Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Jaja tudom én ezt csak kíváncsi voltam mit fogtok reagálni
Kinokane Miho:
Kinokane Miho:
A kérdésedre a válasz:
simán és asszem tényleg többször mondták,hogy ha a Jinchuuriki meghal akkor a benne lévő démon is.
simán és asszem tényleg többször mondták,hogy ha a Jinchuuriki meghal akkor a benne lévő démon is.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-04 16:28:33
Bizony, ki is van hangsúlyozva már a topic címében is, hogy Spoiler-veszély. De ha van valami, ami érdekel, akkor nyugodtan kérdezz, és akkor megpróbálunk spoiler nélkül felelni - ha lehet. XD
vááááááááá ááááááá! mindenütt spoilerekkkkkkkkkkkk!
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-06-04 15:35:19
(#1837) Eris:
Necrokid:
A Kyuubi semmiképpen sem szabadulna el Naruto halála estén. Épp ellenkezőleg: Vele együtt halna meg, ez már többször is volt említve, ha emlékeim nem csalnak.
Necrokid:
Ha így lesz - Sasuket kinyírja Naruto, Madarát is, kitör a rókadémon stb... - akkor tuti infarktust kapok. Ez nagyon durva, Naruto-fan gyilkosság lenne Kishi-senseitől.
Bár megjegyzem Naruto halálát én is elképzelhetőnek tartom... Sajnos
Viszont elnézve a mostani Kishi-sensei féle csavart - Nagato feltámasztja a halottnak hitt konohaiakat - nagyon váratlan volt, és kifejezetten cukormázas... Ilyenek után mégi a happy end is elképzelhető lehet.(?)
Bár megjegyzem Naruto halálát én is elképzelhetőnek tartom... Sajnos
Viszont elnézve a mostani Kishi-sensei féle csavart - Nagato feltámasztja a halottnak hitt konohaiakat - nagyon váratlan volt, és kifejezetten cukormázas... Ilyenek után mégi a happy end is elképzelhető lehet.(?)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-06-04 15:41:18
beküldve: 2009-06-04 15:25:08
(#1836) Nem okvetlenül. Eddig is értek már meglepetések minket. Pl. szerintem sokan elsiratták már Kakashit, aztán tessék!
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-06-04 14:23:03
(#1835) Azért én nem írnám le Sasukét, mert nagyon sok mindent nem tud szegény, hogy mi miért történt. Ha rájön, hogy az egész kavarás mögött Madara és Danzou és a többi marha áll, szerintem eléggé nagy fordulatot vesz majd a látásmódja. Ahogy meg Itachi-t megismertük halála esetére biztos hagyott Sasukénak egy szép magyarázatot. Kérdés, hogy mikor és hol kerül elő. Itachi nem volt hülye szerintem pontosan tudta ki áll minden mögött!
Én még várok ilyen téren meglepetéseket! Lehet, hogy túlságosan optimista vagyok?
Szerk: Yasha1 2009-06-04 14:42:27
beküldve: 2009-06-03 20:45:20
(#1834) Hát azt nem hiszem, hogy Naruto csak úgy megölni és az a vég amit mondtál talán túlságosan is drasztikus megoldás lenne. Mert Naruto meghallna akkor szinte mindenki más is ha másért nem de azért biztos, hogy őt megmentsék. Plusz nem biztos, hogy jó ha Naruto meghal, mert sztem akkor a Kyuubi elszabadul és akkor minden maga lenne a pokol. A démon szerintem bosszúból, hogy bezárták, minden shinobit elintézne. az pedig már tényleg katasztrofális végkifejlet lenne.
Én sem tartom valószínűnek, hogy Sasuke meghalna Naruto által. Nem tudná megölni hisz az az életcélja, hogy bármi áron, de megmentse. Feltéve ha nem sikerül Narutot majdnem annyira felbosszantania, hogy elötörjön belöle a Kyuubi. Egyszer már megtette és csak a sharingan miatt tudta leállítani, mert meglátta mi van benne. Peinnél meg kifejezetten elszabadult a pokol.
Szerintem 100% hogy Sasuke meghal. Gondoljatok bele, ez lenne a leglogikusabb:
Naruto dühében kinyírja Sasukét, nagyonmegharagszik Madarára és nekimegy szétveri, megöli, de kitör belőle a rókadémon és élete feláldozásával emgmenti a falut és barátait. Ez a tippem.
Naruto dühében kinyírja Sasukét, nagyonmegharagszik Madarára és nekimegy szétveri, megöli, de kitör belőle a rókadémon és élete feláldozásával emgmenti a falut és barátait. Ez a tippem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-03 19:59:55
(#1832) Én sem tartom valószínűnek, hogy Sasuke meghalna Naruto által. Nem tudná megölni hisz az az életcélja, hogy bármi áron, de megmentse. Feltéve ha nem sikerül Narutot majdnem annyira felbosszantania, hogy elötörjön belöle a Kyuubi. Egyszer már megtette és csak a sharingan miatt tudta leállítani, mert meglátta mi van benne. Peinnél meg kifejezetten elszabadult a pokol.
beküldve: 2009-06-03 16:38:40
(#1831) Sasuke...
Botond:
A Naruto elleni harcban biztos nem fog meghalni, egyrészt mert a rókakölyök nem lesz képes megölni a barátját, másrészt Kishi kinyírná a drágalátós szászke-kunját? A csata közben sok párbeszédre és flashbackre számíthatunk, szóval el fog tartani a fájt jó pár fejezeten keresztül.
nem lesz jó, és szerintem ne is legyen... Hacsak nem történik valami.
