugodjunk meg, Hinata-fan kiskalózok és reméljük a legjobbakat. (;
Danzo;
Ahogy már Foszfor említette, ő az egyik, ha nem a főludas az Uchiha-ház kiírtásában. Amit mellékesen szvsz külön élvezett.
Itachi mielőtt elhagyta volna a falut, megfenyegette, hogyha az öccsének bármi baja esik, visszatér. Így már érthető, miért most lett Sasuke missing-nin. A védelmező testvér meghalt, az eddigi, lágyszívű vezetés pedig le lett fokozva. (Tsunade jelenleg rossz állapotban van, nem halt még meg).
Valamint Nagato pajtásnak is keresztbe tett anno Danzo.
No meg már a Harmadik Hokagétől is át akarta venni a hatalmat. Eddig ennyit tudunk. De sok mocsokságot várok egy olyan alaktól, aki a speciális alakulaton, az ANBU-n belől is létrehozott egy kis szektát. xD
Itachi mielőtt elhagyta volna a falut, megfenyegette, hogyha az öccsének bármi baja esik, visszatér. Így már érthető, miért most lett Sasuke missing-nin. A védelmező testvér meghalt, az eddigi, lágyszívű vezetés pedig le lett fokozva. (Tsunade jelenleg rossz állapotban van, nem halt még meg).
Valamint Nagato pajtásnak is keresztbe tett anno Danzo.
No meg már a Harmadik Hokagétől is át akarta venni a hatalmat. Eddig ennyit tudunk. De sok mocsokságot várok egy olyan alaktól, aki a speciális alakulaton, az ANBU-n belől is létrehozott egy kis szektát. xD
Tachi, Botond;
nem igazán lehet érteni, mit akartok mondani! Van időnk temérdek, gondoljátok át, mit is akartok írni, ellenőrizzétek a helyesírást (legegyszerűbb bemásolni Wordbe és padammm...), ha valamit lefelejtettetek, akkor szerkesztés, és ha még ezek után sem tudtok pár épkézláb mondatot összeguberálni, akkor nem kötelező ám írni!
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-06-13 15:58:29
beküldve: 2009-06-13 13:58:00
(#1891) Az új fejezet...
Tetszett. Bár segítségléppen én is Gaaraékat vártam (Gaara-fangirl), és nem Tazuna bá'-ékat. Inari első ránézésre tényleg hasonlít Sasukehoz.
Naruto már képes megérteni mit is érezhetett Sasuke...Elképesztő, hogy a rókakölyök mekkora jellemfejlődésen ment keresztül.
Mivan??? Hinatat össze akarják hozni Kibával? Az nem lehet! Hinata Narutoé kell legyen! Bár a harc után elmaradt a nagy összeborulás, de... még bármi megtörténhet.
Danzou missing-ninnek nyílvánította Szászke-kunt, ez nem tetszik Narutónak. Szvsz, iszonyatosan dühös lesz Danzoura, és úgy kell majd őt megállítani, nehogy valami kárt tegyen benne esetleg megölje.
Botond:
Naruto már képes megérteni mit is érezhetett Sasuke...Elképesztő, hogy a rókakölyök mekkora jellemfejlődésen ment keresztül.
Mivan??? Hinatat össze akarják hozni Kibával? Az nem lehet! Hinata Narutoé kell legyen! Bár a harc után elmaradt a nagy összeborulás, de... még bármi megtörténhet.
Danzou missing-ninnek nyílvánította Szászke-kunt, ez nem tetszik Narutónak. Szvsz, iszonyatosan dühös lesz Danzoura, és úgy kell majd őt megállítani, nehogy valami kárt tegyen benne esetleg megölje.
Botond:
Hát kérlek, Danzou is benne volt az Uchihák kiírtásában. Egyébként szerintem csak magának akarja Konohát...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-13 13:59:43
beküldve: 2009-06-13 12:18:22
(#1890) Én azon gondolkodtam(igen szoktam),hogy Danzou nem is biztos,hogy olyan rossz valahogy összekpéne foglalni,hogy mit is tett.
Hszeket várok.
Hszeket várok.
beküldve: 2009-06-13 11:58:47
(#1888) Az elöttem szólókhoz:
Nos...így visszaolvasva..háttxD aki nem értette mit írtam csak szóljon és még eccer szépen-érthettőbben- leíromXD
Jájj, ez sztem is jó rész voltx3, bár nekem...Inariról nagyon nöm szászke jutott eszembe.
Danzoról csak annyit, hogy nnem szeretem-nem akarom piszkálni még ránézni is félekxD és még annyi, hogy igen Hinataé Narutonk:3 úgy lenne szép dolog kishi-részéről. És Sasukét..hát..hn..Sasut is már várom:3
És én is alig várom a jövő hetet>.<Danzoról csak annyit, hogy nnem szeretem-nem akarom piszkálni még ránézni is félekxD és még annyi, hogy igen Hinataé Narutonk:3 úgy lenne szép dolog kishi-részéről. És Sasukét..hát..hn..Sasut is már várom:3
Nos...így visszaolvasva..háttxD aki nem értette mit írtam csak szóljon és még eccer szépen-érthettőbben- leíromXD
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-14 13:14:21
Nagyon érthetetlen, amit írtál. Én érzelmi okokra gondoltam... De mindegy, ne menjünk jobban bele,
Igen-igen én is arra gondoltam csak még megemlítettem mást.
Nagyon érthetetlen, amit írtál. Én érzelmi okokra gondoltam... De mindegy, ne menjünk jobban bele,