Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2009-05-28 19:48:50
(#1780) Kizártnak tartom, hogy Nagato tudna olvasni a jövőben. ő konkrét tervel ment oda. Mégopedig azzal, hogy elfogja a Kyuubit és megöl mindenkit aki az útjában áll, megpróbálja megakadályozni vagy nem látja el a kívánt információkkal, közben pedig megmutatja Konohának mi is az igazi szenvedés. Amúgy érdekes, hogy azt állította ő nem bosszúból teszi anmit tesz közben meg mégis mert konohai ninják ölték meg a szüleit ő meg pont azt a falut dönti romba a békét hirdetve és az igazságot szolgálva.
Sötétség nélkül nincs fény.
SPOILER-TAG!
ÁÁÁÁÁÁÁáááááááá ááááááááá bocsánat-bocsánat
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-05-28 18:58:01
(#1777) Habár én HALÁL párti vó'tam de,hogy feléled Kaksi hmmm....
Lehetséges,hogy Nagi tudta ezt előre és csinált valamit Kakashival
Lehetséges,hogy Nagi tudta ezt előre és csinált valamit Kakashival
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
Szerk: Bartha Botond 2009-05-28 19:38:04
beküldve: 2009-05-28 18:42:25
(#1776) Hehe akkor kezd velem a megkövetést mert én is a túlélésre szavaztam! Mondjuk ezt a mindenkit meggyógyít dolgot én is elég valószínűnek tartom, de akkor Tsunade a maga híres gyógyítói mivoltával elbújhat a háta mögött. A feltámasztást már neccesebb dolognak tartom, mivel az általa "feltámasztott" testek is csak a csakravevő pálcák miatt mozogtak valójában nem is éltek. Plusz szerintem a nindzsák még nem találták meg a feltámasztás módját. Kakashi meg mindegy, hogy miért de legalább ÉLLLL!!!!! Jeah!!!
Na akkor spoilerkedjünk;
Mindez persze csak ma éjjel/holnap reggel lesz biztos. ^^
Na bumm neki. Oda az elméletem, hogy Kakashi barátunk meghal. Kezdhetek megkövetni mindenkit. (:
Ha hinni lehet a spoilernek, akkor Nagato szépen mindenkit feléleszt/meggyógyít (legalább ez a tippem jönne be) majd szépen meghal. Kakashi is ezért marad/kerül vissza az élők közé.
Konan papírvirágot ad Narutonak, sok sikert kíván, nagato testét pedig visszaviszi Hidden Rainbe.
De nem lesz sok idő bulizni, mert a másik emó fiú is megindul a falu ellen.
Ha hinni lehet a spoilernek, akkor Nagato szépen mindenkit feléleszt/meggyógyít (legalább ez a tippem jönne be) majd szépen meghal. Kakashi is ezért marad/kerül vissza az élők közé.
Konan papírvirágot ad Narutonak, sok sikert kíván, nagato testét pedig visszaviszi Hidden Rainbe.
De nem lesz sok idő bulizni, mert a másik emó fiú is megindul a falu ellen.
Mindez persze csak ma éjjel/holnap reggel lesz biztos. ^^
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-05-28 15:21:05
(#1774) Ayumichan ez egy fantasztikus hír. Imádlak!!!! Már is ezerszer jobb a kedvem!!
beküldve: 2009-05-27 20:55:41
(#1773)
Szerk: Ayumichan 2009-05-27 20:56:55
beküldve: 2009-05-23 10:57:48
(#1772) Értelmetlen lenne, ha megölné. Legfeljebb próbára teszi. Kinyírni majd más próbálja meg. No comm
Az is lehet, hogy valami erőt ad át Narutónak. Mint Itachi... olyan szupererős lesz, hogy Sasuke-kun és Madara csak néz majd...
Hát igen elképzelhető. Mivan ha átadja Narutonak Rinn'egant úgy min Obito Kakashinak a Sharingant?
Jut eszembe mi van a mi Kakashi-senseiünkkel?
Ja ez lehetséges habár jó lenne tudni mi jár Nagi fejében
Vagy megakarja ölni vagy valami kedveset csinálni vele
Megölni szerintem biztos nem fogja.
Pedig eredetileg az a terv,hogy hát egyszóval:Kyuubi
Szerk: Bartha Botond 2009-05-23 10:34:46
beküldve: 2009-05-23 10:16:13
(#1770) Az is lehet, hogy valami erőt ad át Narutónak. Mint Itachi... olyan szupererős lesz, hogy Sasuke-kun és Madara csak néz majd...
Hát igen elképzelhető. Mivan ha átadja Narutonak Rinn'egant úgy min Obito Kakashinak a Sharingant?
Jut eszembe mi van a mi Kakashi-senseiünkkel?
Ja ez lehetséges habár jó lenne tudni mi jár Nagi fejében
Megölni szerintem biztos nem fogja.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
Szerk: Leighton 2009-05-23 10:18:24
beküldve: 2009-05-23 09:42:45
(#1769) Ja ez lehetséges habár jó lenne tudni mi jár Nagi fejében
beküldve: 2009-05-22 22:39:40
(#1768) Az is lehet, hogy valami erőt ad át Narutónak. Mint Itachi... olyan szupererős lesz, hogy Sasuke-kun és Madara csak néz majd... ami nem tudom mennyire izgalmas...
448.
Hát, hogy is kezdjem... Nagy szavak hanzottak el. Naruto és a fiatal Nagato céljai, gondolatai nagyon hasonlítanak egymásra.
A jutsu...nem is tudom...az önpuszítást én is bírnám. Így méltó vége lenne crájbébi haverunknak. Hacsak nem kéri meg Konant, hogy ölje meg őt. De most végre a csajszi is kapott egy kis szerepet.
Végre arról a könyvról is megtudhatttunk valamit, amiről Minatoék a fiukat elnevezték. Ha jól emlékszem a főszereprő céljáról, hogy sosem adja fel --> ez adta nekik az ötletet. És láss csodát a kis Uzumaki ilyen is lett.
Összességében jó fejezet volt, elgondolkodtatott.
A jutsu...nem is tudom...az önpuszítást én is bírnám. Így méltó vége lenne crájbébi haverunknak. Hacsak nem kéri meg Konant, hogy ölje meg őt. De most végre a csajszi is kapott egy kis szerepet.
Végre arról a könyvról is megtudhatttunk valamit, amiről Minatoék a fiukat elnevezték. Ha jól emlékszem a főszereprő céljáról, hogy sosem adja fel --> ez adta nekik az ötletet. És láss csodát a kis Uzumaki ilyen is lett.
Aha,eggyetértek
beküldve: 2009-05-22 19:32:17
(#1766) 448.
Hát, hogy is kezdjem... Nagy szavak hanzottak el. Naruto és a fiatal Nagato céljai, gondolatai nagyon hasonlítanak egymásra.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."