Botond:
Oké aztán Madi dühös,hogy Sasuke meghalt megminden...
A Naruto elleni harcban biztos nem fog meghalni, egyrészt mert a rókakölyök nem lesz képes megölni a barátját, másrészt Kishi kinyírná a drágalátós szászke-kunját? A csata közben sok párbeszédre és flashbackre számíthatunk, szóval el fog tartani a fájt jó pár fejezeten keresztül.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-03 16:40:43
beküldve: 2009-06-03 16:29:47
(#1830) asx;
Sasuke;
Pein munkássága;
No, elsőre ennyit a szürreáliákról. ^^
Igen, kicsit pongyolán fogalmaztam. Az érzelmeket említettem csak, te viszont felsoroltad a többit is, amire gondoltam, amitől Sasuke erősebb lehet, mint Pein.
Akárhogy is, az biztos, hogy egy sokkalta epikusabb küzdelemre számíthatunk, egy kicsit több párbeszéddel megspékelve, mint a Pein elleni csata.
Akárhogy is, az biztos, hogy egy sokkalta epikusabb küzdelemre számíthatunk, egy kicsit több párbeszéddel megspékelve, mint a Pein elleni csata.
Sasuke;
Megtérni, remélem, nem fog. Elég elcsépeltbe csapna át a sztori, ha mindenkinek megmentjük a lelkét és az életét. Ha ez egy harcos, nindjás világ, akkor legyenek már áldozatok.
Danzot és a másik két vaskalapos öreget azért remélem, kivérezteti mint a vágnivaló malacot és csak utána csapnak össze Narutoval.
A halált vagy egy esetleges önkéntes számúzetést tudok elképzelni a végén.
Antihősnek nekem ő sokkal szimpatikusabb lenne, mert végigkövethettük a bukását az elejétől kezdve.
Madara nekem olyan ősgonosz karakter, aki mindig is genyó volt. Elég későn ismertük meg és nem tudom, mennyire lehet belőle kiforrott karakter.
Amúgy ő is csak egy újabb betegszemű emófiú a mangában. (%
Danzot és a másik két vaskalapos öreget azért remélem, kivérezteti mint a vágnivaló malacot és csak utána csapnak össze Narutoval.
A halált vagy egy esetleges önkéntes számúzetést tudok elképzelni a végén.
Antihősnek nekem ő sokkal szimpatikusabb lenne, mert végigkövethettük a bukását az elejétől kezdve.
Madara nekem olyan ősgonosz karakter, aki mindig is genyó volt. Elég későn ismertük meg és nem tudom, mennyire lehet belőle kiforrott karakter.
Amúgy ő is csak egy újabb betegszemű emófiú a mangában. (%
Pein munkássága;
Madara barátunk elég nagy konspirátornak tűnik. A fél Akatsuki azt sem tudta, hogy ő az egésznek a vezetője. Eddig azt láttuk, hogy Pein idézi meg mindig, mert ő lehetett a legerősebb, madara pedig ott sem volt, vagy ha igen, a Tobi alteregó ként, úgy pedig a szerencsétlent játszottta főleg.
Szvsz ő is fel tudja használni a szobrot, ha már a démonokat tudta manipulálni.
Szvsz ő is fel tudja használni a szobrot, ha már a démonokat tudta manipulálni.
No, elsőre ennyit a szürreáliákról. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Madara tuti nem fog megjavulni és Sasuke se amíg őszintén hisz a meggyőződésében, hogy elvettek tőle valamit amiért neki bosszút kell állni. Hacsak nem éri valami olyan behatás amitől a nézetei és az elvei gyökeres fordulatot nem vesznek...
Ez igaz. Sasukénak elborult az agya... . És mi lessz azzal a karinnal?
Ha az életed fontos, kezdj tisztalappal...
"...olyan behatás..." = Naruto
Én remélem, hogy jó fiú lesz, mert most morci vagyok rá a hülyeségei miatt...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2009-06-03 14:32:47
(#1827) Madara tuti nem fog megjavulni és Sasuke se amíg őszintén hisz a meggyőződésében, hogy elvettek tőle valamit amiért neki bosszút kell állni. Hacsak nem éri valami olyan behatás amitől a nézetei és az elvei gyökeres fordulatot nem vesznek...
Ja, és ha már egy igazi antihős kell, akkor legyen az Madara! Inkább...
Igenigen, szerintem is!
Végül is ő mozgatja a szálakat a háttérből. Nekem már az se szimpi, hogy a Kyuubit ő irányította, mikor az Konohára támadt. Meghát ugye, az enyhén fogyatékos Tobinak adja ki magát, holott egy erős Uchiha.
Ja-ja de akkor jön Sasuke meg egy pár ember vele aztán harc úgy 70 fejezetig(talán egy kicsit túloztam ha bár ki tudja...)aztán ha ő is jó lesz akkor felkötöm magam,sztem ehez nem kell magyarázkodni.Oké aztán Madi dühös,hogy Sasuke meghalt megminden...na mind1 én bírom Madarat.
Szászke...
Sasuke mért lenne jó? Én nagyon nem szeretem és már a gondoltat is elborzaszt(ilyen szó van?!xD)hogy Ő jó lesz. nem hiszem.
hmm...
Az antihősökről meg annyit, h aki biztos mindig is gonosz lesz az Madárka Bár ahogy mondtam, sztem szászke se lesz újból jófiú. Kishi-sensei csak nem olyan idióta. Najó..midnegy ezt haggyuk. a lényeg, h kire tuti számíthatunk, h a sötétoldalon marad, az Madárka