Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
Ja, és ha már egy igazi antihős kell, akkor legyen az Madara! Inkább...
Igenigen, szerintem is!
Végül is ő mozgatja a szálakat a háttérből. Nekem már az se szimpi, hogy a Kyuubit ő irányította, mikor az Konohára támadt. Meghát ugye, az enyhén fogyatékos Tobinak adja ki magát, holott egy erős Uchiha.
Ja-ja de akkor jön Sasuke meg egy pár ember vele aztán harc úgy 70 fejezetig(talán egy kicsit túloztam ha bár ki tudja...)aztán ha ő is jó lesz akkor felkötöm magam,sztem ehez nem kell magyarázkodni.Oké aztán Madi dühös,hogy Sasuke meghalt megminden...na mind1 én bírom Madarat.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-06-02 17:46:57
Igenigen, szerintem is!
Végül is ő mozgatja a szálakat a háttérből. Nekem már az se szimpi, hogy a Kyuubit ő irányította, mikor az Konohára támadt. Meghát ugye, az enyhén fogyatékos Tobinak adja ki magát, holott egy erős Uchiha.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-06-02 16:52:46
beküldve: 2009-06-02 14:05:18
(#1823) Ó szerintem ilyen dolgoktól, minthogy lerohanja a falut, nem kell félni. Madara valóban ádázul el akarja érni, hogy a tervei valóra váljanak. De vegyünk alapul valami mást. Miután kakuzu és Hidan megölték Asumát (na jó inkább csak Hidan) bosszúhadjárt indult ellenük. Naruto, Kakashi és a többiek szépen elintézték őket. Kakuzu meghalt, Hidan pedig apró darabokra robbant és betemetődött egy üregben. Szerintem Madara ugyanúgy tisztában volt azzal, hogy Hidant nem lehet megölni, mint Narutoék. tudnia kellett, hogy ha nem lehet megölni, akkor nem lehet halott max csak eltűnt, mégsem törte magát, hogy megkeresse és újra a soraiban tudja. Épp ezért kizártnak tartom, hogy bármilyen bosszúhadjáratot indítana Conan vagy a falu ellen. Elkönyveli őket szükséges veszteségként és kész.
Sötétség nélkül nincs fény.
Sasuke;
Sasukénak erősebbnek kell lennie, mint Nagatonak, mert mint tudjuk, mindig táposabb emberkék jönnek, ha másért nem, akkor az érzelmek miatt lesz bonyolultabb az összecsapás.
Többnyire ez jogos, de némi véleményt szeretnék írni ehhez...
Sztem Sasuke nem épp erősebb Painnél.
1.: ld. Itachival való 'találkozások';
2.: Naruto Jiraiyahoz hasonló, és Jiraiya sem volt éppen egy jó genjutsus, max. a békákkal.
Érzelmileg biztos lesz egy-két kemény jelenet. ^^
(Legalábbis még nem.)
Nem mondom, a Sharingan is elég über (és nem biztos, hogy el tudnám dönteni, hogy vajon jobb-e a Rin'engannál...) de végülis, amit írni szeretnék annyi, hogy nem feltétlen kell "táposabbnak" lennie, mint Pain. Elég ha Naruto gyengébben bírja az ő jutsuit és máris megvan a probléma. Mert nekem eddig az jött le, hogy Naruto gyengébb a genjutsuk ellen:1.: ld. Itachival való 'találkozások';
2.: Naruto Jiraiyahoz hasonló, és Jiraiya sem volt éppen egy jó genjutsus, max. a békákkal.
Érzelmileg biztos lesz egy-két kemény jelenet. ^^
Eris:
Megtérés ide vagy oda, sztem is egyértelműen meghalt.
Viszont én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez most Madara mit fog szólni... és hogy mi lett Pain csakragyűjtő idézésével?
Viszont én még mindig arra vagyok kíváncsi, hogy ehhez most Madara mit fog szólni... és hogy mi lett Pain csakragyűjtő idézésével?
Konan
most egyedül visszatér Amegakuréba... Nem lesz kicsit ott nehéz fenntartani a rendet? És nem félő, hogy Madara (v. vki más, aki tudja, hogy mi a harci helyzet Paint illetőleg), "lerohanja" a falut?
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2009-06-01 20:21:00
beküldve: 2009-06-01 17:48:11
(#1821) Egyet értek azzal a nézettel, hogy csak azért mondta, hogy hangsúlyozza az álom valóraváltásának fontosságát. De ha meg is halt Nagato akkor is csak azt tudom mondani ha ilyen erős volt kár érte főleg így, hogy meg is tért.
Csak azért bizonytalanodtam el mert közben meg olyat mondott, hogy Yahiko fontos a számukra. Ezzel a felkiálltással vitte el a testet. De miért mondaná, hogy még mindig fontos,, ha már Nagató is halott.
Hát idézem:"Yahiko álma... és Nagato álma... Mindkettő rád lett bízva,így mostantól te testesíted meg ezeket az álmokat"
Akkor sztem csak érzékeltetni akarja,hogy mennyire fontos ezt beteljesíteni Narutonak ezeket a feladatokat.
Akkor sztem csak érzékeltetni akarja,hogy mennyire fontos ezt beteljesíteni Narutonak ezeket a feladatokat.
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-31 18:15:31
No ezt tisztázzuk. (%
Remélem, minden tiszta. Ha nem, vagy én értettem valamit félre, csak szólj. (;
Erre gondolsz?
Az a Pein, aki a legtöbbet pattogott, Yahiko testéből készült, mert fontos volt számukra.
Majd az alsó kockában pedig azt mondja; Yahiko és Nagato volt a mindene, ennyi.
Én csak múlt időbe látom beszélni Konant.
Tehát a képek és a múlt idős szövegkörnyezet miatt én azt hiszem, Nagato halott.
Az a Pein, aki a legtöbbet pattogott, Yahiko testéből készült, mert fontos volt számukra.
Majd az alsó kockában pedig azt mondja; Yahiko és Nagato volt a mindene, ennyi.
Én csak múlt időbe látom beszélni Konant.
Tehát a képek és a múlt idős szövegkörnyezet miatt én azt hiszem, Nagato halott.
Remélem, minden tiszta. Ha nem, vagy én értettem valamit félre, csak szólj. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-31 17:43:18
(#1818) Csak azért bizonytalanodtam el mert közben meg olyat mondott, hogy Yahiko fontos a számukra. Ezzel a felkiálltással vitte el a testet. De miért mondaná, hogy még mindig fontos,, ha már Nagató is halott.
beküldve: 2009-05-31 17:19:27
(#1817) Ez egy kicsit fura,hogy Tsuni tökre bevolt ijedve PEinektől és Narutó oda megy és lezúzza őket, de igazán az izgat még engem,hogy Naruto mit csinált volna Itachi ellen tök jó lehet az a harc ,vannak ilyen párosítások mint pl.:Neji vs. Sasuke(Hajráf(f) Neji!)
Eris;
Szerintem meg van halva, túrerőltette magát.
Konan azt gondoja, hogy ha ezt a technikát használja ilyen állapotban...a pontpontpont gondolom a halálhoz vezet.
Nagato azt mondja Narutonak, ez az utolsó, amit tehet, hogy megmentse azokat, akiket megölt mikor Konohába érkezett.
Az ő szerepe véget ért, és eltünik a papírfa, beborítva Nagato testeit.
Végül Konan azt mondja, hoyg nem tér vissza az Akatsukiba, Yahiko és Nagato VOLTAK minden neki.
Elég halál szagú a cucc.
Konan és Naruto múlt időben beszél Nagatorol a végén.
Szóval, elméletileg csak Jiraiya és Nagato halt meg.
Konan azt gondoja, hogy ha ezt a technikát használja ilyen állapotban...a pontpontpont gondolom a halálhoz vezet.
Nagato azt mondja Narutonak, ez az utolsó, amit tehet, hogy megmentse azokat, akiket megölt mikor Konohába érkezett.
Az ő szerepe véget ért, és eltünik a papírfa, beborítva Nagato testeit.
Végül Konan azt mondja, hoyg nem tér vissza az Akatsukiba, Yahiko és Nagato VOLTAK minden neki.
Elég halál szagú a cucc.
Konan és Naruto múlt időben beszél Nagatorol a végén.
Szóval, elméletileg csak Jiraiya és Nagato halt meg.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Valaki döntse el a bizonytalanságomat. Nagato meghalt vagy sem. Korábban már kifejtettem miért vagyok ebben bizonytalan de sztem azt senki nem olvasta el.
Szerintem halott végleg és ő se akar vissza jönni.
beküldve: 2009-05-31 16:26:26
(#1814) Valaki döntse el a bizonytalanságomat. Nagato meghalt vagy sem. Korábban már kifejtettem miért vagyok ebben bizonytalan de sztem azt senki nem olvasta el.
Jujj, pontokat meg vesszőket használhatnál
Nem hiszem, hogy nagy szerepet kapnak majd. Ezt a három tagot majd simán eltusolja a Taka. De mondjuk már mindenki ellenük van. Konoha mellett még ott van Gaara is Már úgyis rég szerepeltek.
Nem hiszem, hogy nagy szerepet kapnak majd. Ezt a három tagot majd simán eltusolja a Taka. De mondjuk már mindenki ellenük van. Konoha mellett még ott van Gaara is Már úgyis rég szerepeltek.
Bocsessz csak siettem
de igen-igen-igen és igen.
Nekem már nagyon hiányzik Kankuro meg a többi homokos tag.MEgfordult a fejembe,hogy Tsuni hív segítséget a homoktól de akkor valszeg mutatták volna mind1 akkor is jöjjenek kiváncsi vagyok rájuk.Ja jut eszembe,hogy is hívták azt a csajt akit elraboltak a Naruto utolsó küldetésben?Asszem Matsuri
Szerk: Bartha Botond 2009-05-31 14:53:02
beküldve: 2009-05-31 13:50:00
(#1812) Jujj, pontokat meg vesszőket használhatnál
Szerintem félreértettél.
Én arról a háromtagú csapatról beszélek, amit a Hachibi miatt küld az ottani kage Sasukéék után.
Csak nem tűnnek el... biztos, hogy még ők is nekimennek Sasukééknak, habár nem értem ez a mellékszál minek kell....
(417. fejezet)
[Link]
Csak nem tűnnek el... biztos, hogy még ők is nekimennek Sasukééknak, habár nem értem ez a mellékszál minek kell....
(417. fejezet)
[Link]
Szerintem ez egy jó dolog,hogy a bátty megakarja bosszulni az öccsét(akiről nem tudom,hogy meghalt-e vagy mégsem)de Felhő utálja a TAKA-t és megakarja ölni őket és ez jó mert ők a rossz fiúk meg lányok vagyis csak lány és Konoha is utálja őket(igen tudom mindenki utálja az Akát)szóval akkor a Felhő meg Koni összefoghatnának és eggyütt lezúznák a TAKÁT